• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Salih Emre Üregen Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Merhaba arkadaslar,
Siteyi henuz nasil kullanacagimi bilmiyorum. Ben ogretmenim ve onumuzdeki subat tatilinde burun ameliyati olmayi dusunuyorum. Bu kisa surede ameliyat oldugumda 2 hafta icerisinde morluklar tamamen geciyor mu? Onumuzdeki haftalarda doktorlarla gidip yuzyuze gorusecegim. Simdi internetten biraz doktorlar hakkinda on arastirma yapiyorum. Bazi albumlere bakmak istedim ama site buna izin vermiyor.

merhaba tubisha,
ameliyatı ankara da özelde,sadece eğrilik olunca fiyat değişiyo mu bilmem ama ben hastane masrafları içinde olmak üzere 3500 tl verdim, ank piyasasını araştırmıştım öncesinde,özel için fiyat normal geldi.hastane iyi ve konforluydu, bir gece yattım. bi de doktor bana düzcedeki hastanede yapmayı önermişti.orda da aynı hizmeti alıp bir gece yatıp çıkabiliyodum. o zaman da 1500 e mal oluyodu.benim için ank daha iyiydi öyle yaptım.sen şehir dışından geliyosan ve ha ank ha düzceye gitmişim fark etmez diyosan bence düzcede olmak daha iyi.çünkü ben bir gün sonrasında doktora ancak tel den ulaşabildim, sen yanında olursun.şişlik ve morluk az da olsa oldu.iyi bir ameliyat sonrası bakımla beşinci gün işe başladım valla.doktorum,ameliyat sonrası her istediğimde arayabileceğim,ulaşabileceğim biriydi.nette de teli google dan çıkıyo istediğinde ara,kas kas biri deil:) öncesi sonrası fotoları buraya eklemeye çalışltım ama nedense sistem izin vermiyo.üyelik süresiyle ilgili sanırım.istersen sana mail atabilirim.sen doktorla görüşürsen sana sonrasında nası bişi olacağını çok yaklaşık bi şekilde bilgisayarda çiziyo, çok güzel oluyo.başka sormak istediğin olursa yazabilirsin. bol şans:)

Merhaba hanımlar,7 ay kadar önce Düzce de doktor Salih emre beye burun estetiği oldum,sorunum yok çok şükür...Şimdide meme protezi yaptırcam, 2 ay içinde düşünüyorum. ama doktor bey sanırım düzceden ayrılcakmış,istanbula gideceğini duydum...doğrumu acaba,bileniniz var mı ya da gitti mi??teşekkürler...

Merhaba arkadaslar,
Siteyi henuz nasil kullanacagimi bilmiyorum. Ben ogretmenim ve onumuzdeki subat tatilinde burun ameliyati olmayi dusunuyorum. Bu kisa surede ameliyat oldugumda 2 hafta icerisinde morluklar tamamen geciyor mu? Onumuzdeki haftalarda doktorlarla gidip yuzyuze gorusecegim. Simdi internetten biraz doktorlar hakkinda on arastirma yapiyorum. Bazi albumlere bakmak istedim ama site buna izin vermiyor.
Selam mithra,bende sitede yeniyim,öğreniriz kısa sürede umarım:)burun için sorduğun soruyu kendi açımdan cevaplamak gerekirse,ben ameliyattan sonraki 8.günde artık tamamen insan içine çıkabilecek durumdaydım.15 gün fazla fazla yeter sanırım.ilk iki gecem nefes almak bakımından zordu ama sonra sıkıntım olmadı.burun kemiğimi istediğim gibi küçülttü doktor,kırdı,törpüledi ve bir sürü prosedür. ama eli hafifdi sanırım,inan hiç ağrı duymadım ameliyattan sonra...doktoru sana önerebilirim.hangi şehirdesin bilmiyorum da,ben 7ay önce düzcede oldum,galiba doktor istanbula gidiyormuş,ben tam olarak öğrenemedim ama sen ilgilenir öğrenirsen paylaşmana sevinirim.meme protezi yaptırcam da salih beye.kolay gelsin....

