- Konu Sahibi aslikorkmazs
-
selam canım...bana arkadaşlık yollarsan albümümden resmimi görebilirsin.doktor salih emre üregene oldum.2 ay kadar önce...
:))) nefes alamayan ağzı açık gezen birini gördüğünüz an bilin ki o benim :)
ameliyat dönemimi ve resimleri paylaşırım..
sevgiler..
Selam canım, görüşmene ve ameliyat randevusu almana çok sevindim.emin ellerdesin diye düşünüyorum.anneni de bir anne olarak çok iyi anlıyorum.Ameliyat evet 3 saat falan sürmüştü benimkide ama mantıken düşününce o sürede anca yapılır gibi geliyor.şöyle özenle,dikkatle yapınca...benim burunla adamcağız inanlımaz uğraşmış ama çok şükürki sonuçta değdi:)kontrole bayram sonrası hemen pazartesi gittim bende canım...düzcede yaşıyorum biliyorsun,bayramda istanbula gitmiştik, hemen ertesinede görüştüm.benim gözümde seni aradı ama,ordakilerden biri sen olsan beni tanırdın diye düşündüm:)seni göremedim canım ama neyseki çiğdem hanımcım vardıda gözüm gönlüm açıldı:)
muayne sonucu:çok şükür bir problemim yok.eski resmime bakınca bu benmiyim dedim Allahım:)salih emre beyin dediğine göre içi de dış görünümü kadar iyiymiş,nefes almamda çok iyi zaten.
sana hayırlı bir ameliyat dilerim canım.iyi haberlerini bekliyorum:)
hülya hanımcığım merhaba,bugün tam 6.günüm çok şükür bir sıkıntım yok.Salih Bey in dediği gibi hiç ağrım olmadı.tamponlar salı günü çıktı saolsun Salih Bey tamponları ben anlamadan çıkardı :) şimdilik herşey yolunda bir de c.tesi alçım çıksa sanki daha iyi olacağım.şimdilik duşu korka korka alıyorum aman alçım çıkmasın diye.ameliyat Salih Bey in dediği 3,5 4 saat sürdü.aynada kendime baktığımda şimdi bile çok çok güzel maşallah :) bir de şişliklerim inince ne olacak bilmiyorum :) kocaman sevgilerimi gönderiyorum size.. desteğiniz benim için çok önemliydi.
not: ( annemde düzceli ) :))))
Ayy vallahi çok sevindim ameliyatının güzel geçmesine canım:)alçı çıkınca çok iyi hissediyor insan emin ol, devamlı kendine bakasın geliyor aynada, orda burda:)dediğin gibi şiş hali bile güzel olduğunu az çok belli ediyor, şişlikler inince çok çok daha iyi hissediyorsun...
Buarada seni böyle yakın hissetmemin sebebide ortaya çıktı demek hemşeriymişiz:))
Destek,nedemek...elimden geleni yaparım tabiki..sonuçta ameliyat öncesi herkes aynı aşamadan geçiyor daha önce tecrüben varsa paylaşmalısın bence ki herkeze faydan olsun...
kocaman öptüm seni Geçmiş olsun,işte geldi ve geçti:)annenede hayırlı olsun dileklerimi ve selamlarımı ilet canım:)
kızlar ameliyat ücreti nedir salih beyin,burdan yazmak istemiyorsanız özel mesajdan da atabilirsiniz,teşekkürler
selam ezgi..salih beyin fiyatları burundan buruna değişiyor.ben 4200 yaptırdım.muayenesi ücretsiz.yol tarifi verebilirim çok kolay yerde...
