• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Salih Emre Üregen Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Cesaret iğnesine bile korkuyorum :) ama kesin kararımı verdim, yarın sekreteriyle ameliyat tarihini belirleyeceğiz. Sonunda ömur boyu guzel bir buruna sahip olmak var. Şu anda bile soğuk terler dökuyorum ameliyatı duşunurken :) Dr Salih Emre Uregen bana gerçekten çok guven verdi. Sonucun beni mutlu edeceğine inanıyorum.

merhaba canım,hayırlı olsun ameliyatın,oldun mu bilmiyorum ama doğru karar vermişsin...dediğin gibi ömür boyu güzel buruna sahip olmak için değer...ufak tefek endişe herkeste oluyor sonuçta cerrahi bir işlem ama doktor burada en önemli nokta.ben Salih emre beye burun ameliyatı olalı epey oldu,ağustos 2010 da olmuştum ve inan damar yolu nerden açılmıştı hatırlamıyorum bile:3:ben de çok korkağımdır ama inan sıkıntı olmuyor,hemşireler çok deneyimli oluyor o konuda.ameliyat konusunda da dr beyin deneyimi tartışılmaz zaten:nazar:ben çok memnunum burnumdan bir de meme yaptırdım salih emre beye herşey yolunda:16:.ameliyatını belki de olmuşsundur bile ama eğer olmadıysan sana tek önereceğim,ameliyatın üzerinden 7 gün geçip sargının açıldığı o müthiş anı hayal et:21:korkuların hafifler.öptüm:nazar::nazar:

merhaba canım,hayırlı olsun ameliyatın,oldun mu bilmiyorum ama doğru karar vermişsin...dediğin gibi ömür boyu güzel buruna sahip olmak için değer...ufak tefek endişe herkeste oluyor sonuçta cerrahi bir işlem ama doktor burada en önemli nokta.ben Salih emre beye burun ameliyatı olalı epey oldu,ağustos 2010 da olmuştum ve inan damar yolu nerden açılmıştı hatırlamıyorum bile:3:ben de çok korkağımdır ama inan sıkıntı olmuyor,hemşireler çok deneyimli oluyor o konuda.ameliyat konusunda da dr beyin deneyimi tartışılmaz zaten:nazar:ben çok memnunum burnumdan bir de meme yaptırdım salih emre beye herşey yolunda:16:.ameliyatını belki de olmuşsundur bile ama eğer olmadıysan sana tek önereceğim,ameliyatın üzerinden 7 gün geçip sargının açıldığı o müthiş anı hayal et:21:korkuların hafifler.öptüm:nazar::nazar:

Pazartesi oluyorummmmmm! İnanılmaz gerginim ve korkuyorum. Damar yolundan bile haha. En çok korkutan şey de, anestezi uzmanının bi hata yapması. En ufak bi hatada gerizekalılık oluyormuş . Şans dile canım bana :)XoX

Pazartesi oluyorummmmmm! İnanılmaz gerginim ve korkuyorum. Damar yolundan bile haha. En çok korkutan şey de, anestezi uzmanının bi hata yapması. En ufak bi hatada gerizekalılık oluyormuş . Şans dile canım bana :)XoX

Canımm,hadi bakalım bol şans:21:anestezi uzmanımı?yok canııım,sen içini ferah tut didilala,o kadar ameliyat oldum,etrafımda olan oldu öyle bişey duymadım valla:32:dr beye de bi ara sor istersen,sıkıntılarını rahatlıkla danışabileceğin biridir salih emre bey ama zannetmem öyle bi olasılık olduğunu.dediğim gibi ameliyattan 1 hafta sonrasını hayal et,bunu ciddiye al bak işe yarayacak...çok öptüm:3:

Merhaba arkadaslar,
Siteyi henuz nasil kullanacagimi bilmiyorum. Ben ogretmenim ve onumuzdeki subat tatilinde burun ameliyati olmayi dusunuyorum. Bu kisa surede ameliyat oldugumda 2 hafta icerisinde morluklar tamamen geciyor mu? Onumuzdeki haftalarda doktorlarla gidip yuzyuze gorusecegim. Simdi internetten biraz doktorlar hakkinda on arastirma yapiyorum. Bazi albumlere bakmak istedim ama site buna izin vermiyor.

