- 12 Şubat 2013
- 65
- 5
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #3.621
Çok sevindim memnun olmanıza. Umarım zamanla bende buraya şişlşklerim ve yamukluk geçince mutlu oldugumu yazabilirim. Aslında şuanda begeniyorum. Bana gerçekten yakıştıgını düşünğyorum. Çevremdekilerde aynı şeyi düşünüyor. 9 ay oldu benim ve çok kalın hala tek korkum böyle kalması. Umarım hepsi geçer. Sizlerin yorumlarıda bize umut oluyor açukcası. Teşekkür eferiz.Arkadaşlar merhaba,
Olumsuz yorumların artmasi beni uzdu ve sasirtti. Ben de Serdar beyin eski hastalarindanim. Ameliyat olali yaklasik 2 yil olmak uzere. Sislikler, orantisizliklar vs ben de uzun sure cektim ancak su anda aynaya baktigimda gitgide bana iyice yakışan bir burun goruyorum her gun. Mmlik orantisizlik bende de var ama hicbirimizin yuzu milimine orantili degil ve her seyiyle mukemmel bir estetik oldukca bariz ve yapay olur diye dusunuyorum. Ben hic takmiyorum orantisizlik falan. Eski resimlerime baktigimda resmen bebek gibi olmusum simdi diyorum. Ameliyat sonrasi iyilesme ve burnun oturmasi biraz sancili ama sabirli olun derim. Ben sahsen Serdar beyden cok memnun kaldim. Iyi ki baskasini secmemisim diyorum. Umarim sizde bu olumsuzluklardan bir an once kurtulursunuz...