- 9 Ekim 2007
- 1.594
- 867
-
- Konu Sahibi ELMAVETURTA
Burun ameliyatı da mı oldunuz?
Evet, onun doktoru Nihat Kaya. Konusunu açmıştım, bakabilirsinizBurun ameliyatı da mı oldunuz?
Teşekkür ederim. Burnunuzun detaylı fotoğrafı var mı? Öncesi sonrası var mı?Evet, onun doktoru Nihat Kaya. Konusunu açmıştım, bakabilirsiniz
Evet, onun doktoru Nihat Kaya. Konusunu açmıştım, bakabilirsiniz
Konu da olacaktıTeşe
Teşekkür ederim. Burnunuzun detaylı fotoğrafı var mı? Öncesi sonrası var mı?
Çok memnunum, burun ameliyatı konusuna bugün çekilmiş resmimi koydum, oradan bakabilirsinizBu kadar eziyet çile gerçekten değmiştir diye düşünüyorum şu an ki halini var mı büsbütün? Çok merak ettim
Tebrik ediyorum bir ömür vücudunuzla barışık olun inşallahÇok memnunum, burun ameliyatı konusuna bugün çekilmiş resmimi koydum, oradan bakabilirsiniz
Çok teşekkür ederimTebrik ediyorum bir ömür vücudunuzla barışık olun inşallah
Ben de serdar hocaya amelyat olmak istiyorum. Meme toparlama ve lipo. Ama lipo hakkında bilgim çok yok nasıl yapiyor ve çıkan yağları popo veya bazenler e koymak istiyorum m . Çünkü hep üst bedenim alt bedenimden büyük oldu benim. Çok tedirginim bu konuda bilginiz varda veya öneriniz paylaşır mısınız.Ameliyat doktora aittir ama iyi iyileşmek hastanın sorumluluğu... Çok büyük bir sıkıntı yoksa doktorun dediklerini harfi harfine yaparım. Adam o kadar gerdi,yay gibi oldu, eğilip,bükülüp,bunu bozmak, dikişleri esnetmek istemiyorum. Bakımımı yapıp, temiz tutuyorum, beslenme çok önemli,kilo almıyorum vermiyorum... Yani Serdar hoca ne dediyse yaptım. Doktorunuzu dinleyin
Ben öyle yaptırdım, popo yoktu, karın dokusunu popo yerine koydu. Size de yapılabilirBen de serdar hocaya amelyat olmak istiyorum. Meme toparlama ve lipo. Ama lipo hakkında bilgim çok yok nasıl yapiyor ve çıkan yağları popo veya bazenler e koymak istiyorum m . Çünkü hep üst bedenim alt bedenimden büyük oldu benim. Çok tedirginim bu konuda bilginiz varda veya öneriniz paylaşır mısınız.