Merhaba arkadaşım,ne yaptın ameliyat oldun mu?Morlukla ilgili soruna yanıt bulabildin mi bilmiyorum ama ben durumumu söyliyim.Burun ameliyatım geçeli yaklaşık 1,5 ay oldu.Göz altlarımda oluşan morluklar ve yüzümün genelindeki şişlik tam 5.gün hemen hemen tamamen geçmişti.Yani çok rahat sokakta dolaşabiliyordum.Kimisi ameliyatı sonrası haftalarca mor gezdiğini falan yazmış bu sitede,ben de öncesinde öyle hikayeler duymuştum ama dr Emre Üregen sayesinde ameliyat sonrası dönemi de çok kolay atlattım.burnumdan da çok mutluyum,yüzüm gülüyor,öz güvenim full:)Umarım sen de halledersin,İstanbuldaysan dr umu öneririm.

Canımm,hadi bakalım bol şans:21:anestezi uzmanımı?yok canııım,sen içini ferah tut didilala,o kadar ameliyat oldum,etrafımda olan oldu öyle bişey duymadım valla:32:dr beye de bi ara sor istersen,sıkıntılarını rahatlıkla danışabileceğin biridir salih emre bey ama zannetmem öyle bi olasılık olduğunu.dediğim gibi ameliyattan 1 hafta sonrasını hayal et,bunu ciddiye al bak işe yarayacak...çok öptüm:3:

Kesinlikle katılıyorum srylmz'ya...Bir hafta diyorum bende,7.gün herşey sütliman oluyor,o mutluluk tarif edilemez,yaşanır:)))

kızlar bende emre beye ameliyat olmayı düşünüyorum yakın zamanda görüşmeye gittim açıkçası bana çok güven verdi. herşeyi apaçık söyleyen dürüst bi doktor olduğunu düşünüyorum. umarım yanılmam. ameliyat olan arkadaşlar beni ekleyebilirseniz çok sevinirm.

kızlar bende emre beye ameliyat olmayı düşünüyorum yakın zamanda görüşmeye gittim açıkçası bana çok güven verdi. herşeyi apaçık söyleyen dürüst bi doktor olduğunu düşünüyorum. umarım yanılmam. ameliyat olan arkadaşlar beni ekleyebilirseniz çok sevinirm.

Merhaba kokomela,
Ben 25 Mart'ta ameliyatımı oldum. Su an 16.gunum ve morluklar ve şişkiller buyuk ölçude indi. Doktor beyin söylediğine göre benim sağ burnumda nefes almamı etkileyen bi durum varmış, bu yuzden biraz zor geçti ameliyatım ve şişliklerim çok oldu, ama şu an kimse ameliyat olduğumu anlamıyor, bilenler de çok beğeniyorlar. Şu an yorum yapmak için çok erken, ama çok cici bi burnum oldu diyebilirim :) Doktor bey işini iyi biliyor, bu konuda içini ferah tut.

Ameliyatımı oldum. Biraz anestezi uzmanları zor uyutmuşlar beni :) doktorun ameliyattan sonra dediği ilk şey, "çok alkol içiyormuşsun, çok zor uyuttuk seni" oldu. Benim de ilk söylediğim şey, "çirkin burunludan çocuk yapmayacaksın" oldu. Guzel bir burun yaptı, tam oturmasını dört gözle bekliyorum.

Gerkese geçmiş olsun.. :21: Lütfen Fotolarınızı eklermisiniz doktor seçimleri aşamasında bizlere çok büyük yardımlarınız dokunmuş olacak.

