Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

çok saol berencim tavsiyelerini dikkate alıcam :) evet heyacanlıyım baya sayılı gün çabuk geçiyor. Bitince size gösteririm öncelikle ben sonra da siz beğenirsiniz umarım :)

slm canım bende yeni üyeyim o yüzden siteyi kullanmayı pek bilmiyorum.şimdiden bi hata yaparsam kusura bakma lütfen.ben daha hoca seçemedim. sen nasıl karar verdin benim ilk ameliyatım değil o yüzden cesaret edemedim şuan burnum berbat durumda, sadece ankaradan mı araştırdın .istanbuldan bi fikrin var mı. sence ne yapayım ben çok korkuyorum

[

slm canım ben yeni üyeyim doktor seçemedim benimde ilk ameliyatım değil.sadece ankarada mı araştırma yaptın.istanbul hakkında bi bilgin var mı.benim şuan ki burnum berbat serdar hoca doğru tercih oldu mu

canım yaaaaa gerçekten yürekten teşekkür ederim ya hatta yanlişlıkla yine sana yazmışım:) evet yaa burda yeniden cesaret buldum özgüven gitti bende yani o kadar kötü ailem kızıyor yine ameliyat olacaksın daha kötü olacak diye.tamam canım sardar hoca ile görüşeceğim inşaallah.öyla saf saf nete bakıyorum pek kullanamıyorum.istanbulda emre ve barış beyin ameliyatlarına denk geldim harikaydı gerçekten.serdar hocanınkileri göremedim ama çok kişiden duydum.artık son ve temiz bi ameliyat istiyorum bu burunla gezmek istemiyorum serdar hocaya gideyim eğer fırsat bulursam bide istanbula gideyim.insan çaresiz kalınca her yolu deniyormuşgerçekten çok sağol siz farkında değilsiniz ama sizi okuyanlara umut oluyorsunuz .ben önce okudum sonra üye oldum.çünkü çokkkk iyiysiniz valla duygulandım ağlıcam.çünkü aailem artık ameliyat kelimesini duymak istemiyor.eğer olacaksan ii araştır öyle ol dediler bidahada birşey dinlemiyorlar.bide nereyi istiyorsan git dediler:)bu iyi benim için istanbul iznide çıktı.zamanını ayırıp yazdığın için çok sağol canım yaaa. şey ben hala göremedim foto nasıl yapıcam

canım seninde mi ilk ameliyat değildi..

Canim ben foto koymadim daha, ama mesela benim arkadas listeme bakarsan Beren06, Sadbuttrue, Vocabulaire, Bayanpolis...aklima gelen resmi olan kisiler. Onlari arkadas olarak ekle, sonra gorebiliyorsun resimlerini...Ne demek, yardimci olabildiysem cok sevindim. Serdar hocanin cep numarasini ara hemen donuyor sana :)) Plastikestetik.net adresi...Kolay gelsin, umudunu yitirme Ben simdilik cikiyorum, diger arkadaslara devrediyorum seni :)

canım korkularınızı anlıyorum ama en doğru yanıtı doktorlardan alırsınız,çünkü burun yapınız bozulduğu için biz ne kadar yorum yapsak da sizi tatmin edemeyiz, baya mutsuz olmuşsunuz,benim düşüncem serdar hocayla bir görüşün ,onun dışındada başka önerilen doktorlarla görüşüp doktorların görüşlerine göre karar verin operasayona,ben araştırmamı ankara üzerinde yğunlaştırmıştım,işimden dolayı fazla zamanım yok,ama emre ilhan,muhammed dilber hocalrın da yaptığı ameliyatlarla ilgili albümde hasatalrın resimleri hoşuma gitmişti, onalrıda inceleyebilirsiniz.mesaj sayınız 25 olursa albümlere bakabilirsiniz..

yardımcı olmak ne kelime içime nasıl bi umut doğdu anlatamam:) ya valla herşey için çok sağol inan sanki yıllardır tanıyor gibi hissettim çok çok iyisiniz.inşaallah randevu alıp bi görüşeyim bakalım ne dicek.tamam canım şimdi senin pofilden arkadaşlara bakıcam dimi inşallah becere bilirim:)

çok mutlu oluyorum siz böyle cevap yazdıkça gerçekten çok teşekkür ederim çok sağolun yaaaa çok iyisiniz..inşaallah bi randevu alıp serdar hocaya gideyim bakalım ne dicek.inşaallah güzel haberler verir de istanbula gerek kalmaz . evet emre ilhan ve barış çakırı istanbul için tavsiye ettiler ama önce bi ankarayı araştırayım sonra kısmet olursa orayada giderim .zaten sizin sayenizde cesaret buldum. bu kadar iyi insanı bi arada görmek benim için büyük şans iyiki üye olmuşum çok sağolun canım yaaa. bi kusurum olduysa kusura bakma lütfen.

çok yanlış düşünüyorsun serdar hocanın reklama ihtiyacı yok

ama ben genel konuştum umarım ole degıldır dıe herkes adına hemen nıe savunmaya geçtınızkı mesajı ıyı okursanız şahıs olarak kımseye bişi demedım umarım ole degıldr dedım o yada bu reklam yapıyo demedım

karaca canım zaten iyi bir cerrah istiyorsan fiyatlar birbirine yakın hepsiyle göruş imkanın varsa istanbulada gidersin en azından iinde kalmaz tatlım

teşekrler fıyat aşağı yukarı aynıda nası olacak korkusu sardı haklı olarak olanlara bişi dıyemem ama benım gıbı kararsız olanlar için seçim zzor herkese çok geçmiş olsun Allahım hepımızın yardımcısı olsun

2. ameliyatin için bol sans, sana sunu diyebilirim, ben de zamaninda çok arastirdim ve gozum kapali burnumu emanet edebilcegim 3 doktor var : muhamet dilber, serdar ozturk ve emre ilhan, bu 3unun yaptigi çok burun gordum hepsi de kusursuz ama 3nun tarzi farkli serdar ozturk daha dogal, emre ilhan daha findik ve muhamet dilberde çok duzgun burunlar yapiyor... Mesaj sayin dolduysa herkese açik olan albumlerden birçok resim gorebilirsin...

Kizlar sali gunu burda bi doktorla gorusucem malum Tr biraz zor oluyo, tabi bazi korkularim var ve sadece burun ucumda begenmedigim yerleri duzeltmesini isticem ve eger aklima yatarsa, doktora guvenirsem en kisa zamanda ameliyat için gun alicam, olsun bitsin ve "sonunda bittiiii" isimli bir album yapayim size :) yanliz benim doktorun KK nde sayfasi yok ( sizden ayrilicak miyim? bana kim tavsiyelerde bulunacak? yapayalniz kalicam...

Beren, Sadbuttrue, Allah kavustursun, bu arada telefon problem olmaz benim askimin kardesi de askerde hergun annesini, kiz arkadasini falan ariyor, biz de her aradigimizda ulasiyoruz, sabah, aksam problem olmuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…