- Konu Sahibi sense_peace
Merhaba hossbes,ben ameliyat öncesi bu konuyu çok araştırdım.valla şimdi bizim ameliyatlar protez olduğundan ve iyi marka protez tercih etmemizin olmazsa olmaz olduğundan,zaten sadece protezin fiyatı 2000 tl civarı,bunun özel südyeni var hadi o yüz ikiyüz birşeymiş de...dolayısıyla devlette bile olsan bunlar cepten çıkacak diye düşünüyorum.dr.salih emre beyin bana sunduğu olasılıklar arasında bir hastane vardı adını hatırlamıyorum ama,orda 4700 liraya olabilecektim.daha ucuzuda anlamsız geliyor kulağa...Dr da biraz kazansın yani dimi:)ben hemşireliği iyi hastane seçmek zorundaydım refakatçim yoktu çünkü.aradaki farkı sırf o nedenle verdim yani...bende öyle aşmış taşmış değilim şekerim para biriktirerek yaptırdım memelerimi:)sende öyle yap,önemli olan ameliyat sonrası mutluluğu çünkü:)dediğim gibi dr aynı dr,malzeme aynı malzeme..uygun fiyatlıyıda seçebilirsin bence...aman devlette veya ucuza yaptırcaksan bile mutlaka protezini gör,markasına bak...yaptıracağın dr u da iyi seç önerim...öpüyorum.