seni ekledim kokomelacım:) 2,5 ay kadar oldu dr emre beye ameliyat olalı...Günden güne daha iyi hissediyorum,çevremden tepkiler müthiş...Herkez hem doğal hem güzel buluyor yeni burnumu:)Ameliyat olduğumu Bilmeyen kimse de anlamıyo valla:))Çok memnunum...Doktor beye ulaşman büyük şans bence,eli çok iyi... ameliyat sonrası bir kez bile ağrım olmadı...Ben biraz pimpirikliyim ameliyat önceside sonrasıda zırt pırt kafama bişeyler takıldığında aradım emre beyi; bıkmadan usanmadan yanıtladı herşeyimi..bazı arkadaşlarım doktorlarına ameliyat sonrası ulaşamadıklarını söylemişlerdi.emre beyin çok iyi bir cerrahi yeteneği olduğu kadar(ameliyat öncesi görüşmede bazı önceki hastalarının fotolarınıda gösterdi öncesi-sonrası bayıldım onlara da) insani yönünüde taktir ediyorum.gelişmeleri haber et sen de kokomela;)nezaman ameliyat oluyosun falan bilelim şekerim,öptüm:)

Merhaba kokomela,
Ben 25 Mart'ta ameliyatımı oldum. Su an 16.gunum ve morluklar ve şişkiller buyuk ölçude indi. Doktor beyin söylediğine göre benim sağ burnumda nefes almamı etkileyen bi durum varmış, bu yuzden biraz zor geçti ameliyatım ve şişliklerim çok oldu, ama şu an kimse ameliyat olduğumu anlamıyor, bilenler de çok beğeniyorlar. Şu an yorum yapmak için çok erken, ama çok cici bi burnum oldu diyebilirim :) Doktor bey işini iyi biliyor, bu konuda içini ferah tut.

Canım,geçmiş olsun diyelim:)herşeyin iyi gitmesine sevindim...Damar yolundan haber vermemişsin...?Dediklerim çıktı eminim çok kolay açıldı damaryolu dimi?Neyse anestezide de sorun olmamış,burnunda çok güzel,ciciymiş..."Dr Emre Üregen'in güzelleştirdiği burunlular" grubumuza hoşgeldin:)))çok öpüyorum

Gerkese geçmiş olsun.. :21: Lütfen Fotolarınızı eklermisiniz doktor seçimleri aşamasında bizlere çok büyük yardımlarınız dokunmuş olacak.

Herkez foto ekleyebiliyor mu bilmiyorum,özel üyelik falan gerekiyor diye biliyorum ama...arkadaş olarak eklemek de gerekiyor olabilir foto eklemek için bilmiyorum...yardımcı olursan hemen göndereyim foto mu canım seve seve:)

Herkez foto ekleyebiliyor mu bilmiyorum,özel üyelik falan gerekiyor diye biliyorum ama...arkadaş olarak eklemek de gerekiyor olabilir foto eklemek için bilmiyorum...yardımcı olursan hemen göndereyim foto mu canım seve seve:)

Çok tşk ederim :71: Aslına bakarsan bende çok yeniyim buraya eklemek istersen Konuya cvb ver butonunu tıkladıktan sonra msj yazdığın kısmın en alt bölümünde Eklenti Ekle diye bir buton var oraya tıklamalısın yeni bir pencerede Dosya ekle seçeneğini göreceksin ona tıklıyorsun ve diğer yönlendirmelerle devam ediyorsun koyman daha uygun sanırım.. Profilin biraz aşağı kısmında Albüm ekle diye bir buton var oraya tıkladıktan sonra Seni yönlendiriyor aşama aşama iki tarafada aynı şekilde yüklemeler yapabiliyorsun .. Ben anlatırsam şimdi istemeden kafanı karıştırabilirim:)) :21:

Merhaba kokomela,

Lütfen fotoğraf koyarmısınız :16:

merhaba ben de DR Salih emre üregene burun amelıyatı oldum ve cok memnunum bi Kere iyileşme surem çok hızlı oldu 5,gun bandajlı 9,gun bandajsız olarak iş ve normal hayatıma geri dondum...Uyguladığı teknık harıka bi teknık...Kesınlıkle tavsıye edıyorum...

