Dr.Salih Emre Üregen Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Neden vazgeçtiniz bende emre beyi düşünüyorum ama bilemedim şimdi böyle yorumlar okuyunca tedirgin oluyor insan burun çok önemli

Merhabalar,
Ben de revizyon ameliyatı olacağım ve seçeneklerimi üç doktora indirgedim. Salih Emre Üregen, Muhammet Dilber ve Emre İlhan arasında kararsız kaldım. Sağa doğru eğri duran kavisli fazla oyulmuş bir burnum var. Yine kalkık ve kavisli ama artık yamuk durmayan önden de daha dengeli gözüken bir burnum olsun istiyorum. Emre Üregen'e revizyon olanların ya da eğri sağa sola yatık burnu olup ilk ameliyatını olanların sonuçlarını merak ediyorum özellikle. Memnun kaldınız mı? Sonradan burnunuzda tekrar eğilme oldu mu? Doktor takibini yapıyor mu sık sık ameliyat sonrasında ve gerek olursa rötuş ameliyatı seçeneği de var mı? Normalde Emre İlhan'da karar kılmıştım ben ve ameliyat tarihi de aldım ama zaman yaklaştıkça kararsızlığa düştüm. Emre İlhan'ın yapacağı burundan sonra eğrilik gibi ya da nefes alma gibi bir sorun yaşayacağımı düşünmüyorum hiç ama şeklinin beni ne kadar tatmin edeceği ile ilgili kaygılara kapıldım. Sanki Emre Üregen daha çok istediğim tarzda burunlar yapmış gibi. Sizce Emre Üregen'i mi tercih etmeliyim?

Neden vazgeçtiniz bende emre beyi düşünüyorum ama bilemedim şimdi böyle yorumlar okuyunca tedirgin oluyor insan burun çok önemli
Doktor bey istediğim güveni bana vermedi, Yapacağı burnu hastasını dinlemeden ve isteklerine önemsemeden bilgisayar üzerinden iki dakikalık tasarımla belirliyor. o yüzden içime sinmedi vazgeçtim, ama buradaki yorumlara göre hareket etme kesinlikle kendin git görüş ona göre karar ver. Başka doktorların aksine görüşmeden ücret almıyor.

Teşekkür ederim samimi cvbın için 8 marta randevu aldım hayırlısı bakalım muayenesi ücretsiz ameliyat fiyatı hakkında bilginiz varmı

Salih beyin muayene ucreti varmı?

muayeneler ücretsiz.

Teşekkür ederim samimi cvbın için 8 marta randevu aldım hayırlısı bakalım muayenesi ücretsiz ameliyat fiyatı hakkında bilginiz varmı

ameliyat icin 12bin fiyat vermişti bana ama herkese aynımı buruna göre değişirmi bilmiyorum. benim sordugum ilk ameliyat ücreti. revizyonsa farklı olabilir.

muayeneler ücretsiz.

ameliyat icin 12bin fiyat vermişti bana ama herkese aynımı buruna göre değişirmi bilmiyorum. benim sordugum ilk ameliyat ücreti. revizyonsa farklı olabilir.
İlk ameliyat offf neden iyi olanlar hep pahalı abartılı bu fiyatlar

Birbuçuk yıl önce Salih emre üregene rinoplasti ameliyatı oldum ve kendisini internetten arastirmistım instagramda gördüğünüz okka gibi burunlarına bende inandım evet dedim bu adama ameliyat olunur!!! Hayatımın hatasinı yaptım evet okka gibi bir burnum var!!!! burnumu kucultecegim derken navalvalv ergiligi olusturmus nefes kanallarim nerdeyse sifir noktasinda tikali ...2.ameliyatimi cok iyi bir kbb prof. Oldum sadece nefes kanallarimi acmak icin cok sukur kabus gunler bitti .. o 9000 tl yi helal etmiyorum. ..KESINLIKLE TAVSIYE ETMIYORUM .....Muhakkak kbb hekimlerine bir gorunun yaptirmadan

Son düzenleme:

Yalnız bir şey sormak istiyorum. Siz yine aynı konuyla ilgili bugün 11:02 de KBB Prof u buldum nefes için ameliyat olacağım yazmışsınız. Burada da 11:50 de prof a ameliyat oldum yazmışsınız. Hangisi doğru ki. Şimdi size nasıl inanalım. Üstelik tek 5 mesajınız 5 ide doktoru kötülemek için.

Ameliyatimi oldum cok sukur ...ertelenen ameliyatim beralde 5 mesaj yazacagim 5 degil 55 mesaj dahi yazacagim ben haddinden fazla muzdarip olmusum zaten...istee inanin ister inanmayın ben basima geleni yazdım çok arzu ediyorsaniz deneyimleyerek yasarsiniz...Allah yasatmasin..

selam,

once ve sonra ki halini gorme sansim var mi.. baya zaman gecmis aradan.. hala forumda aktifmisin bilemicem ..

Bana da atabilirmisin lutfen? Bu arada offf ya, kapiya carpmaktan da korkucam artik (( simdi carpsam bisey olmaz, burun estetigi olunca daha mi hassas oluyuor burun, daha az dayanikli??

selammm,

mumkunse bana da resin atabilirmisin lutfen? Ozel mesaj atamadim sana nedense ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…