- 7 Aralık 2014
- 133
- 38
- 31
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #3.681
cem karas ne kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devlet hastanesinde yaptırabilirsin.2500 e doktor bulamyrz şaka gibi
1,5ay sonra viraz daha normalleştiEvet tamda patates gibi peki ne kadar sürede normal görünmeye başladı ben şu an çıkamıyorum bile evden
devlettekiler güzel yapmıoki
1,5ay sonra viraz daha normalleşti
Fazla almıyolar diye biliyorum. Görüş istersen. Yada para biriktir biraz daha öyle ol. İzmir de ameliyat olanlarla forumda görüş onlar yardımcı olacaklardır.devlet ne kadar alır
Rica ederim. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Biliyorum ki ameliyat sonrası süreçde çok önemli. Aynı şeyleri bende yaşadım sonuçta.Teşekkür ederim cevaplariniz için
Rica ederim. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Biliyorum ki ameliyat sonrası süreçde çok önemli. Aynı şeyleri bende yaşadım sonuçta.
Serdar bey biraz pahallı herkesın burnuna göre değişir o yüzden Söylemek yanlıs olanılır ama tek geçerim cok ilgili ve cok iyi bir doktor zaten bu yasta Prof olmuş ben daha fazla para verip iyi bir doktora ameliyat olmaya karar verdim cunku kolay bir ameliyat degıl krsınlkkle
cansi verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim gerçekten çok haklısın siteden sürekli araştırıyorum serdar beyin 2 hastasının fotografını görebildim gerçekten ikiside çok güzel .zaten google serdar öztürk burun dediğim zaman çıkıyorlar birtanesi naziko birtanesi de merkanakkus diye iki bayan çok güzel burunları nazikonun eski halide çıkıyor yeni halide ben nazikoyu gördükten sonra serdar beyde karar kıldım inanılmaz ötesi kesinlikle çok başarılı bir doktor olduğuna inandım serdar beylede randevumda nazikonun burnu gibi olmasını isteyeceğim gerçekten çok güzel bir bayan . merkannakkuşta çok güzel dediğim gibi nazikonun ameliyat öncesi fotoğrafını görünce inanamadım . naziko ve merkanakkuş beni arkadas olarak ekleyebilirmisiniz lütfen . bu arada fotoğraflarını paylaştıkları içinde çok teşekkür ederim . beni heycanlandıranve kararımı verdiren fotoğraflar oldu naziko çok güzelsin .