- 26 Nisan 2012
- 81
- 0
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.661
part_of_moon ,tec teşekkür ederim ama ben daha da kötüyüm dün alçımı aldı ve göstermek istemedi burnumu bende çok şiş olduğunu tahmin ettiğim için bakmak istemedim.Beni görünce doktor şok oldu şuana kadar gördüğüm en kötü hastamsın dedi bide bir öğretmen varmış ondan sonra ben tarihe geçecekmişim malesef fotomu koyacağım ama istemiyorum kapıdan dışarı çıkmıyorum cidden gözlerimin altı sararıyor oda serdar bey bişey kullanma demesine rağmen arnıca krem kullandım onun faydası oldu göz kapağım ve göz çevreme süremiyorum zararlıymış.İki gözüm de kanlı sol daha fazla kaşımın arası gözlerimin başladığı yer aşırı şiş şuan atel var ama fazlasıyla hissediyorum elmacık kemiklerimle bunumun arası birleşti tepsi gibiyim işin kötüsü gribim doktor yüzün bu kadar morardıysa kesin kemiğinde morarmıştır kullandığın krem yanında mı dedi büyük ihtimal sürecekti ama yanımda değildi.Alçıyı çıkardı ve on dakka ödemleri almak için masaj yaptı çok ağrılı bişeymiş dayan dedi ama ben zaten acıya dayanlıklıyım hocada ağrı eşiğin çok yüksek başkası olsa dayanamazdı dedi burnumu atelle kapattı gözüm için doktora gideyim dedim yok dedi,grip için ilaç aliyim dedim onada yok dedi çünkü sürekli burnum akıyo silemiyorum deliklerim kapanıyo temizlerken eziyet bilmiyorum ama ben galiba şansız bir hastayım bir çok olumsuz olay beni buldu ben tabi kii bunların olacağını biliyodum ama herşeyin aşırısı bende oldu şuan burun deliklerim orantısız bunu bile düşünmüyorum bu kadar sıkıntıdan sonra inşallah sonuç iyi olur tek temennim bu ameliyat olacak arkadaşlar şunu unutmasınlar ki herkesin ameliyat sonrası yaşayacağı sıkıntılar aynı olmuyor malesefben cuma günü ameliyat oldu bugün tam bir hafta oldu ben pazartesi işe dönerim diye düşünmüştüm rapor istemediler sağolsunlar idare ettiler ama haftayada gitmeyi düşünmüyorum ama rapor istiyorlar doktorda ilk başta yazmadığım için şimdi yazamam dedi napcam bilmiyorum