Dr.Salih Emre Üregen Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

özelden mesaj atacağım ama arkadaşlık talebimi kabul etmeniz gerekiyor..
:)

Merhabalar,

Salih Emre Üregen beye ameliyat olanların resimlerini görebilir miyiz?
Ameliyat olmada fikir açısından çok faydalı olmuş olacak.
RESİMLERİ EKLEYEBİLİR MİSİNİZ?
Tşk.

gercekten fotograf gorebilirsek cok iyi olacak..hanimlar yardimci olurmusunuz//hic foto goremedim

Merhabalar,

Salih Emre Üregen beye ameliyat olanların resimlerini görebilir miyiz?
Ameliyat olmada fikir açısından çok faydalı olmuş olacak.
RESİMLERİ EKLEYEBİLİR MİSİNİZ?
Tşk.

sen hala bu mesaja cevap bekliyor olamazsın değil mi :) nasılsın ? ameliyat işini ne yaptın yine mi erteledin.?

merhaba burda resimlerimiz yok ancak faceye ekleyebiliriz..yada mail atabilirim.. özelden mail adresinizi yazarsanız hemen gönderebilirim.mesajları şimdi gördüm :) kusura bakamayın

cnm cvp icin cok tskr ederim eski burnun benimkine benziyo seninde..face den msj attim :)))

selam kızlar, grubunuza benide alıııın:)) üyelik koşulları neler:)Valla şaka bir tarafada benim ameliyatım üzerinden 9 ay geçti,aynaya her baktığımda,etrafımdan burnumla ilgili her iltifat duyuşumda dr emre beye dua ediyorum diyebilirim...meğer öncesinde ne özgüvensizmişim,şimdi duruşum bile değişti...iş hayatıma,ikili ilişkime bile yansıdı bu ameliyatımın olumlu sonuçları:) Neyse, Salih emre beye inanılmaz güvenip,sonucundan çok memnun olsam da Allah biliyor ya ,içten içe korkmuyor da değildim.Aylar geçtikçe ameliyat sonrası o güzel şeklin bozulmasından endişe ediyordum.Ama şimdi yaklaşık 9.ayda ucuda sırt kısmıda gayet güzel ve şişliklerde tamamen geçti, şekil tam yüzüme uydu.doğalmı doğal,lokum mu lokum:)))

merhaba burda resimlerimiz yok ancak faceye ekleyebiliriz..yada mail atabilirim.. özelden mail adresinizi yazarsanız hemen gönderebilirim.mesajları şimdi gördüm :) kusura bakamayın

merhaba, ben salih emre bey'in burunlarını beğendim siz de memnun kalmışsınız bana da resim atabilir misiniz sdogan12 @yandex.com.tr

merhaba bu doktor revizyonameliyatını da başarı ile yapıyor mu acaba? fiyatları diğer dr lara göre daha uygunmuş sanırım bir de ben aslında kbb ci istiyordum ama bnm nefes problemimi düzeltebilir mi ki?

Kizlarrrrrr cok kisa bi sure sonra salih emre uregene ameliyat olucam sayili gunler.. kendisine ameliyat olanlar fotograflarini yollayabilirler mi lutfennnn bi kararsizlik basladi cunku bende

Kizlarrrrrr cok kisa bi sure sonra salih emre uregene ameliyat olucam sayili gunler.. kendisine ameliyat olanlar fotograflarini yollayabilirler mi lutfennnn bi kararsizlik basladi cunku bende
canım ben 3 yıl önce oldum salih emre uregene ve memnuniyetim hem şekil hem nefes anlamına üst düzeyde.burada albüm yapmaya çalıştım ama görünüyomu bilmem.mailin var ise gönderirim.benle yakın zamanda çeşitli dr lara ameliyat olan birkaç tanıdığım var ya uçları geri indi ya nefes almaları bozuldu. benim burnum salih emre bey sayesinde çok iyi,doğal ve herkez tarafından beyeniliyor.bence işini bilen, eli iyi yetenekli bir hekim.inşallah sende dilediğin buruna kavuşursun.doğru ellerdesin bana sorarsan.gelişmelei yaz bende senin fotonu görmek isterim sonrasında.belki de ameliyat olmuşsundue bile.

cnm cok güzel olmuş :) burnun ne kadar ödedin?

cnm cok güzel olmuş :) burnun ne kadar ödedin?
Gerçekten güzel görünüyor güle güle kullanın.. Önden resim de görmek isterdim, aslında sizinle konuşmak bir kaç soru sormakta isterim:) karar aşamasında doktor kadar hastalarıylada konuşmak benim için en önemlisi..:)

Dokror bey ' e ameliyat olanlar bana mesaj atarsa sevinirim sevinirşm
selam Sediko 1,5 ay önce salih emre üregen e ameliyat oldum ben de şuan şiş haline bile bayılıyorum burnumun ve etraftan tepkilerde beni daha mutlu ediyor.çağrını yeni gördüm de yazayım dedim.herkes ama herkes düşlediği burna kavuşur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…