-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.121
Benim de bir sey var gibi ama masajdan sonra dumduz oluyor burnumun ustu..ben dun telde konustum sey dedi, derinin kendini toparlamasi da vakit aliyormus, bir de kemik sisiyormus torpulenen yerde...hatta ben de sasirdim sert kemik nasil sisiyor diye, anlatti bir guzel bana...yani sislik diyince ben yumusak sislik anliyordum sadece. Ama benim halen baya sis, zaten benim morluklarim da yeni gecti...Ben dun actim eski resimlere baktim, o zaman anladim eskisinden cok farkli oldugunu estetigimi Serdar Hoca dogal yapmis olsa bile...Yani o kadar usteleyince dogal olsun diye dogal yapti tabi haliyle :))
işte kemik şiş gibi ama sert yani inecege benzemiyor.ben dogal olsun dedm de kaviste istdm.ama kavis yok bende işte biraz da o kemerli kısım dısarda duruyor.eski fotolara baknca farklı ama genede kemilk dokunuca elime gelyro.banada öle dedi.deri toplanmıs olabir dedi.bnm morlgm pek olmadı ilk günlerde bile cok iyidm.atel cıkınca oldu olan.bekliycez tatlm yapcak bsy yok.foto ceknce bnmde güzel duryor.ama gercek hali birz daha farklı gelyor:)
Canim selam. Bana sormamissin ama gormusken cevap yazayim dedim cikmadan. Serdar Hoca'nin saglam burun yaptigina inaniyorum, benimki gayet saglam duruyor ve 4 haftada cok iyi nefesim erken olmasina ragmen. Ama kalkiklik, kavis, delik buyuklugu konusunda burda bazi kafa karisikliklari var, onlarin da cok onemli sorunlar oldugunu dusunmuyorum. Benim onceki burnum kemerliydi ve ben cok ama cok dogal olsun dedim (bir de evli olunca bastan esim istemedi ancak dogal olursa dedi) simdi yeni burnuma alistikca belki de daha kucuk olabailirdi diye dusunmeye basladim...insanoglu doymuyor iste :)) ama ameliyat sonuncundan memnunum simdilik, sadece sisliklerin inmesini bekliyorum. Revizyon olarak cok kotu olup da Serdar Hoca'nin duzelttigi burunlari gordum, saglamlik olarak tavsiye derim. Annem kaza gecirmisti, o da iki kez KBB'a ameliyat olmustu burnu mahvoldu daha da kiriklari duzelecegine...o da Serdar Hocaya ameliyat olacak saglik problemleri gecince...kolay gelsin.
slm canım siteyi kullanmayı pek beceremiyorum o yüzden kime ne yazdığımıda karıştırdım yanlış değil dimi bana cvp yazdın valla çözemedim olayı nolur kusura bakma.ama cvp banaysa çok mutlu oldum çok sevindim.2 ameliyat geçirmem benim için kabustu şimdi de çok korkuyorum bu burnu nasıl düzeltecekler bilmiyorum son ve temiz bi ameliyat istiyorum.bide istanbulda 2 isim duydum valla çaresizlikten fizana da giderim.ama serdar hoca iyiyse hiç yorulmak istemiyorum.estetik açıdan düzeltme olacak belki dolgu bile yapabiilirler. serdar hoca dolgu yapıyo mu canım.bide istanbulu da hiç hoca imi duydun mu .ankara da en iyi serdar hoca diye araştırdın dimi canım
çok saol berencim tavsiyelerini dikkate alıcam :) evet heyacanlıyım baya sayılı gün çabuk geçiyor. Bitince size gösteririm öncelikle ben sonra da siz beğenirsiniz umarım :)
mrblar ya buraya bakarsak butun amelıyatları serdar hoca yapmış albümlere bakıyorum hiçadını duymadıgım kişiler yapmş harıka burunlar ve çok uyguna ben anlamadım ıyıce kafam karıştı emre ılhan barış çakır harıka burunlar yapmış bayanpolıs beren06 dan başka serdar hocaya amelıyat olan yokmu resım gormek ıstıyorum ıyıce kararsız kaldım nıe kımse resım koymuyo okadar çok amelıyat olan varsa
canım sende benim gibisin anladım. çok zor ya evet bende istanbuldan o 2 ismi duydum ama benim burnu nasıl yaparlar bilemiyorum.ankara bana çok yakın ama istanbul iyiyse orayada giderim. eğer iyi bi hoca ismi duyarsan banada yazar mısın lütfeeennn. sen ankarada mısın