Merhaba arkadaşlar, burnumda hem dış görünüş olarak bozukluk hem de deviasyon dedikleri kemik eğriliği var.Uzun zamandır ameliyat olup yeni ve güzel bir görüntüye sahip olmayı planlıyorum.Doktor araştırması yaparken iş yerinden bir arkadaşımın yakın arkadaşı olan bir plastik cerrahi uzmanı olduğunu öğrendim Op.Dr. Salih Emre Üregen. Özellikle burun ve meme estetiğinde çok başarılı olduğu söyleniyor. Ankara'da bulunduğu dönemde yine bi iş arkadaşımın kardeşine dudak dolgusu ve botox uygulaması yapmış, o çok memnunmuş ama ameliyat kararı vermek zor tabii. Şuan Düzce de Devlet hastanesindeymiş; ben de oraya Ankara dan gidip ameliyat tarihinden bir gün öncesinden tahlillerimi yaptırıp gerekli muayenelerden sonra ertesi gün ameliyat olabilirmişim.Doktor Bey i duyan , bilen daha önce ameliyat olmuşluğu olan var mı? :)Durumum biraz acil de, Salih Emre Bey i bilen arkadaşlar varsa hemen paylaşırsanız çok sevinirim...:2:

merhaba sanırım bıraz gec oldu ama cevap kusura bakmayın...
ben salıh emre uregenı yenı tanıdım burun estetiği ile ilgili uzun arastırmalarım sonucu nıhayet hangı doktora amelıyat olucam konusunda bı fıkre sahıp oldum nısan ayının son gunlerınde... Asıstanıyla onlıne yazıstık ve o aksam hemen muayene olmaya gıttım muayehanesıne...once profosyonel olarak fotograflarımı cektı ve bana ıstedıgım burun ıle ılgılı calısmalar yaptı kendı fıkırlerınıde sundu ve ıkna oldum hemen 1 mayıs ta benım de tercıh ettıgım hastanede amelıyat oldum...hıc bır şişme ve morarma olmadı amelıyattan cıktıktan sonraa...guzelce bakımımı yaptılar sonra gozlerımden baslayarak yavasca odem olusmaya basladı hıc bır agrı hıssetmedım olusan odemler hergun azalarak yok oldular ve ben 5 gun sonra bandajlı 9 gun sonra da bandajsız olarak normal hayatıma gerı dondum... bugun amalıyat oldugum gun ıle beraber tam 22.gunumm ve 2 gun sonra kontrolum var...Çok şükür kendımı ıyı hıssedıyorum ve DR salıh emre uregenı keşfettıgım ıcın de cok mutluyum halen daha amelıyat olmadıysanız salıh emre beyı tercıh etmelısınız... saygılarımla LÜTFİYE

nerden eklenıyomus fotolar bende eklemek ıstıyorum yardımcı olursanız sevınırım lütfiye...

Çok tşk ederim :71: Aslına bakarsan bende çok yeniyim buraya eklemek istersen Konuya cvb ver butonunu tıkladıktan sonra msj yazdığın kısmın en alt bölümünde Eklenti Ekle diye bir buton var oraya tıklamalısın yeni bir pencerede Dosya ekle seçeneğini göreceksin ona tıklıyorsun ve diğer yönlendirmelerle devam ediyorsun koyman daha uygun sanırım.. Profilin biraz aşağı kısmında Albüm ekle diye bir buton var oraya tıkladıktan sonra Seni yönlendiriyor aşama aşama iki tarafada aynı şekilde yüklemeler yapabiliyorsun .. Ben anlatırsam şimdi istemeden kafanı karıştırabilirim:)) :21:

Canım valla bende konuya cevap ver falan çıkmıyo:(sadece alıntı ile cevapla diye çıkıyor oradan yazıyorum ben yazacağım zaman...biraz teknoloji engelliyim galiba...ama Allahtan burnum güzel:))şaka bir yana,sinir oldum bu foto ekleyememekten dolayı..bir de profile eklemeyi deniycem umarım becerebilirim:)ne yaptın buarada?

selam arkadaşlar bende salih beyin hastalarından biriyim artık:) bugun ameliyatımın üstünden tam bir hafta geçti ve morluğumda şişliğimde olmadı denicek kadar azdı benim burnum hem çok küçük hemde ciddi anlamda yamuktu bu yüzden doktor seçimin de baya titiz olmak zorundaydım kbb ve estetik cerrahları arasında çok gittim geldim ama şimdi iyiki salih beye olmuşum diyorum ve bugun alçım çıkar çıkmaz çektirdiğim fotoğrafları koyuyorum:)) $melis 1.jpg $melis 2.jpg $melis 1.jpg $melis 2.jpg

Back