Dr.Salih Emre Üregen Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Merhaba canım,geçmiş olsun ve hayırlı olsun diyelim:)Bayıldım yeni burnuna...ben de haftaya dr beye kemik törpületmeye gidicem küçük bir kaza geçirdim
Kalkıklığı,büyüklüğü müthiş canım,maşallah:)

merhaba çok sevindim,umarım ben de böyle mutlu olurum..salih beye çok güveniyorum:)banada o tekniği uygulayacak:)küçücük burnuma kavuşmak için sabırsızlanıyorum:))14 gün sonraaaa:)ama iğne korkum var,napcam bilmem...içkime ilaç atıp mı uyutsalar beni:)))çok acıtıyor mu ameliyat öncesi yapılan iğne?

süper,resimlere bayıldım...benim istediğimde buna benzer,kavisi kalkıklığı ideal...maşallah diyeyim:)

bende bugün salih bey ile mailleştim.daha öncesinde nazal septum ameliyatı olduğumu ve şuan nefes alamadığımı felan filan yazdım.öyle bir özgüvenle cevap vermiş ki hemen yarın ameliyata girebilirim...
ameliyattan 1 -2 yıl sonra durum nasıl devam ediyor.nefes almalarınız hala iyi mi düşme gibi sorunlar oldu mu bilgilendirirseniz çok ama çok sevinirim...

slm,ben dr beye 1,5 yıl önce burun estetiği oldum.ameliyat öncesi burnum epeyce eğriydi septum deniyor galiba ona,bu nedenle gece uykudan bile uyandırıyordu nefes alma sorunum,dr bey muayne edinde bir tarafın nerdeyse tamamen kapalı olduğunu söylemişti.Sonra ameliyata girdim ve girmişken tam istediğim gibi olsun diye yanlardan küçültüp ucununda biraz kalkmasını istedim,öylede oldu.ameliyattan sonra ilk 2 gün burnum tamamen kapalı gibiydi,sonra hafif nefes almaya başladım,sanırım 7.gün tampon ve ael alınmıştı o zaman işte düny varmış dedim.dr bir kaç saate tekrar nefes alman azalır,1 ayın sonunda o ilk güzel nefes alma şekline kavuşursun demişti,öylede oldu.8.gün işe başladım,salih beyin verdiği spreyi düzenli kullandım.şimdi maşallah,halen çok iyi nefes alıyorum.şeklide iyice oturdu,eğrilmeymiş,ucu düşmeymiş olumsuz birşey yaşamadım.ödemler gittikçe yaklaşık 6 ayda son şeklini aldı çok şükür.

Burun düşüyor şekli değişiyor diyorlar dogumu acaba

Merhaba canım,ben salih emre beye ameliyat olalı ağustosta yaklaşık 2 yıl olcak.Zaten dr da öncesinde söylemişti kapalı teknikte
şekil değişmez,ucu düşmez diye.aynen öyle,ameliyattan sonra burnumun taöm şeklini alması 1 ayı buldu ve şuan o şekilden hiçbir değişme,sağa sola eğrilme veya düşme yok.çok memnunum,halen süper nefes alıyorum ayrıca

ne kadar olumlu yazmışsın :) sanırım soktor beyin pozitifliği hastalarına da yansıyor :) resimlerin var mı ? görmem mümkün mü ?

ne kadar olumlu yazmışsın :) sanırım doktor beyin pozitifliği hastalarına da yansıyor :) resimlerin var mı ? görmem mümkün mü ?

