- Konu Sahibi aslikorkmazs
Cesaret iğnesine bile korkuyorum :) ama kesin kararımı verdim, yarın sekreteriyle ameliyat tarihini belirleyeceğiz. Sonunda ömur boyu guzel bir buruna sahip olmak var. Şu anda bile soğuk terler dökuyorum ameliyatı duşunurken :) Dr Salih Emre Uregen bana gerçekten çok guven verdi. Sonucun beni mutlu edeceğine inanıyorum.
merhaba canım,hayırlı olsun ameliyatın,oldun mu bilmiyorum ama doğru karar vermişsin...dediğin gibi ömür boyu güzel buruna sahip olmak için değer...ufak tefek endişe herkeste oluyor sonuçta cerrahi bir işlem ama doktor burada en önemli nokta.ben Salih emre beye burun ameliyatı olalı epey oldu,ağustos 2010 da olmuştum ve inan damar yolu nerden açılmıştı hatırlamıyorum bileben de çok korkağımdır ama inan sıkıntı olmuyor,hemşireler çok deneyimli oluyor o konuda.ameliyat konusunda da dr beyin deneyimi tartışılmaz zatenben çok memnunum burnumdan bir de meme yaptırdım salih emre beye herşey yolunda.ameliyatını belki de olmuşsundur bile ama eğer olmadıysan sana tek önereceğim,ameliyatın üzerinden 7 gün geçip sargının açıldığı o müthiş anı hayal etkorkuların hafifler.öptüm