Birinci ayda hepimizin burnu çok şişti, merak etmeyin inanılmaz şekilde küçülüyor ve birinci yıl gibi çok mutlu oluyorsunuz. Eğer deriniz çok yağlı ve kalin değilse daha da hızlı iniyor şislikler. Ben de ilk üç ay çok kafama takmıştım şişlikleri, şimdi görüntü çok çok farklı. İyi ki serdar beye ameliyat olmuşum diyorum ve çok mutluyum. Birçok forumda benzer şekilde çok sayıda şişlikle ilgili şikayetler var ama bu şisliklerin doktorla ilgili olduğunu düşünmüyorum, bence tamamen deri yapısı ile ilgili. Önemli olan kemiklerde kayma düşme gibi şeyler olmasın. Sabırlı olmanızı tavsiye ederim, bir de insan hergün aynaya baktığı için küçülmeyi çok fark edemiyor. Ben bir muayeneye gittiğimde bir hasta ile karşılaştım hocanın muayenehanesinde. Ankkarada bir başka doktora ameliyat olmuş 3 ay önce, şisliklerden dolayı adeta depresyona girdim demişti. Serdar bey o hastaya bile bu şisliklerin normal olduğunu, dert etmemesi gerektiğini kendi doktorunun kontrolünde olması gerektiğini söylemişti. Bol sabır sizler de çok mutlu olursunuz zamanla, eminim ki şimdiden bile burnunuzdaki eğrilikler düzelmiştir.