- Konu Sahibi aslikorkmazs
-
merhaba ganos gördüğüm burunlardan biri de senindi ve çok beğendim geçmiş olsun güle güle kullan. evet benim de solda kemik kırığı sağda da et büyümesi varmış soldan nefes alamadıım için hep sağdan nefes aldığım için et büyümesi olmuş. peki kapalı teknik mi açık teknik mi ameliyat yapıyor acaba ? ilk muayeneye gittiğimizde taasarım gibi birşey yapıyor mu bir de ? evet iletişim bilgilerini yazarsan çok sevinirim canım sana zahmet olmazsa
özelden mesaj atacağım ama arkadaşlık talebimi kabul etmeniz gerekiyor..
:)
seve seve ettim :)
yoo hayır o benimdi :)
asistanı çiğdem hanımcığım ki siz de görünce bayılacaksınız telefon numarası 533.300.91.70
gercekten fotograf gorebilirsek cok iyi olacak..hanimlar yardimci olurmusunuz//hic foto goremedim
Merhabalar,
Salih Emre Üregen beye ameliyat olanların resimlerini görebilir miyiz?
Ameliyat olmada fikir açısından çok faydalı olmuş olacak.
RESİMLERİ EKLEYEBİLİR MİSİNİZ?
Tşk.
merhaba burda resimlerimiz yok ancak faceye ekleyebiliriz..yada mail atabilirim.. özelden mail adresinizi yazarsanız hemen gönderebilirim.mesajları şimdi gördüm :) kusura bakamayın
Canım,geçmiş olsun diyelim:)herşeyin iyi gitmesine sevindim...Damar yolundan haber vermemişsin...?Dediklerim çıktı eminim çok kolay açıldı damaryolu dimi?Neyse anestezide de sorun olmamış,burnunda çok güzel,ciciymiş..."Dr Emre Üregen'in güzelleştirdiği burunlular" grubumuza hoşgeldin:)))çok öpüyorum
merhaba burda resimlerimiz yok ancak faceye ekleyebiliriz..yada mail atabilirim.. özelden mail adresinizi yazarsanız hemen gönderebilirim.mesajları şimdi gördüm :) kusura bakamayın
merhaba bu doktor revizyonameliyatını da başarı ile yapıyor mu acaba? fiyatları diğer dr lara göre daha uygunmuş sanırım bir de ben aslında kbb ci istiyordum ama bnm nefes problemimi düzeltebilir mi ki?
canım ben 3 yıl önce oldum salih emre uregene ve memnuniyetim hem şekil hem nefes anlamına üst düzeyde.burada albüm yapmaya çalıştım ama görünüyomu bilmem.mailin var ise gönderirim.benle yakın zamanda çeşitli dr lara ameliyat olan birkaç tanıdığım var ya uçları geri indi ya nefes almaları bozuldu. benim burnum salih emre bey sayesinde çok iyi,doğal ve herkez tarafından beyeniliyor.bence işini bilen, eli iyi yetenekli bir hekim.inşallah sende dilediğin buruna kavuşursun.doğru ellerdesin bana sorarsan.gelişmelei yaz bende senin fotonu görmek isterim sonrasında.belki de ameliyat olmuşsundue bile.Kizlarrrrrr cok kisa bi sure sonra salih emre uregene ameliyat olucam sayili gunler.. kendisine ameliyat olanlar fotograflarini yollayabilirler mi lutfennnn bi kararsizlik basladi cunku bende
cnm cok güzel olmuş :) burnun ne kadar ödedin?selam arkadaşlar bende salih beyin hastalarından biriyim artık:) bugun ameliyatımın üstünden tam bir hafta geçti ve morluğumda şişliğimde olmadı denicek kadar azdı benim burnum hem çok küçük hemde ciddi anlamda yamuktu bu yüzden doktor seçimin de baya titiz olmak zorundaydım kbb ve estetik cerrahları arasında çok gittim geldim ama şimdi iyiki salih beye olmuşum diyorum ve bugun alçım çıkar çıkmaz çektirdiğim fotoğrafları koyuyorum:))Eki Görüntüle 721701 Eki Görüntüle 721702 Eki Görüntüle 721701 Eki Görüntüle 721702
Dokror bey ' e ameliyat olanlar bana mesaj atarsa sevinirim sevinirşmKizlarrrrrr cok kisa bi sure sonra salih emre uregene ameliyat olucam sayili gunler.. kendisine ameliyat olanlar fotograflarini yollayabilirler mi lutfennnn bi kararsizlik basladi cunku bende
Gerçekten güzel görünüyor güle güle kullanın.. Önden resim de görmek isterdim, aslında sizinle konuşmak bir kaç soru sormakta isterim:) karar aşamasında doktor kadar hastalarıylada konuşmak benim için en önemlisi..:)cnm cok güzel olmuş :) burnun ne kadar ödedin?
selam Sediko 1,5 ay önce salih emre üregen e ameliyat oldum ben deDokror bey ' e ameliyat olanlar bana mesaj atarsa sevinirim sevinirşm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?