- 6 Aralık 2016
- 8
- 0
- 16
- 35
- Konu Sahibi aslikorkmazs
-
..Merhaba biraz geç oldu cevabım kusura bakmayın. Teşekkür ederim bu arada. Ameliyat olmak istiyorsan hiç vakit kaybetme derim. Muhteşem bir süreçti. Hiç böyle geçeceğini tahmin etmemiştim. Yüzümde hiç bir şekilde morarma olmadı. Sadece ödemden dolayı çok az şişme oldu. Daha burnum açılmadan nazar değecekti :) Salih Emre Üregen mükemmel bir doktor. Gerçekten her süreçte eşi Çiğdem Hanım da, doktor Emre Bey de fazlasıyla ilgililer.Canım çok geçmiş olsun. Bende ameliyat olmak istiyorum fakat sürekli doktor seçimlerim değişiyor. Muhammet dilber ve Emre üregen arasında inanılmaz kararsızım ikisinide beğeniyorum ama Salih beyle ilgili olumsuz bişey okumadım görmedim. 7 temmuzda düğünüm var ondan önce olmak istiyorum ama randevu kolay alınır mı bide güncel ücreti nedir. Teşekkürler
İyi olmana çok sevindim. Morarma cilde göre değişiyor sanırım. Kimi kolay atlatıyor. Çok şanslısın.:) baya bi yorum okudum. Sanırım bende tercihimi Emre beyden yana kullanacağım ama malum fiyatlar çok hızlı bir şekilde artıyor. Siz ne kadar ödedininiz? Artsa bile ona göre bütçe ayırayım:) bi ara fotoğraf yüklersen görmeyi çok isterim burnunu. çok teşekkür ediyorum şimdiden. Tekrar geçmiş olsun...Merhaba biraz geç oldu cevabım kusura bakmayın. Teşekkür ederim bu arada. Ameliyat olmak istiyorsan hiç vakit kaybetme derim. Muhteşem bir süreçti. Hiç böyle geçeceğini tahmin etmemiştim. Yüzümde hiç bir şekilde morarma olmadı. Sadece ödemden dolayı çok az şişme oldu. Daha burnum açılmadan nazar değecekti :) Salih Emre Üregen mükemmel bir doktor. Gerçekten her süreçte eşi Çiğdem Hanım da, doktor Emre Bey de fazlasıyla ilgililer.
Ben çok memnun kaldım. İyi ki Emre Hocayı seçmişim. Ben de Muhammet Dilber ve Salih Emre Üregen arasında kalmıştım ama şuan gerçekten çok doğru tercih yaptığımı net söyleyebilirim.
Güncel fiyatlar hakkında bilgim yok yani ben geçen ay anlaşmıştım, bu ay değişecekti fiyatlar. Gidip görüşmende fayda var derim. Zaten buruna ve yapılacak işleme göre de değişiyordur muhtemelen.
Yarın ateller çıkacak, çok heyecanlıyım :)
Bu arada hayırlısı olsun canım, benim de Mart da nikah, Mayıs da düğün var. Aradan çıkartmış oldum :)
..Merhaba biraz geç oldu cevabım kusura bakmayın. Teşekkür ederim bu arada. Ameliyat olmak istiyorsan hiç vakit kaybetme derim. Muhteşem bir süreçti. Hiç böyle geçeceğini tahmin etmemiştim. Yüzümde hiç bir şekilde morarma olmadı. Sadece ödemden dolayı çok az şişme oldu. Daha burnum açılmadan nazar değecekti :) Salih Emre Üregen mükemmel bir doktor. Gerçekten her süreçte eşi Çiğdem Hanım da, doktor Emre Bey de fazlasıyla ilgililer.
Ben çok memnun kaldım. İyi ki Emre Hocayı seçmişim. Ben de Muhammet Dilber ve Salih Emre Üregen arasında kalmıştım ama şuan gerçekten çok doğru tercih yaptığımı net söyleyebilirim.