Merhaba hanımlar,7 ay kadar önce Düzce de doktor Salih emre beye burun estetiği oldum,sorunum yok çok şükür...Şimdide meme protezi yaptırcam, 2 ay içinde düşünüyorum. ama doktor bey sanırım düzceden ayrılcakmış,istanbula gideceğini duydum...doğrumu acaba,bileniniz var mı ya da gitti mi??teşekkürler...

Merhaba canım,ben de aylar önce Doktor Salih Emre bey'e burun yaptırmıştım.Sanırım yakın zamanlarda olmuşuz:)Anneme karın germe ameliyatı yaptırmak için doktorun yanına tekrar gittik.evet duyduğun doğru,ekimde Düzcedeki görevi bitiyormuş doktor beyin:5:İstanbulda muayenehane açacakmış, yerini söylemedi...sonra doktoru arayıp randevu alacağız.annem İstanbulda özelde karın ameliyatı olacak.Yine bilgi veririm,sevgiler:46:

Merhaba arkadaslar,

Ben de yeni üyeyim ve tam olarak sitedeki herşeyi çözmş değilim.ben 25temmuzda ameliyat oldum Salih Bey'e.Çok iyi geçmiş ameliyatım kendisi de öyle demişti.Kesinlikle bir kez bile ağrım olmadı.Harika bi doktor.Burnum için de endişeliydim hani kötü olur belki sorunlarla karşılaşırım diye korkuyodum.Ama herşey o kadar mükemmel gitti ki.çok memnunum.burnum da istediğim gibi doğal duruyo.Benim morluklarım 5-6 günde geçti.Çok kolay ve rahat atlattım.Salih Bey 4 Ekime kadar Düzcedeymiş.Sonra İstanbul'a gidiyor.Hiç tereddüt etmeden ameliyat olabileceğin doktor derim kesinlikle.

Evet Ekim ayında İstanbul'a gidiyor.Adresi de Bağdat Caddesi 465/1 di sanırım.

Herkese merhaba bayanlar...sitede bir soruma bu kadar kısa sürede yanıt alacağımı tahmin etmezdim, hepinize teşekkürler:)ama doktorun gideceğine üzülüyorum şimdi:(Sanırım bize istanbul yolları görünüyor...özelde fiyatlar ne civardadır acaba?bağdat caddesi avrupa mı anadolu yakası mıydı?Hepinizi öpüyorum...

Selam bayanlar ben Düzce'ye yakınım dr. beye ameliyat olmak istiyorum hastaneden ayrılmadan önce. 1 Yıl önce burnunu yaptıran bayanlar durumlarını belirtebilirmisiniz? Endişeliyim hala teşekkürler şimdiden.Hepinize geçmiş olsun.

Merhaba Heraklea:1:
Ben doktor salih emre beye, ankarada olduğu dönemde ameliyat olmuştum.ameliyatım üzerinden yaklaşık 2 yıl geçti.doktorumdan çok memnun kalmıştım.ilgili,tecrübeli,dürüst bir doktor.öncesinde benim burnumdan ne olup ne olmıyacağını açık açık anlattı.karşılıklı konuşup şekli konusunda karar verdik.bende bu davranışını mantıklı buldum ve burnumun son hali de çok hoşuma gitti.şimdi iki yıl geçti ve burnumda düşme,sarkma falan olmadı.sadece ben ameliyattan 6 ay sonra burnumu kapıya çarpmıştım,bir kemik çıkıntısı oldu.şimdi istanbula gidip göstereceğim,tel de sanırım lokal uyuşturmayla,küçük bir törpüleme yapılabileceğini söyledi.Buradan foto eklemeye iznim yok,istersen mail adreslerimiz aracılığıyla paylaşabilirim seninle resimlerimi.sevgiler:9:

