- 24 Ağustos 2010
- 342
- 129
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #4.001
Ameliyat öncesi doktor arayışında iken ben de Serdar Öztürk le görüşmüştüm. İlgili güler yüzlü gerçekten de. Ama fazlasıyla ikna kabiliyetine sahip. Ofisinden çıkarken ben bu adama ameliyat olmalıyım düşüncesi içerisindeydim. O denli sarhoş etmişti beni konuşmaları. Sonra dediklerini hatırladım iyice. Sabah iki ameliyatım vardı dedi, ameliyat sonrası resimleri gösterdi. Genelde 45 dakika-1 saat sürer benim ameliyatlarım dedi. Eve gelince hiç aklıma yatmadı bu dedikleri. Bir doktorun sabahtan öğlene kadar iki ameliyat yapma becerisi kusura bakmayın kızlar ama bana etik gelmedi. Burun bu neticede. Nefes alma, simetrik görünme kabileyetlerini sorunsuz yerine getirmeli. Buradan olumlu olumsuz bir çok yorum gördüm ama reklam kokan yazılar o kadar fazla ki. Bence profosyenel bir ekip var ortada. Üyelik alıp doktorla ilgili hemen hemen her başlığa övgü dolu yorumlar yapıyolar. Kendisinin bir doktor olması nedeniyle saygım sonsuzdur lakin reklam uğruna sekreterlerine falan üye hesabı açtırıp övgü dolu yorumlar yazdırıyorsa gerçekten çok yazık. Ki ben de forum üzerinden kendisinden haberdar olup görüşmeye gitmiştim. Kendisiyle görüştüğümde de beni nerden buldunuz tarzında sorular sormuştu. Memnun olan hastası vardır olmayan hastası vardır, hepsine geçmiş olsundur. Reklam olmaksızın doktorlarla ve süreçle ilgili ''gerçek '' yorumların hep olması dileğiyle