hatic88 slm canım siteyi kullanmayı pek beceremiyorum o yüzden kime ne yazdığımıda karıştırdım yanlış değil dimi bana cvp yazdın valla çözemedim olayı nolur kusura bakma.ama cvp banaysa çok mutlu oldum çok sevindim.2 ameliyat geçirmem benim için kabustu şimdi de çok korkuyorum bu burnu nasıl düzeltecekler bilmiyorum son ve temiz bi ameliyat istiyorum.bide istanbulda 2 isim duydum valla çaresizlikten fizana da giderim.ama serdar hoca iyiyse hiç yorulmak istemiyorum.estetik açıdan düzeltme olacak belki dolgu bile yapabiilirler. serdar hoca dolgu yapıyo mu canım.bide istanbulu da hiç hoca imi duydun mu .ankara da en iyi serdar hoca diye araştırdın dimi canım[/QUOTE .!.:Canim sana cevap yazdim, merak etme :) Canim daha once de dedim, annemin basina bir kaza gelmisti, sonra hem elmacik kemigi hem de burnu kirildi ve KBB doktoruna acil amliyat oldu bir hastanede. Sonra elmacik kemigi duzeldi ama burnu bir sure sonra yamuldu. Sonra baska bir KBB uzmanina kulagindan kikirdak alinarak ameliyat oldu...aradan baya zaman gecti birkac sene ve simdi burnu yine yamulduNormalde annemin estetik olacak luksu yok ama cok rahatsiz oluyor ve simdi bu kadar acidan sonra kac yasinda olmasina ragmen--ki ileri yaslarda burnun iyilesmesi daha zor oluyor dedi Serdar hoca--hocaya ameliyat olmaya karar verdi. Biz sadece Ankara'yi arastirdik ve Serdar Bey'e cok guvendik. Serdar Hoca annemin burnunu duzeltecekti bugun, ama annemin baska saglik sorunlari oldugu icin aniden erteledik. Ben de aniden oldum zaten, yoksa aklimda yoktu. Annemle gitmistim ben de, sonra birden ben ameliyat oldum. Reklam falan degil, gercegim ben :) Bayanpolis beni gordu, inanmazsan ona sor, o da gercek, onun resimleri bile var :))
Canim Serdar Hoca bir hastanin resmini gostermisti. Burnu o kadar oyulmus ki, yani cok kotu duruyordu...Onun burnunu ne yapmis eklemis, guzel bir burna cevirmis. Yani en cok o resim aklimda kalmis. Ya bir de Serdar Bey cok iyi karakterli bir insan. Sen de biliyorsun ki bu ameliyat olduktan sonra doktora daha cok ihtiyac duyuyor insan, surekli aklina bir sey takiliyor ve ikide bir arasan da Serdar Bey hep cok sabirli ve tatli bir insan. Yani ben sanmiyorum ki her doktor onun gibi olsun. Yani bence git gorus, cok iyi bir doktor ve insan..Burda herkes ayni seyi soyluyor. Herkes birbirine biseyler soruyor o yuzden cekinme sen de sor, ben de bir aydir burdayim ama kizlar cok tatlilar hepsiyle oturup bir kahve icesim geliyor :)) Artik strese girme, doktorlarla gorusmeden karar vermek zor. Serdar Bey gorusme ucreti almiyor, o cok iyi bir sey. Herkese 250-300 gorusme parasi versek iflas ederiz. Sevgiler.
canım sende benim gibisin anladım. çok zor ya evet bende istanbuldan o 2 ismi duydum ama benim burnu nasıl yaparlar bilemiyorum.ankara bana çok yakın ama istanbul iyiyse orayada giderim. eğer iyi bi hoca ismi duyarsan banada yazar mısın lütfeeennn. sen ankarada mısın
Hatic88 deminki cevabi sana yazdim, alintiyi cok silmisim.
Part of the moon'cum okyanus suyunu ve merhemi tampon cıkınca kullanıyorsun, zaten hoca soyle panik olma simdidem. Ameliyatın sabah 6'da olacaksa aksam 10'dan sonra bisey yemiyosun diye hatırlıyorum. Hoca yuzune gore ayarlıyor. Herkese yapmıyor kavisle kalkık burun sanırım kisiye gore yani yuzun sekline gore ayarlıyor. Burda bitakım ufak tefek sorunlar yazıyoruz ama en onemlisi benim burnum simdiden cok saglam duruyor ve nefesim cok iyi masallah. Benim en buyuk korkum burnumun cokmesiydi, ve 2. bir ameliyattı. Neyse ki oyle buyuk problemler yasatmadı Serdar Bey. Sislikler de inince gerisi hallolur. Sana simdiden iyi ameilyatlar diliyorum :) Bu arada ne zamandı ameliyatın?
