Dr.Salih Emre Üregen Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

..Merhaba biraz geç oldu cevabım kusura bakmayın. Teşekkür ederim bu arada. Ameliyat olmak istiyorsan hiç vakit kaybetme derim. Muhteşem bir süreçti. Hiç böyle geçeceğini tahmin etmemiştim. Yüzümde hiç bir şekilde morarma olmadı. Sadece ödemden dolayı çok az şişme oldu. Daha burnum açılmadan nazar değecekti :) Salih Emre Üregen mükemmel bir doktor. Gerçekten her süreçte eşi Çiğdem Hanım da, doktor Emre Bey de fazlasıyla ilgililer.

Ben çok memnun kaldım. İyi ki Emre Hocayı seçmişim. Ben de Muhammet Dilber ve Salih Emre Üregen arasında kalmıştım ama şuan gerçekten çok doğru tercih yaptığımı net söyleyebilirim.

Güncel fiyatlar hakkında bilgim yok yani ben geçen ay anlaşmıştım, bu ay değişecekti fiyatlar. Gidip görüşmende fayda var derim. Zaten buruna ve yapılacak işleme göre de değişiyordur muhtemelen.

Yarın ateller çıkacak, çok heyecanlıyım :)

Bu arada hayırlısı olsun canım, benim de Mart da nikah, Mayıs da düğün var. Aradan çıkartmış oldum :)

İyi olmana çok sevindim. Morarma cilde göre değişiyor sanırım. Kimi kolay atlatıyor. Çok şanslısın.:) baya bi yorum okudum. Sanırım bende tercihimi Emre beyden yana kullanacağım ama malum fiyatlar çok hızlı bir şekilde artıyor. Siz ne kadar ödedininiz? Artsa bile ona göre bütçe ayırayım:) bi ara fotoğraf yüklersen görmeyi çok isterim burnunu. çok teşekkür ediyorum şimdiden. Tekrar geçmiş olsun.

..Kusura bakmayın çok kullanmıyorum siteyi o yüzden aklıma geldikçe giriyorum, tam 1 ay 1 hafta geçti ameliyatımın üstünden. Gerçekten çok çok çok memnunum, insan gerçekten çok değişiyor :)

Aaaa ogleden sonrada ben
Ameliyatınız Nasıl geçti? Salih Emre beyi bende düşünüyordum görüştükten sonra vazgeçtim, başka bir doktora olmaya karar verdim ama umarım doğru karardır benim için. Süreç Nasıl işledi memnun musunuz şu anda?

Peki niye gorustukten sonra vaz gectin ?? Akklimin bi kosesindeydi salih bey

Doktor beye doğal bir burun istiyorum kalkık olmasın dedim, oda nasıl uygun görüyorsa o şekilde yapıyorum dedi. Tabiyki yüzde bir altın oran vardır bu oranı benden daha iyi bilir doktor ama yüzümün ortasında taşıyacağım bir şey hakkında benim istekleriminde önemli olduğunu düşünüyorum. İçime sinmedi söyledikleri sanırım ben kendimi ifade etmek ne istediğimi konuşmak olup olmayacağını doktorla karşılıklı konuşmak isterdim. Oyuzden içime sinmedi başka doktor arayışına girdim. Ama yine de birebir görüşmekte fayda var aklında kalmasın görüşmeden de ücret almıyor Salih bey .

Genelikle onun yaptigi burunlar kalkik oluyor, ya da bana oyle geldi. bende kalkik istemiyorum kesinlikle sade naturel. Bende seni gibi dusunuyorum. Doktor beyle konusmak ve benim isteklerim onemli cunki ben tasicam sonucta onu omrumun sonuna kadar. Hayirlisi tabikide. Bire bir gorusme sansim yok o yuzden merak ettim de sordum sana. Yurtdisindanim. Internet uzeri arastirma yapicam bi tane secicem ve ona gidicem. Amaaa suleyman tas ve ali murat akkusun yaptiklari burun cok hosuma gidiyor

Söylediğin doktorlara bende bakayım, görüşemiyor olman sıkıntı Ben Emre İlhan'a karar verdim gibi ama süreç uzadıkça kararsızlığım artıyor.

Merhaba herkese. Ameliyat olanlar da durumlar nasıl? Memnun musunuz? Bir şikayetiniz oldumu hiç? Tabikide inşallah hepiniz iyi ve mutlusunuzdur sonuçlardan.
Ben 2 senedir doktor arıyorum. Gördüğünüz gibi acele de etmiyorum. Ama sanırım dr salih emre üregen artık doğru bir karar, ne dersiniz? Sempatik buldum kendisini ve artık doktor aramaya bir son verdim çünkü çok kafamı karıştırıyor. Ne olursa olsun bu doktorda kalacağım. Şimdilik kendimle ilgilenmem gereken başka şeyler var sonrada ameliyat için randevu alacağım ön görüşme vs.
Para konusuna gelirsek burda bazıları 10.000tl çok gibi şeyler yazmış. Yani az para değil ama ben 15.000-25.000 arası yapan doktorlara da denk geldim.. işlerimi halledip bir an önce ameliyat olmak istiyorum

Merhaba canim, bana ozelden fotografini gonderebilirmisin? Emre beyin instagraminda aradim bulamadim.. benimde bunum kalin derili ve genis, cok yardimci olursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…