- Konu Sahibi aslikorkmazs
-
merhaba ben de DR Salih emre üregene burun amelıyatı oldum ve cok memnunum bi Kere iyileşme surem çok hızlı oldu 5,gun bandajlı 9,gun bandajsız olarak iş ve normal hayatıma geri dondum...Uyguladığı teknık harıka bi teknık...Kesınlıkle tavsıye edıyorum...
selam arkadaşlar bende salih beyin hastalarından biriyim artık:) bugun ameliyatımın üstünden tam bir hafta geçti ve morluğumda şişliğimde olmadı denicek kadar azdı benim burnum hem çok küçük hemde ciddi anlamda yamuktu bu yüzden doktor seçimin de baya titiz olmak zorundaydım kbb ve estetik cerrahları arasında çok gittim geldim ama şimdi iyiki salih beye olmuşum diyorum ve bugun alçım çıkar çıkmaz çektirdiğim fotoğrafları koyuyorum:))Eki Görüntüle 721701 Eki Görüntüle 721702 Eki Görüntüle 721701 Eki Görüntüle 721702
bende bugün salih bey ile mailleştim.daha öncesinde nazal septum ameliyatı olduğumu ve şuan nefes alamadığımı felan filan yazdım.öyle bir özgüvenle cevap vermiş ki hemen yarın ameliyata girebilirim...
ameliyattan 1 -2 yıl sonra durum nasıl devam ediyor.nefes almalarınız hala iyi mi düşme gibi sorunlar oldu mu bilgilendirirseniz çok ama çok sevinirim...
Burun düşüyor şekli değişiyor diyorlar dogumu acaba
slm,ben dr beye 1,5 yıl önce burun estetiği oldum.ameliyat öncesi burnum epeyce eğriydi septum deniyor galiba ona,bu nedenle gece uykudan bile uyandırıyordu nefes alma sorunum,dr bey muayne edinde bir tarafın nerdeyse tamamen kapalı olduğunu söylemişti.Sonra ameliyata girdim ve girmişken tam istediğim gibi olsun diye yanlardan küçültüp ucununda biraz kalkmasını istedim,öylede oldu.ameliyattan sonra ilk 2 gün burnum tamamen kapalı gibiydi,sonra hafif nefes almaya başladım,sanırım 7.gün tampon ve ael alınmıştı o zaman işte düny varmış dedim.dr bir kaç saate tekrar nefes alman azalır,1 ayın sonunda o ilk güzel nefes alma şekline kavuşursun demişti,öylede oldu.8.gün işe başladım,salih beyin verdiği spreyi düzenli kullandım.şimdi maşallah,halen çok iyi nefes alıyorum.şeklide iyice oturdu,eğrilmeymiş,ucu düşmeymiş olumsuz birşey yaşamadım.ödemler gittikçe yaklaşık 6 ayda son şeklini aldı çok şükür.
slm,ben dr beye 1,5 yıl önce burun estetiği oldum.ameliyat öncesi burnum epeyce eğriydi septum deniyor galiba ona,bu nedenle gece uykudan bile uyandırıyordu nefes alma sorunum,dr bey muayne edinde bir tarafın nerdeyse tamamen kapalı olduğunu söylemişti.Sonra ameliyata girdim ve girmişken tam istediğim gibi olsun diye yanlardan küçültüp ucununda biraz kalkmasını istedim,öylede oldu.ameliyattan sonra ilk 2 gün burnum tamamen kapalı gibiydi,sonra hafif nefes almaya başladım,sanırım 7.gün tampon ve ael alınmıştı o zaman işte düny varmış dedim.dr bir kaç saate tekrar nefes alman azalır,1 ayın sonunda o ilk güzel nefes alma şekline kavuşursun demişti,öylede oldu.8.gün işe başladım,salih beyin verdiği spreyi düzenli kullandım.şimdi maşallah,halen çok iyi nefes alıyorum.şeklide iyice oturdu,eğrilmeymiş,ucu düşmeymiş olumsuz birşey yaşamadım.ödemler gittikçe yaklaşık 6 ayda son şeklini aldı çok şükür.
ne kadar olumlu yazmışsın :) sanırım doktor beyin pozitifliği hastalarına da yansıyor :) resimlerin var mı ? görmem mümkün mü ?
merhaba canım,ne yaşadıysam onu yazdım;ilk bir-iki gün nefes alma sıkıntısı oluyor gerçekten ama tampon alınınca dünya varmış diyorsun:)evet doktorum pozitif bi doktor ve yaptığı işe de bana da yansıdı sanırım:)buarada genelden foto paylaşmama sevgili eşim müsade etmediğinden elim kolum bağlı(Oysa foto siteden yollayabilmek için mesaj sayısını tamamlamak için çok uğraşmıştım...Ama sen mail adresini verirsen oraya yollarım canım,çaktırma;=)sen muayene oldunmu salih emre beye buarada ganos?öptüm:)
Güzel yorumlarınız için çok teşekkürederim bunları duymak çok güzel :) daha yeni bakabildim yorumlar tabiki koyarım eski fotoğraflarımıda öncesi ve sonrası yaptım bakalım beğenicekmisiniz:) nefes alma konusuna gelince tamponlar çıktığında herşey çok güzeldi fakat doktorumunda dediği gibi 1-2 saat sonra biraz tıkandı ama henüz 3. Haftam olmasına rağmen eskisinden çok daha rahat nefes alıyorum ameliyatımda inanılmaz rahattı en ufak bi ağrım olmadı fotoğraflarda gördüğünüz gibide bir hafta içinde morluğum hiç kalmadı tek sorunum tamponlarımlaydı :) burun ucu düşmesinide bekleyip görücez artık:)
Güzel yorumlarınız için çok teşekkürederim bunları duymak çok güzel :) daha yeni bakabildim yorumlar tabiki koyarım eski fotoğraflarımıda öncesi ve sonrası yaptım bakalım beğenicekmisiniz:) nefes alma konusuna gelince tamponlar çıktığında herşey çok güzeldi fakat doktorumunda dediği gibi 1-2 saat sonra biraz tıkandı ama henüz 3. Haftam olmasına rağmen eskisinden çok daha rahat nefes alıyorum ameliyatımda inanılmaz rahattı en ufak bi ağrım olmadı fotoğraflarda gördüğünüz gibide bir hafta içinde morluğum hiç kalmadı tek sorunum tamponlarımlaydı :) burun ucu düşmesinide bekleyip görücez artık:)
resımler nasıl eklenıyor acaba tarıf edermısınız ben de salıh beye amelıyat oldum resmlerımı eklmeke ıstıyorum
eşin de haklı kızma bence :) salih Beye henüz gitmedim bayram sonrası gidicem hemen ameliyat düşünüyorum ancak refakatçim olmadığı için bayram sonrasını beklemem gerekiyor :) analarımızı allah başımızdan eksik etmesin durumu :)
mail adresim fatma.agin@hotmail.com
k.i.b
bende bugün salih bey ile mailleştim.daha öncesinde nazal septum ameliyatı olduğumu ve şuan nefes alamadığımı felan filan yazdım.öyle bir özgüvenle cevap vermiş ki hemen yarın ameliyata girebilirim...
ameliyattan 1 -2 yıl sonra durum nasıl devam ediyor.nefes almalarınız hala iyi mi düşme gibi sorunlar oldu mu bilgilendirirseniz çok ama çok sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?