• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Salih Emre Üregen Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

eşin de haklı kızma bence :) salih Beye henüz gitmedim bayram sonrası gidicem hemen ameliyat düşünüyorum ancak refakatçim olmadığı için bayram sonrasını beklemem gerekiyor :) analarımızı allah başımızdan eksik etmesin durumu :)
mail adresim fatma.agin@hotmail.com
k.i.b

hülya hanımcığım müthiş bir değişim var ve süper olmuş.iyi ki de olmuşsunuz ve işin garibi çok abartılı durmaması :)
nefesli günler dilerim..

Not : mail için teşekkür ederim..

Kizlar gecmis olsun burunlari yapilanlar salih beyin suanki fiyati nedir?

teşekkürler canım,ben dr salih beye burun yaptıralı 1,5 yıl oldu.o zaman devletteydi,hastaneye çok cüzi bir ücret vermiştim,şanslıydım:)şimdi yeğenim aynı dr a istanbulda ameliyat olucak.çok iyi bir hastanede,nişantaşı hastanesinde herşey içinde 4200 TL ye yapacak inşallah.

hülya hanımcığım müthiş bir değişim var ve süper olmuş.iyi ki de olmuşsunuz ve işin garibi çok abartılı durmaması :)
nefesli günler dilerim..

Not : mail için teşekkür ederim..

merhaba canım,beğenmene sevindim,benimde çok hoşuma gidiyor.kesinlikle iyiki olmuşum diyorum bende ve onca zaman öyle dolaştığıma üzülüyorum,keşke daha evvel olsaymışım:)mail için rica ederim,sende yaptırırsan bana yollarsın canım,hadi bakalım.
Not:bayram sonrası salih beyin kliniğine kontrole gittiğimde karşılaşırsak sen beni tanırsın artık,ben seni nasıl tanıycam yakana kırmızı gül tak bari:)))

merhaba canım,beğenmene sevindim,benimde çok hoşuma gidiyor.kesinlikle iyiki olmuşum diyorum bende ve onca zaman öyle dolaştığıma üzülüyorum,keşke daha evvel olsaymışım:)mail için rica ederim,sende yaptırırsan bana yollarsın canım,hadi bakalım.
Not:bayram sonrası salih beyin kliniğine kontrole gittiğimde karşılaşırsak sen beni tanırsın artık,ben seni nasıl tanıycam yakana kırmızı gül tak bari:)))

:))) nefes alamayan ağzı açık gezen birini gördüğünüz an bilin ki o benim :)
ameliyat dönemimi ve resimleri paylaşırım..
sevgiler..

:))) nefes alamayan ağzı açık gezen birini gördüğünüz an bilin ki o benim :)
ameliyat dönemimi ve resimleri paylaşırım..
sevgiler..

Ayy çok güldüm vallahi canım ya:)))Umarım nefes almanda düzelir şeklinde mükemmel olur.önce Allah'a sonra,Salih Emre beye emanet et kendini ve pozitif düşün,herşey yolunda gider umarım.Haberlerini ve resimlerini bekliyorum,öpüyorum:)

araştırdıkça yeni doktorlar listeme giriyor, doktor bey de bunlardan birisi. beni de ameliyat olanlar eklerlerse sevinirim facebookta birkaç fotoğrafı inceledim ama emin olamadım.

bir de doktor bey'e sorum karşılığında mail aldım ve anladığım kadarıyla lokal anestezi de yapıyor hepiniz genel anesteziyle mi oldunuz lütfen kızlar bişeyler yazın

bir de doktor bey'e sorum karşılığında mail aldım ve anladığım kadarıyla lokal anestezi de yapıyor hepiniz genel anesteziyle mi oldunuz lütfen kızlar bişeyler yazın
selam canım,salih emre beye iki ameliyat oldum.biri burnum,diğeri kulaklarım:)
burnu uyutularak yaptı.benim iğne ve uyutulma korkum vardı ve lokal istedim ama dedi ki,benim burnum lokalle dayanamazmışım.korktuğuma deymedi çünkü çok rahattı uyumamda uyanmamda:)hatta kafan çok hoş oluyor,arada bir almak isterim:)))
Senin sadece burun ucu ise belki yapabilir bilmiyorum çünkü öyle demişti bana.genel burun ameliyatı olmasa ucu düzeltmeyi lokalle yapacaktı ama benim burun öyle böyle değildi:))şimdi hokka mı hokka oldu bakma da:)neyse kulak oldum daha sonrasında onu bölgesel uyuşturdu, oda rahattı,sadece iğne acısı duydum ilk an,sonra tıktık sesler dışında hiçbirşey duymadım.sen sorarsın,yapılabilecekse yapar belki lokalle.kolay gelsin:)