merhaba arkadaşlar,yaklaşık bir ay önce doktor salih emre üregenin yaptıgı bir burun ameliyatı geçirdim,burnum kemerliydi ve bunu düzelttirmek istedim. ilk gün halsiz oluyorsunuz haliyle ameliyattan sonra,2.gün şişlikler başlıyor ve bu yaklaşık 4-5gün sürüyor.bende pek fazla morlukda olmadı sadece eyeliner gibi göz kapagımın üzerinde hafif ince bir morluk oldu o da 2 gün içerisinde geçti.ameliyattan 1 hafta sonra tamponlar çıkıyor ve daha rahat nefes alıyorsunuz.küçük bir bant takılıyor ve 1 haftada bantla duruyorsunuz. 2 haftanın sonunda istediğiniz mükemmel burna kavuşuyorsunuz.doktorum hala şiş oldugunu söylemişti fakat bana gayet iyi görünüyordu.ameliyat öncesinde programla bana burnumun nasıl olacagını göstermişti ve öyle de oldu. burnumun kemeri gitti ve hafif de kaldırdı. bir arkadaşımla aynı anda ameliyat olduk,ben salih emre üregene oldum o da lazer yöntemiyle bir doktora oldu,aşama aşama haber veriyorduk birbirimize,onda kanama fazla olmuş fakat bende nerdeyse hiç olmadı aynı şekilde morluklarda öyle. Dr salih emre beyi tavsiye ederim.

ameliyatlarını yapmayı bıraktımı acaba ? ekimin başında flnmı gidiyor bi haberiniz var mı ? ben bi doktorun tavsiye üzerine kendisine gidicektim fakat şuan aklım karıştı sanırım kaçırdım doktor beyi :43:

Selam bayanlar ben Düzce'ye yakınım dr. beye ameliyat olmak istiyorum hastaneden ayrılmadan önce. 1 Yıl önce burnunu yaptıran bayanlar durumlarını belirtebilirmisiniz? Endişeliyim hala teşekkürler şimdiden.Hepinize geçmiş olsun.

Merhaba Heraklea,ben Salih emre üregen 'e burun ameliyatı olalı yaklaşık dokuz ay geçti.Durumlarınızı yazın demişsin de yardımcı olayım dedim.Burnum şuanda tam hayal ettiğim gibi,düzgün ve kalkık...Ama şu "ben estetiğim" diye bağıran domuz burnu gibi olanlardan değil.zaten ben istesem doktor öyle yapmazdı,beni razı ederdi diye düşünüyorum.çünkü doğallıktan yana bir hekim.ameliyat olmadan önce hemen hemen nasıl bir sonuç çıkacağını bilgisayarda çizmiş,bana gösterdi.Eğrilikler gitti,nefes alışım süper,dünya varmış diyorum.çizdiği gibi oldu.nadir gördüğüm kişiler bende bir güzellik olduğunu söylüyorlar ama ne olduğunu anlamıyorlar,istediğim buydu zaten:)Neyse salih emre bey,burnun tam olarak bir yılda oturacağını söylemişti,şimdi sanırım oturdu ve yeni görüntüme hemen alıştım.eski fotolara bakmasam,sanki hep böyle hokka burunluyum diye düşüneceğim:))fakat sana kötü bi haberim var:(Doktor düzceden gitmiş,İstanbulda Bağdat caddesindeymiş yeri.bende önümüzdeki ay meme protezi için gideceğim sanırım,parayı denkleştirip:))umarım sorununa en kısa zamanda çare bulursun,bolşans...

bende görüştüm artık düzcede muayne bile etmiyormuş istanbulda özel muaynehansnde bakıyormuş. tabii fiyatlar artmış durumda maalesef :44:

