Dr.Salih Emre Üregen Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

eğer ameliyat olmadiysaniz olmayı düşünüyorsanız olmayın çünkü tecrübe etmiş biri olarak yazıyorum en kötü burun estetik li burundan iyidir her seferinde Evet diken üzerinde yaşıyorsunuz aha biri çarptı çarpacak hiç rahat olamıyorsunuz herkesin burnuna bakıp estetik mi acaba ? Öyle abuk sabuk hareketler yuz üstü uymaya korkuyor insan 1 yil bittincede o korku kalıyor kesinlikle eski rahatlık olmuyor ben c ok pişmanım dünyanın en güzel burnuyla bile sağlam burnunumu degismezdim iste böyle zor olduğunu bilmiyordum bilseydim olmazdım herkes çok rahat olacağını söyledi ama işin içine girince anlıyor insan ve her estetik li burnun tekrar revizyon olma durumu çok yüksek oluyor. düşünen varsa bu yazımı okuyorsa vazgeçsin!

Son düzenleme:
hmmmm.. ne diyim ben simdi.. kime olmustun ki sen amelyat?

hmmmm.. ne diyim ben simdi.. kime olmustun ki sen amelyat?

Ilk ameliyatdan sonrami cöktü burnunuz??

Benim burnum cökmedi.baskasi yazmış onu benimde çökmüş gibi bir taraf bandaj dan çıktığından beri oyle en ufak çarpmaya hemem agriyo nerden bulasgim bu islere halen bile aklim almiyor

Benim burnum cökmedi.baskasi yazmış onu benimde çökmüş gibi bir taraf bandaj dan çıktığından beri oyle en ufak çarpmaya hemem agriyo nerden bulasgim bu islere halen bile aklim almiyor
Birde bana sor bende cok mutsuzum onca dertlerim vardi bir dert daha ekledim ben nasil güvendim onca kizlarin burunlarini iyi yapmis ben adama naptimda böyle erkeksi bir burnum oldu? Salih emre ürgen degil doktorum

Birde bana sor bende cok mutsuzum onca dertlerim vardi bir dert daha ekledim ben nasil güvendim onca kizlarin burunlarini iyi yapmis ben adama naptimda böyle erkeksi bir burnum oldu? Salih emre ürgen degil doktorum
Üzüldüm çok geçmiş olsun inan bende ayni durumayin bin tane derdim vatdi bu burun geldi en bas koseye oturdu .insallah istediğin burna kavuursun

Burnum yemin bllah büyüktü hicmi kikirdak yetmedi burun ucunu kaldirmaya özlelikle dedim lütfen baris cakir tarzindan bi burun olmasin öyle olmsz demesine ragmeb resmen öyle oldu ya ben haram parami kazaniyom hele birde paylastigi resimler yokmu yemin ediyom görünce yerin dibine giriyom !

Ozel den fotoğraf atar misin çünkü barış çakır karakterli burunlar yapıyor bende öyle burunlar seviyoriyorum belki sizin de çok güzeldir sadece istediğiniz gibi olmadığı için mutsuzsunuz

Ozel den fotoğraf atar misin çünkü barış çakır karakterli burunlar yapıyor bende öyle burunlar seviyoriyorum belki sizin de çok güzeldir sadece istediğiniz gibi olmadığı için mutsuzsunuz

Aynen benim istemedigim burunla karsi karsiyayim ucu öne dogru bakiyo burun kisa olmasin demistim burun ucunun kalkmasina karsi degildim baktimki anlamadi ertesi hün resimler gösterdim nedemek istedigimin burun yarim kalmasin demistim

Ben Salih Emre Üreğen e ameliyat olalı 1 yılı geçti burnumun şekli gayet güzel tam olarak istediğim gibi yaptı ancak nefes konusunda beklediğim olmadı eskiden nasılsa aynı içindeki kemiği aldı çook fazla kemik çıkmış belki burun deliklerimi küçültmesinden dolayı böyledir diye düşünüyorum bir de bir burun deliğimi daraltmadından hafif bir iz kaldı 1 yıl içinde geçeceğini söyledi ancak hala geçmedi...

Merhaba acaba ne kadar
merhaba acaba ne kadar ödediniz öğrenebilir miyim

Burun ucu kuculunce nefes almada degisirmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…