Y yasi7 Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Ocak 2011 19 0 36 İzmir 31 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi yasi7 #1 arkadaşlar araştırdım iki isim verdiler ruhi bey ve özcan bey diye yaptıran tanıyan varsa süyer olacak meraktayım:18:
arkadaşlar araştırdım iki isim verdiler ruhi bey ve özcan bey diye yaptıran tanıyan varsa süyer olacak meraktayım:18:
mrsvalaquenta Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Mart 2012 44 0 46 İzmir 13 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi yasi7 #2 bugün muayeneye burun için gittim gayet sempatik doktorlardı 2si giriormuş her ameliyata 30mart olarak gün aldım bakalım umarım herşey yolunda gider
bugün muayeneye burun için gittim gayet sempatik doktorlardı 2si giriormuş her ameliyata 30mart olarak gün aldım bakalım umarım herşey yolunda gider
mrsvalaquenta Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Mart 2012 44 0 46 İzmir 13 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi yasi7 #3 yanlız bebek düşünüosanz ilerde göğüslerdeki protez kayma yapabiliyor ve bir mudahaleye daha ihtiyaç oluyormuş bu konuyuda sormuştum bilgine..
yanlız bebek düşünüosanz ilerde göğüslerdeki protez kayma yapabiliyor ve bir mudahaleye daha ihtiyaç oluyormuş bu konuyuda sormuştum bilgine..
A Ashesss Üye Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2013 7 0 6 İzmir 1 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yasi7 #4 mrsvalaquenta .!.: yanlız bebek düşünüosanz ilerde göğüslerdeki protez kayma yapabiliyor ve bir mudahaleye daha ihtiyaç oluyormuş bu konuyuda sormuştum bilgine.. Genişletmek için tıkla... Merhaba.. Bana da meme buyutme icin drlari önerdiler. Siz hangi ameliyatı geçirdiniz ? Memnun kaldınız mı? Son düzenleme: 1 Ağustos 2013
mrsvalaquenta .!.: yanlız bebek düşünüosanz ilerde göğüslerdeki protez kayma yapabiliyor ve bir mudahaleye daha ihtiyaç oluyormuş bu konuyuda sormuştum bilgine.. Genişletmek için tıkla... Merhaba.. Bana da meme buyutme icin drlari önerdiler. Siz hangi ameliyatı geçirdiniz ? Memnun kaldınız mı?
A Ashesss Üye Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2013 7 0 6 İzmir 1 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yasi7 #5 yasi7 .!.: arkadaşlar araştırdım iki isim verdiler ruhi bey ve özcan bey diye yaptıran tanıyan varsa süyer olacak meraktayım:18: Genişletmek için tıkla... Ameliyat yaptirabildin mı ? nasıl oldu canım memnun musun?
yasi7 .!.: arkadaşlar araştırdım iki isim verdiler ruhi bey ve özcan bey diye yaptıran tanıyan varsa süyer olacak meraktayım:18: Genişletmek için tıkla... Ameliyat yaptirabildin mı ? nasıl oldu canım memnun musun?