Selam kızlar,çocuklar gibi şenim... sonunda ameliyat kararım netleşti.Allah da gönlüme göre verdi:)Salih Emre Üregen Düzceden istanbula ameliyata geliyor mu diye uzun zamandır araştırıyordum, doktor bey istanbula yerleşmiş:21:Ayrıca söylentilere son noktayı koymak adına:) bizzat gidip görüştüğüm kliniğinin yerini açıklıyorum:)Şişli Fulyada, Terrace fulya residance'de..şık biryer..Bıçak altına yatmak zor bir karar ama neyse ben kararımı verdim ve haftaya ameliyat oluyorum,daha doğrusu 5 gün sonra...çok heyecanlıyım valla...ama içim rahat doktoruma güveniyorum..Salih Emre Bey benim burnum için,en son geliştirdiği ve ameliyat sonrası şişlik ve morluğu en aza indirgeyen bir tekniği uygulayacağını söyledi,tekniği anlattı.kapalı yapacakmış,yarı açık kapalı teknikmiş,"ameliyat sırasında 3 ay sonraki şeklini kestirebiliyorum burnunun dedi".tekniği bende araştırdım herkes yapamıyor bu yöntemi. salih bey genç ama çok deneyimli bir dr. sonuçta yüzlerce ameliyata girmiş bir kişi.neyse kızlar önce Allah'a sonra Dr.uma emanet ettim kendimi.Gelişmeleri tabiiki yazcam.Hepinize sevgiler:)

Selam kızlar,çocuklar gibi şenim... sonunda ameliyat kararım netleşti.Allah da gönlüme göre verdi:)Salih Emre Üregen Düzceden istanbula ameliyata geliyor mu diye uzun zamandır araştırıyordum, doktor bey istanbula yerleşmiş:21:Ayrıca söylentilere son noktayı koymak adına:) bizzat gidip görüştüğüm kliniğinin yerini açıklıyorum:)Şişli Fulyada, Terrace fulya residance'de..şık biryer..Bıçak altına yatmak zor bir karar ama neyse ben kararımı verdim ve haftaya ameliyat oluyorum,daha doğrusu 5 gün sonra...çok heyecanlıyım valla...ama içim rahat doktoruma güveniyorum..Salih Emre Bey benim burnum için,en son geliştirdiği ve ameliyat sonrası şişlik ve morluğu en aza indirgeyen bir tekniği uygulayacağını söyledi,tekniği anlattı.kapalı yapacakmış,yarı açık kapalı teknikmiş,"ameliyat sırasında 3 ay sonraki şeklini kestirebiliyorum burnunun dedi".tekniği bende araştırdım herkes yapamıyor bu yöntemi. salih bey genç ama çok deneyimli bir dr. sonuçta yüzlerce ameliyata girmiş bir kişi.neyse kızlar önce Allah'a sonra Dr.uma emanet ettim kendimi.Gelişmeleri tabiiki yazcam.Hepinize sevgiler:)

Bende burun ameliyatı olmak istiyorum.burun ucum çok etli ve aşağı meyilli bundan dolayı nefes sorunumda var,burnum yüzümle uyumsuz:(kısa zaman içinde ameliyat olmam lazım ama biraz araştırma yaptım kafam iyice karıştı.sizin doktorunuz salih emre bey üzerine yoğunlaştım şuara.sorup soruşturduğuma göre çokiyi diyorlar ama görüşmeden karar veremem tabi.şimdiye kadar 4 ayrı dr la görüştüm ikisi kulak burun boğazcı,2 si plastik cerrah.benim izlenimimde,çevremde daha önce ameliyat olanların fikrine görede plastik cerraha olmam gerekiyor sanırım.çünkü kbb ye yaptıranlar genelde 2.ameliyat gerekiyormuş,onunda iyisine düşemezsem tabii.benim gözümde ikinci ameliyatı olmayı yemiyor gerçekten... daha birini halledememişken...plastik cerraha yaptırmak ama sadece estetik değil,burnun yapısınada çok dikkat eden biri lazım,çünkü nefes alamamaktan artık baş ağrılarım arttı,gece uyuyamıyorum.bu anlamda dr salih emre üregeni övüyorlarda.muayeneye gitmeden bilenlere sormak istedim.gerçi muayene ücretsizmişde işler yoğun zaman kazanayım dedim:)çok yakında ameliyat olduğunuzdan sizin fikriniz önemli didem hanım.geçmiş olsun buarada,umarım herşey yolunda gitmiştir.birde tabii kaça yaptırdınız,herşey dahil??şimdiden teşekkürler.