Güncel fiyatlar hakkında bilgim yok yani ben geçen ay anlaşmıştım, bu ay değişecekti fiyatlar. Gidip görüşmende fayda var derim. Zaten buruna ve yapılacak işleme göre de değişiyordur muhtemelen.
Yarın ateller çıkacak, çok heyecanlıyım :)
Bu arada hayırlısı olsun canım, benim de Mart da nikah, Mayıs da düğün var. Aradan çıkartmış oldum :)
Cok guzel olmussss benim de ameliyatım bu hafta :)..Kusura bakmayın çok kullanmıyorum siteyi o yüzden aklıma geldikçe giriyorum, tam 1 ay 1 hafta geçti ameliyatımın üstünden. Gerçekten çok çok çok memnunum, insan gerçekten çok değişiyor :)
Eki Görüntüle 1943219
..teşekkür ederim, şimdiden geçmiş olsun, işinde gerçekten mükemmellik derecesinde iyi umarım senin de istediğin gibi olurCok guzel olmussss benim de ameliyatım bu hafta :)
Benim de ameliyatım bu hafta ve çok heyecanlıyım :)Cok guzel olmussss benim de ameliyatım bu hafta :)
Tesekkur ederım benım de ıcıme sınen tek doktor insallah ıstedıgım gıbı olur :)..teşekkür ederim, şimdiden geçmiş olsun, işinde gerçekten mükemmellik derecesinde iyi umarım senin de istediğin gibi olur
Hangı gun ameliyatınz benım persembe ben suan sakinimBenim de ameliyatım bu hafta ve çok heyecanlıyım :)
Perşembe ilk ameliyatHangı gun ameliyatınz benım persembe ben suan sakinim
Aaaa ogleden sonrada benPerşembe ilk ameliyat
Ameliyatınız Nasıl geçti? Salih Emre beyi bende düşünüyordum görüştükten sonra vazgeçtim, başka bir doktora olmaya karar verdim ama umarım doğru karardır benim için. Süreç Nasıl işledi memnun musunuz şu anda?Aaaa ogleden sonrada ben
Peki niye gorustukten sonra vaz gectin ?? Akklimin bi kosesindeydi salih beyAmeliyatınız Nasıl geçti? Salih Emre beyi bende düşünüyordum görüştükten sonra vazgeçtim, başka bir doktora olmaya karar verdim ama umarım doğru karardır benim için. Süreç Nasıl işledi memnun musunuz şu anda?
Doktor beye doğal bir burun istiyorum kalkık olmasın dedim, oda nasıl uygun görüyorsa o şekilde yapıyorum dedi. Tabiyki yüzde bir altın oran vardır bu oranı benden daha iyi bilir doktor ama yüzümün ortasında taşıyacağım bir şey hakkında benim istekleriminde önemli olduğunu düşünüyorum. İçime sinmedi söyledikleri sanırım ben kendimi ifade etmek ne istediğimi konuşmak olup olmayacağını doktorla karşılıklı konuşmak isterdim. Oyuzden içime sinmedi başka doktor arayışına girdim. Ama yine de birebir görüşmekte fayda var aklında kalmasın görüşmeden de ücret almıyor Salih bey .
Emre ilhan biraz pahali o yuzden ona pek sicak bakmiyorum amSöylediğin doktorlara bende bakayım, görüşemiyor olman sıkıntıBen Emre İlhan'a karar verdim gibi ama süreç uzadıkça kararsızlığım artıyor.
Merhaba canim, bana ozelden fotografini gonderebilirmisin? Emre beyin instagraminda aradim bulamadim.. benimde bunum kalin derili ve genis, cok yardimci olursun..Merhaba simdi gordum kusura bakmayin. Ben memnunum 3 gun sonra 2 ay oluyor. Evet yuzum cok sismisti ama morarma olmadi sismeside gayet normalmis oda uzun surmedi zaten. Dr bey instagram hesabinda benimde fotografimi paylasti. Kalin derili ve cok genis burnum vardi olabileceginin en iyisi oldu bence. Cok dogal oldu ben memnunum. Fotografimi bana mesaj atarsaniz gonderebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?