canım yaaaaa gerçekten yürekten teşekkür ederim ya hatta yanlişlıkla yine sana yazmışım:) evet yaa burda yeniden cesaret buldum özgüven gitti bende yani o kadar kötü[
Canim sana cevap yazdim, merak etme :) Canim daha once de dedim, annemin basina bir kaza gelmisti, sonra hem elmacik kemigi hem de burnu kirildi ve KBB doktoruna acil amliyat oldu bir hastanede. Sonra elmacik kemigi duzeldi ama burnu bir sure sonra yamuldu. Sonra baska bir KBB uzmanina kulagindan kikirdak alinarak ameliyat oldu...aradan baya zaman gecti birkac sene ve simdi burnu yine yamulduNormalde annemin estetik olacak luksu yok ama cok rahatsiz oluyor ve simdi bu kadar acidan sonra kac yasinda olmasina ragmen--ki ileri yaslarda burnun iyilesmesi daha zor oluyor dedi Serdar hoca--hocaya ameliyat olmaya karar verdi. Biz sadece Ankara'yi arastirdik ve Serdar Bey'e cok guvendik. Serdar Hoca annemin burnunu duzeltecekti bugun, ama annemin baska saglik sorunlari oldugu icin aniden erteledik. Ben de aniden oldum zaten, yoksa aklimda yoktu. Annemle gitmistim ben de, sonra birden ben ameliyat oldum. Reklam falan degil, gercegim ben :) Bayanpolis beni gordu, inanmazsan ona sor, o da gercek, onun resimleri bile var :))
Canim Serdar Hoca bir hastanin resmini gostermisti. Burnu o kadar oyulmus ki, yani cok kotu duruyordu...Onun burnunu ne yapmis eklemis, guzel bir burna cevirmis. Yani en cok o resim aklimda kalmis. Ya bir de Serdar Bey cok iyi karakterli bir insan. Sen de biliyorsun ki bu ameliyat olduktan sonra doktora daha cok ihtiyac duyuyor insan, surekli aklina bir sey takiliyor ve ikide bir arasan da Serdar Bey hep cok sabirli ve tatli bir insan. Yani ben sanmiyorum ki her doktor onun gibi olsun. Yani bence git gorus, cok iyi bir doktor ve insan..Burda herkes ayni seyi soyluyor. Herkes birbirine biseyler soruyor o yuzden cekinme sen de sor, ben de bir aydir burdayim ama kizlar cok tatlilar hepsiyle oturup bir kahve icesim geliyor :)) Artik strese girme, doktorlarla gorusmeden karar vermek zor. Serdar Bey gorusme ucreti almiyor, o cok iyi bir sey. Herkese 250-300 gorusme parasi versek iflas ederiz. Sevgiler.
canım seninde mi ilk ameliyat değildi..[
Canim sana cevap yazdim, merak etme :) Canim daha once de dedim, annemin basina bir kaza gelmisti, sonra hem elmacik kemigi hem de burnu kirildi ve KBB doktoruna acil amliyat oldu bir hastanede. Sonra elmacik kemigi duzeldi ama burnu bir sure sonra yamuldu. Sonra baska bir KBB uzmanina kulagindan kikirdak alinarak ameliyat oldu...aradan baya zaman gecti birkac sene ve simdi burnu yine yamulduNormalde annemin estetik olacak luksu yok ama cok rahatsiz oluyor ve simdi bu kadar acidan sonra kac yasinda olmasina ragmen--ki ileri yaslarda burnun iyilesmesi daha zor oluyor dedi Serdar hoca--hocaya ameliyat olmaya karar verdi. Biz sadece Ankara'yi arastirdik ve Serdar Bey'e cok guvendik. Serdar Hoca annemin burnunu duzeltecekti bugun, ama annemin baska saglik sorunlari oldugu icin aniden erteledik. Ben de aniden oldum zaten, yoksa aklimda yoktu. Annemle gitmistim ben de, sonra birden ben ameliyat oldum. Reklam falan degil, gercegim ben :) Bayanpolis beni gordu, inanmazsan ona sor, o da gercek, onun resimleri bile var :))
canım yaaaaa gerçekten yürekten teşekkür ederim ya hatta yanlişlıkla yine sana yazmışım:) evet yaa burda yeniden cesaret buldum özgüven gitti bende yani o kadar kötüailem kızıyor yine ameliyat olacaksın daha kötü olacak diye.tamam canım sardar hoca ile görüşeceğim inşaallah.öyla saf saf nete bakıyorum pek kullanamıyorum.istanbulda emre ve barış beyin ameliyatlarına denk geldim harikaydı gerçekten.serdar hocanınkileri göremedim ama çok kişiden duydum.artık son ve temiz bi ameliyat istiyorum bu burunla gezmek istemiyorum serdar hocaya gideyim eğer fırsat bulursam bide istanbula gideyim.insan çaresiz kalınca her yolu deniyormuş gerçekten çok sağol siz farkında değilsiniz ama sizi okuyanlara umut oluyorsunuz .ben önce okudum sonra üye oldum.çünkü çokkkk iyiysiniz valla duygulandım ağlıcam.çünkü aailem artık ameliyat kelimesini duymak istemiyor.eğer olacaksan ii araştır öyle ol dediler bidahada birşey dinlemiyorlar.bide nereyi istiyorsan git dediler:)bu iyi benim için istanbul iznide çıktı.zamanını ayırıp yazdığın için çok sağol canım yaaa. şey ben hala göremedim foto nasıl yapıcam
tec. çok teşekkür ederim sizi rahatsız ettim lütfen kusura bakmayın.2. ameliyat ve öyle korkuyorum ki ne yapacağımı şaşırdım hatta bu kararı verebilmem bile mucize 3 sene oldu ben ameliyat olalı ama inan hala dışarı çıkmak istemiyorum.artık bu halden beni kim kurtaracak bilemiyorum.istanbulda 2 isim duydum şuan söylemem doğru olur mu formu kullanmayı bilmiyorum yanlış bişey yapmayım. birşey merak ettim siz sadece ankaradan mı araştırdınız. istanbuldan bilginiz var mı.yaa çok özür dilerim vaktinizi alıyorum.