Bende burun ameliyatı olmak istiyorum.burun ucum çok etli ve aşağı meyilli bundan dolayı nefes sorunumda var,burnum yüzümle uyumsuz:(kısa zaman içinde ameliyat olmam lazım ama biraz araştırma yaptım kafam iyice karıştı.sizin doktorunuz salih emre bey üzerine yoğunlaştım şuara.sorup soruşturduğuma göre çokiyi diyorlar ama görüşmeden karar veremem tabi.şimdiye kadar 4 ayrı dr la görüştüm ikisi kulak burun boğazcı,2 si plastik cerrah.benim izlenimimde,çevremde daha önce ameliyat olanların fikrine görede plastik cerraha olmam gerekiyor sanırım.çünkü kbb ye yaptıranlar genelde 2.ameliyat gerekiyormuş,onunda iyisine düşemezsem tabii.benim gözümde ikinci ameliyatı olmayı yemiyor gerçekten... daha birini halledememişken...plastik cerraha yaptırmak ama sadece estetik değil,burnun yapısınada çok dikkat eden biri lazım,çünkü nefes alamamaktan artık baş ağrılarım arttı,gece uyuyamıyorum.bu anlamda dr salih emre üregeni övüyorlarda.muayeneye gitmeden bilenlere sormak istedim.gerçi muayene ücretsizmişde işler yoğun zaman kazanayım dedim:)çok yakında ameliyat olduğunuzdan sizin fikriniz önemli didem hanım.geçmiş olsun buarada,umarım herşey yolunda gitmiştir.birde tabii kaça yaptırdınız,herşey dahil??şimdiden teşekkürler.

Merhaba Sunnylife,çok teşekkür ederim.evet herşey yolunda çok şükür...Ameliyatımın 10.günü bitti bugün ve işe başladım.İş yerindekiler ameliyat olacağımı biliyorlardı ve beni merakla bekliyorlardı.Görünümümü çok iyi buldular.Çünkü sadece göz altımda hafif yeşilimtrak bir renk var ve onu da fondötenle rahatça kapatarak gittim işe.Tabii saçlar fönlü,full makyaj ve öz güven dorukta olunca kızların bir alkış tutmadığı kaldı beni görünce:))Benimde bir kanatlanıp çmadığım:))Valla doktorumun eline sağlık diyorum.Çünkü hiç acı,ağrı duymadım desem yeridir.Ameliyat sonrası bir kaç saat serumla ağrı kesici,o da hafif ağrı hissedince butona kendim bastım.Onun dışında tek bir ağrı yoktu gerçekten.Şuan çok erken olsa bile burnumu çok beğendim,elimde makine sürekli profil fotomuçekiyorum kendi kendime:))süper mutluyum...Ameliyat memnuniyetim dışında ençok hoşuma giden Salih emre Beyin ilgisiydi.Ameliyatı yaptım bitti diye düşünen bir dr değil.Ameliyat öncesi ne kadar ilgili ve önem veriyorsa,şuanda aynen öyle.istediğim herzaman arayabileceğim tel ini verdi,buda çok iyi.Biraz pimpirikli bir tip olduğumdan kafama takılan herşeyi her istediğimde sorabildim.epey uzun yazdım sanırım ama kendimden pay biçiyorum,insan karar aşamasında deneyimi olanların her kelimesini duymak istiyor...Başka merak ettiklerin varsa sorabilirsin sunnylife,şimdi aklıma gelenler bunlar.Sonuç olarak tavsiye ederim Salih Emre Hocayı...ha bir de fiyat sormuşsun.İstanbulda Şişli de yeni merkez açmış dr bey ve şubat sonuna kadar belli sayıda hastaya yönelikde kampanya fiyatı uyguluyormuş şansıma,zamanlamam müthiş yani:)3000 eurodan 1500 euroya inmiş:)bu fiyata bu hizmeti aldığıma ve doktor beyi tanıdığıma çok mutluyum...herkeze sevgiler...

