- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.681
Canım aslında tedirgin olduğum iki nokta vardı 1.si dediğim gibi güzellik diye sağlıklı burnumdan olmaktı ki çok şükür serdar beyin hastalarında bu yokmuş bu konu da beni çok rahatlattınız tekrar teşekkür ederim, ikincisi de ameliyat sonrası işe dönmek için süremin az olması tamponla da gidemem işe çünkü işyerindekilere söyleyemem estetik olduğumu bu konuda modern düşünmüyorlar ve o kişilere her türlü muhtacım izin aldı da estetik oldu diye kıyameti koparırlar kendimi yakarım yani. Bu durumun beni psikolojik olarak rahatsız ettiği zerre umurlarında olmaz o yüzden bayram tatili arasında falan olmayı dusunuyorum. Yani aslında şişlik morluk çok sıkıntı değil morluğu fondoten ile kapatırım şişlikte açıkcası işime gelir bir anda küçük bir burunla gidip çok dikkat çekmemi engeller en azından ama tamponlu sargılı gidemem Bir de vaktim yok şuan randevu alıp görüşmeye gitmeye işyerinden izin almam lazım o yüzden serdar beyle görüşene kadar aklıma takılan herşeyi soruyorum Serdar Beyle bir görüşsem rahatlayacaktım aslında
anladım canım valla bende hastanede çalışıyorum memurum cuma akşam ameliyat oldum salı işe başladım izin alamadım yoğun bi dönemdeydim hatta bıraksalar pazartesi başla diceklerdi ama ben orda kaldım çünkü pazartesi tamponlarımı burnum sargılı gitmek zorunda kaldım soranlarada burun içimde eğrilik vardı nefes almada güçlük çekiyodum dışştada eğrilik vardı oda aradan çıktı dedim tabi ne kadar inandırıcı olurduki aman dedim sonrada çokta tın ne düşünürlerse düşünsünler tabi sargılar çıktı falan sonraları görenlerde güzel olmuş dedi valla bizim kbb doktoru bilem beyendi burnumu yapan iyi yapmış dedi