sevgiler
aynen ganos a katılıyorum, kişiden kişiye değişiyor fiyat.zaten mantıklı olan o,kiminin ucu düşük, kimi etli, kimi kemerli burun olunca,verdiği emek değişiyordur zatenben ocak ayında olmuştum ve 4700 tl ödemiştim.şimdi fransadan arkadaşım gelecek ameliyat için, onuda muayene ettiğinde 1 ay önce 2000 euro fiyat verdi(5 bin küsür tl'ye karşılık geliyor galiba).bu ocaktada o ameliyat olucak,benim ameliyatımın her yıl dönümünde bir tanıdık burun yaptıracak sanırım emre beye:)))
arkadaşlık talebine karşılık verdim ganoscum:)problem yok, fiyatın değişken olduğunun baştan beri farkındayım,salih emre hoca kendi yaptı zaten bu açıklamayı...bir de hastane tercihi de fiyatı etkiliyor;seçenek sunuyor ya...Ayrıca kat kat fazlasını bile versem içim yanmaz,bir kerede halloldu ve memnunum ya o herşeye bedel:))mazallah,yanlış bir tercih yapıp da sürünmek en tehlikelisi...buarada geçmiş olsun sana da...güzel burun hayali kuran tüm insanlara da,en az bizler kadar mutlu birer son diliyorum,kih kih kih:)):)) benim de herhalde çevremdekiler karın gerdirme ve kepçe kulak için gidecekler :) benim asıl sorunum zaten nefes alamamaktı,öyle aman aman kemerli sorunlu bir burnum yoktu.fiyatları da emeğe ve uğraşa göre değişmesi gayet normal o yüzden ucunu açık bırakıp ameliyat bedelimi yazdım,sakın kimse yanlış anlamasın.
ztrkdidem arkadaş olmak isterim..
sevgiler..
selam canım dr salih emre üregen e burun ve kulak ameliyatı oldum.ameliyat sonrası fotomu en kısa sürede yollıyacağım.50 mesajı doldurmak gerekiyormuş,az kaldı:)
hemenn yollyrum cnm
Canım resimleri yükleyemiyorsun ya bende çok merak ettim Facebook'tan falan eklesem ya da mail adresimi versem atabilir misin bende ameliyat olucam ama doktor araştırıyorum yardımcı olursan çok sevinirim :)merhaba tubisha,
ameliyatı ankara da özelde,sadece eğrilik olunca fiyat değişiyo mu bilmem ama ben hastane masrafları içinde olmak üzere 3500 tl verdim, ank piyasasını araştırmıştım öncesinde,özel için fiyat normal geldi.hastane iyi ve konforluydu, bir gece yattım. bi de doktor bana düzcedeki hastanede yapmayı önermişti.orda da aynı hizmeti alıp bir gece yatıp çıkabiliyodum. o zaman da 1500 e mal oluyodu.benim için ank daha iyiydi öyle yaptım.sen şehir dışından geliyosan ve ha ank ha düzceye gitmişim fark etmez diyosan bence düzcede olmak daha iyi.çünkü ben bir gün sonrasında doktora ancak tel den ulaşabildim, sen yanında olursun.şişlik ve morluk az da olsa oldu.iyi bir ameliyat sonrası bakımla beşinci gün işe başladım valla.doktorum,ameliyat sonrası her istediğimde arayabileceğim,ulaşabileceğim biriydi.nette de teli google dan çıkıyo istediğinde ara,kas kas biri deil:) öncesi sonrası fotoları buraya eklemeye çalışltım ama nedense sistem izin vermiyo.üyelik süresiyle ilgili sanırım.istersen sana mail atabilirim.sen doktorla görüşürsen sana sonrasında nası bişi olacağını çok yaklaşık bi şekilde bilgisayarda çiziyo, çok güzel oluyo.başka sormak istediğin olursa yazabilirsin. bol şans:)
merhaba kızlar benim de burnumda septum deviasyonu varmış önden ve sağ profilden belli belirsiz soldan ise belli olan bir çıkıntı var burnumda ben de deviasyon ve estetiği bir arada yaptırmak istiyorumazıcık ucu toparlansın ve kaldırılsın bi de iyi nefes alayım istiyorum beklentim fazla mı bilmiyorum ama az çok resimlere denk geliyorum forumda bu doktorun ameliyatlarını çok beğendim. salih bey açık t eknik mi kapalı teknik mi kullanıyor acaba randevu almadan bi size danışayım dedim
cincikk merhaba.. aynı sorunlar bende vardı :) bundan 3,5 yıl önce septum ameliyatı oldum ( estetik değil) ancak doktorum eski teknikle kesip almış etleri sadece.tekrar nefes alma sıkıntılarım nüksedince Salih Emre Bey i buldum iyi ki bulmuşum.Salih Emre Bey bu ameliyatımda hem burnuma şekil verdi hem kemik sorununu halletti hemde septumdan kaynaklı olan etleri yaktı ( en son teknoloji)
sormak istediğin herhangi bir şey varsa her konu da yardımcı olabilirim.özelden mail adresimi atabilirim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?