merhaba canım,ben burun ameliyatı olalı çok yakın bir zaman oldu ama yine durumumu belirteyim.burnum uzun zamnadır sıkıntıydı benim için ama senin gibi endişem dr uma karar verenekadar sürdü.ameliyat kararı çok zor,çok istesek de korkularımız oluyor elbette.ben 5 ayrı cerrahla görüştüm.kulak buruncularda vardı arasında.ama yüzüm gülerek ve içim rahatlamış olarak sadece dr salih emre beyin yanından ayrıldım.bana muayene boyunca hep iyişeyler söylemedi.burnum zor bir burundu ve zorluklarını,ameliyattan sonra neler yaşayacağımıda anlattı.muayeneden çıkıp ameliyat randevumu aldım.taşlar oturmuştu kafamda.doğallığı tercih etmesi çok güzeldi.burnum gerçekten çok doğal oldu.ailem başta karşı çıkmıştı ama onlarda iyiki yaptırdın diyorlar sonucu görünce.dr salih emre beyin ellerine sağlık..şimdi ikinci ve altınccı aylarda bir de bir yılın sonunda muayenehaneye kontrole gidicem.başta fiyatta yüz ikiyüz lira daha eksik versem diye düşünüyodum ama memnuniyet,sağlık o kadar önemliki.kararımdan çok memnunum.benim en büyük avantajım çok araştırmak oldu,dr emre beyle tanıştım.düşünen herkeze öneririm.

Merhaba arkadaşlar,
1 ay sonra burun ameliyatı olmayı dusunuyorum. Salih beyle görustum ve bana guven verdi kendisi. Daha once ameliyat olan arkadaşlar varsa, acaba damar yolu el uzerinden mi yoksa koldan mı açılıyor. El çok acıtır yaaa :(

Merhaba arkadaşlar,
1 ay sonra burun ameliyatı olmayı dusunuyorum. Salih beyle görustum ve bana guven verdi kendisi. Daha once ameliyat olan arkadaşlar varsa, acaba damar yolu el uzerinden mi yoksa koldan mı açılıyor. El çok acıtır yaaa :(
Selam didilala:)ben dr salih emre üregen e yaklaşık 1 ay önce burun ameliyatı oldum.Doğru ve İyi bir seçim yaptığını söyleyebilirim...Ben her aşamadan memnundum.Benim damar yolu koldan açılmıştı.Açılırken iğne batması dışında bişey hissetmedim,sonra zaten takılı olsada bişey hissetmiyorsunki?bana kalırsa en takılınmaması gereken kısma takılmışsın...zaten dr seçimini yaparak en önemli ve zor kararı tamamlamışsın,bence için rahat olsun gerisi teferruat:)

Selam didilala:)ben dr salih emre üregen e yaklaşık 1 ay önce burun ameliyatı oldum.Doğru ve İyi bir seçim yaptığını söyleyebilirim...Ben her aşamadan memnundum.Benim damar yolu koldan açılmıştı.Açılırken iğne batması dışında bişey hissetmedim,sonra zaten takılı olsada bişey hissetmiyorsunki?bana kalırsa en takılınmaması gereken kısma takılmışsın...zaten dr seçimini yaparak en önemli ve zor kararı tamamlamışsın,bence için rahat olsun gerisi teferruat:)

Cesaret iğnesine bile korkuyorum :) ama kesin kararımı verdim, yarın sekreteriyle ameliyat tarihini belirleyeceğiz. Sonunda ömur boyu guzel bir buruna sahip olmak var. Şu anda bile soğuk terler dökuyorum ameliyatı duşunurken :) Dr Salih Emre Uregen bana gerçekten çok guven verdi. Sonucun beni mutlu edeceğine inanıyorum.

Back