Güzel yorumlarınız için çok teşekkürederim bunları duymak çok güzel :) daha yeni bakabildim yorumlar tabiki koyarım eski fotoğraflarımıda öncesi ve sonrası yaptım bakalım beğenicekmisiniz:) nefes alma konusuna gelince tamponlar çıktığında herşey çok güzeldi fakat doktorumunda dediği gibi 1-2 saat sonra biraz tıkandı ama henüz 3. Haftam olmasına rağmen eskisinden çok daha rahat nefes alıyorum ameliyatımda inanılmaz rahattı en ufak bi ağrım olmadı fotoğraflarda gördüğünüz gibide bir hafta içinde morluğum hiç kalmadı tek sorunum tamponlarımlaydı :) burun ucu düşmesinide bekleyip görücez artık:)

Eklentiler

• $image.jpg
    112,2 KB · Görüntüleme: 528
ne kadar olumlu yazmışsın :) sanırım doktor beyin pozitifliği hastalarına da yansıyor :) resimlerin var mı ? görmem mümkün mü ?

merhaba canım,ne yaşadıysam onu yazdım;ilk bir-iki gün nefes alma sıkıntısı oluyor gerçekten ama tampon alınınca dünya varmış diyorsun:)evet doktorum pozitif bi doktor ve yaptığı işe de bana da yansıdı sanırım:)buarada genelden foto paylaşmama sevgili eşim müsade etmediğinden elim kolum bağlı(Oysa foto siteden yollayabilmek için mesaj sayısını tamamlamak için çok uğraşmıştım...Ama sen mail adresini verirsen oraya yollarım canım,çaktırma;=)sen muayene oldunmu salih emre beye buarada ganos?öptüm:)

eşin de haklı kızma bence :) salih Beye henüz gitmedim bayram sonrası gidicem hemen ameliyat düşünüyorum ancak refakatçim olmadığı için bayram sonrasını beklemem gerekiyor :) analarımızı allah başımızdan eksik etmesin durumu :)
mail adresim fatma.agin@hotmail.com
k.i.b

çok geçmiş olsun.epey bir yamukluk varmış nefes alamaman normal.bende dışardan bakınca yamukluk yok ama burnumun için de kıvırcık marul salatısı durumu var :) ekranda görünce ben nasıl nefes alabiliyorum demiştim.
nefesli günler dilerim.inş düşme olmazda bir daha aynı sıkıntıya katlanmazsın.
hımm bu arada burun da bir harika olmuş oynanmışa bile benzemiyor.sanki yıllardır aynıymış gibi :)

resımler nasıl eklenıyor acaba tarıf edermısınız ben de salıh beye amelıyat oldum resmlerımı eklmeke ıstıyorum

Merhaba ganos,az önce mailine ameliyat öncesi ve sonrası birer fotomu yolladım,aslında internet pek fazla kullanmıyorum,mailde öyle:)umarım başarabilmişimdir canım ve umarım faydam olur.Bende bayram sonrası kontrole gidicem istanbula kim bilir belki salih emre beyin kliniğinde karşılaşırız senle:)hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun:)
Eşim dediğin gibi kendi açısından haklı belki doğru...neyse...
Benim annem hayatta değilBen evlatlarım için iyi bir ana olmaya çalışıyorum haklısın,Allah eksik etmesin,siz evlatlarımızıda...
Foto larıma yorumunu bekliyorum artık:)
Öptüm canım

selam,ben de dr salih emre beyle ilk görüşememde aynı duyguyu hissettim canım,özgüveni,bana hissettirdiği güven duygusu ve bana özel yaptığ tasarım çizimi,uyguladığı özel teknikle önceki hastalarında hiç şişlik ve morartı olmadığını görmem hemen ameliyat günü istememi sağlamıştı:)yoğunluğu olduğundan 3 hafta bekledim ama değdi:)şimdi 14 .günde bandajı,herşeyi açılmış hokkamı hokka bir burnum var,nefes darlığım da 14 .gün ve dr içerde şişliklerin olduğunu söylese de büyük oranda düzeldi..mutluyum:)acı ve ağrıdan,iğneden bile korkuyordum...ama korktuğum gibi olmadı sadece ilk gece biraz ağrı ve ilk iki gece nefes alma bakımından oldukça zor geçti diyebilirim.3.günde ampon alınca nefesim açıldı.2 ay sonra o ilk anki nefese döneceğimi söyledi salih bey,iç kısmında şişlik varmış henüz,onlar da geçince daha rahatlayacağım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…