selam canım,salih emre beye iki ameliyat oldum.biri burnum,diğeri kulaklarım:)
burnu uyutularak yaptı.benim iğne ve uyutulma korkum vardı ve lokal istedim ama dedi ki,benim burnum lokalle dayanamazmışım.korktuğuma deymedi çünkü çok rahattı uyumamda uyanmamda:)hatta kafan çok hoş oluyor,arada bir almak isterim:)))
Senin sadece burun ucu ise belki yapabilir bilmiyorum çünkü öyle demişti bana.genel burun ameliyatı olmasa ucu düzeltmeyi lokalle yapacaktı ama benim burun öyle böyle değildi:))şimdi hokka mı hokka oldu bakma da:)neyse kulak oldum daha sonrasında onu bölgesel uyuşturdu, oda rahattı,sadece iğne acısı duydum ilk an,sonra tıktık sesler dışında hiçbirşey duymadım.sen sorarsın,yapılabilecekse yapar belki lokalle.kolay gelsin:)

anladım canım ama benim de sadece burun ucunda problem yok kemikte de problem var ama lokal hallolsa çok daha iyi olur benim için diğerinden korkuyorum nedense senin burnunu da çok merak ettim şu an:)

anladım canım ama benim de sadece burun ucunda problem yok kemikte de problem var ama lokal hallolsa çok daha iyi olur benim için diğerinden korkuyorum nedense senin burnunu da çok merak ettim şu an:)

evet işte canım benimde uygun değildi burnum lokale seninki gibi...kulakta sorun olmadı benim lokalle ama burunda dr umun dediğine göre yutkununca kan falan gelebildiği için lokal hasta bakımından daha zormuş..genel inana keyifli oluyor,korktuğuna değmeyecek emin ol:)
Buarada albümüme foto ekledim ameliyatımın 1.ayında çekilen,bakabilirsin:)telden ekledim boyutu azcık küçük oldu sanırım ama anlaşılıyor epey:)

canım fotoyu gördüm ama net değil buna rağmen güzel durduğu belli oluyor daha net ekleyebilsen keşke

Emmergency fotonu goremedim arkadaslik talebi gonderdim kabul edermisin. Benim burnumda deviasyon ve alerji var birde estetik istiyorum . Profilimde fotograflarim var ucunda problem yok sadece kemerimi torpuletmek istiyoru. salih bey plastik cerrah kbb doktorunami ameliyat olsam yoksa plastik cerrahami bir senedir doktor arastiriyorum bilgi verirseniz sevinirim.

Kızlarrr foto yuklermısınızz ltfen karar vermemız ıcın cokk yardımcı olacaksınızzz sımdıdenn tesekkurlerr :)

Emmergency fotonu goremedim arkadaslik talebi gonderdim kabul edermisin. Benim burnumda deviasyon ve alerji var birde estetik istiyorum . Profilimde fotograflarim var ucunda problem yok sadece kemerimi torpuletmek istiyoru. salih bey plastik cerrah kbb doktorunami ameliyat olsam yoksa plastik cerrahami bir senedir doktor arastiriyorum bilgi verirseniz sevinirim.

selam canım arkadaşlık isteğini kabul ettim,artık görebilirsin resmimi:)bende senin gibi çok araştırmıştım.birde hem kulak hemburnumu yaptırdım ya enşişem iki kattı benim.ama neyseki hiç korktuğum gibi olmadı,şimdide çok iyiyim.nefes alma problemi bende de vardı,birde sünüzüt vardı bende.dediğin gibi kbb cide çok araştırdım ama gösterdikleri önceki hasta resimleri beni estetik olarak tatmin etmedi.salih emre bey plastik cerrahi ci ama kbb eğitimide almış onun için bir taşla iki kuş vurdum anlayacağın:)bide zaten görüşmeye gidince hangi doktora gidersen önceki hastaları önce nasılmış sonra nasılmış görmek iste bence.salih emre beyin bayılmıştım önceki hastalarındaki değişime,insanın suratı burun düzeltmeyle bu kadarmı değişir oluyosun resmen:)

Back