Canim ben foto koymadim daha, ama mesela benim arkadas listeme bakarsan Beren06, Sadbuttrue, Vocabulaire, Bayanpolis...aklima gelen resmi olan kisiler. Onlari arkadas olarak ekle, sonra gorebiliyorsun resimlerini...Ne demek, yardimci olabildiysem cok sevindim. Serdar hocanin cep numarasini ara hemen donuyor sana :)) Plastikestetik.net adresi...Kolay gelsin, umudunu yitirmeBen simdilik cikiyorum, diger arkadaslara devrediyorum seni :)
canım korkularınızı anlıyorum ama en doğru yanıtı doktorlardan alırsınız,çünkü burun yapınız bozulduğu için biz ne kadar yorum yapsak da sizi tatmin edemeyiz, baya mutsuz olmuşsunuz,benim düşüncem serdar hocayla bir görüşün ,onun dışındada başka önerilen doktorlarla görüşüp doktorların görüşlerine göre karar verin operasayona,ben araştırmamı ankara üzerinde yğunlaştırmıştım,işimden dolayı fazla zamanım yok,ama emre ilhan,muhammed dilber hocalrın da yaptığı ameliyatlarla ilgili albümde hasatalrın resimleri hoşuma gitmişti, onalrıda inceleyebilirsiniz.mesaj sayınız 25 olursa albümlere bakabilirsiniz..
çok yanlış düşünüyorsun serdar hocanın reklama ihtiyacı yok
mrb evet ankaradayım ama nedense herşeyın merkesı ıstanbul olarak algılandıgı için en ıyılerın orda oldugu gıbı saçma bı duşuncedeyımher gordugum kişiye soruyorum amelıyat olan :) her kafadan bı ses çıkıyo hiç duymadıgım ısımler ankarada yakınen gordugum bı kişide orhan m özdemire olmştu çokta guzeldı ben bu endişeyle olamam zaten
karaca canım zaten iyi bir cerrah istiyorsan fiyatlar birbirine yakın hepsiyle göruş imkanın varsa istanbulada gidersin en azından iinde kalmaz tatlım
slm kızlar.bende yeni üye oldum.ankara yada ist.ameliyat olma ihtimallerim var.ankarada serdar hocayı duydum.elimden geldiği kadar okumaya çalıştım yorumlarınızı beren_06 okudum sadbuttrue , vocabulaire , tec benide ekleyin fotolarınızı göremedim.şuan ne durumda burunlarınız.istediğiniz gibi oldumu çok korkuyorum.ayrıca çok yardımseversiniz okudukça aladım banada yardım edin.evim ankaraya yakın. ist uzak kalıyo ama bu burnumu kim düzeltecek onu arıyorum
canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için ve amiiiiin diyorum :))
kuzum bizimki izmirde şu an ama usta birliği başka yerde..havacılar ve denizcilerin usta birliği sonradan belli oluyor onu biliyorum..yok canım yaa mümkünmü zaten dün akşam konuşamadık bile bu öğlen konuşabildik ancak kalabalıkmış, telefon verme olayı biraz zor olur çok kişi kullanıyor ya, ama biraz zaman geçsin daha rahat arar düzene girer ben de öyle umuyorum tatlım,benim canım çok sıkkındı dün konuşamadık diye ama bugün sesini duyunca çok rahatladım keyfim yerine geldi sen de sıkma canını sakın.