Dr. Reha Yavuzer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tili
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben nihayet dün ameliyat oldum ve tahmin edeceğiniz gibi rezalet bir vaziyetteyim şişlikten gözlerim görünmüyor. burnumun içi de tamamen kanla ve pıhtıyla kapalı. ağzımdan nefes almaya alıştım biraz ama uyurken çok zor oluyor. Ne zaman nefes almaya başlayacağım çok merak ediyorum siz ne kadar zaman sonra burnunuzdan nefes almaya başladınız?

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım. inş. en kısa zamanda iyileşirsin.

geçmiş olsun a.s.

ameliyat olacak arkadaslara simdiden coook gecmis olsunn
ben burnumdan 15. günden sonra nefes almaya baslamıstım rahat rahat, yani yine tıkanıyordu ama acılıyordu o ilk tıkanık halleri kalmamıstı, icinden kocaaa bir canavar cıkmıstı ehueh sonra gelsin temiz hava :)))
bu arada melike avatarını degismissin tanıyamadım bacım yaa

ladyannacım gitmedim ben 6.ay kontrolüme,bi türlü denk gelmedi benim mezuniyetti,Reha beyin yurt dışına gitmesi falan gitmedim yani anlayacağın,ihmal ettim..

sen bilirsin tabi ama bence git melikecim.sorun yoksa bile en azından şimdi hangi süreçtesin,şişlerin var mı :sm_confused: bunu öğrenirsin.

arkadaşlar ameliyattan önceki gün hastaneye gittiğinizde neler yapıldı??önce reha beyin yanına mı gidiliyo?bide ameliyatı öğleden sonra olanlar hastaneye kaçta gidip kaçta çıktınız?? :sm_confused:

arkadaslar burnumun son goruntusuu ekledim.. yuzumle birlikte uyumunu ve profili tam gorebilmeniz icin.. yakindan incik cincik pozlar koymadim cunku genel hatlariyla nasil oldugu hakkindaki goruslerinizi merak ediyorum.. ne kadar dogal ve ne kadar muntazam?

Eklentiler

• $190920091078.jpg
    70,7 KB · Görüntüleme: 24
  • $190920091097.jpg
    76,8 KB · Görüntüleme: 28
  • $190920091056.jpg
    83,9 KB · Görüntüleme: 21
  • $190920091014.jpg
    92,2 KB · Görüntüleme: 20
  • $190920091105.jpg
    76,9 KB · Görüntüleme: 21
arkadaşlar ameliyattan önceki gün hastaneye gittiğinizde neler yapıldı??önce reha beyin yanına mı gidiliyo?bide ameliyatı öğleden sonra olanlar hastaneye kaçta gidip kaçta çıktınız?? :sm_confused:

kimse yardım etmiyomu mafoldumben

cnm ameliyattan önceki gün hastaneye önce reha beyin yanına gidiyosun onunla yaptırmak istediklerinle ilgili isteklerini söylüyosun daha sonra o sana yaptırman için kan tahlili, akciğer röntgeni ve EKG yazıyor. Aşağı inip bunları yaptırıyorsun. Reha bey ameliyat günü ameliyat edeceği tüm hastaları saat sabah 10da aç ve susuz olarak hastaneye çağırıyor. Ameliyat günü 10da gidip odana geçip beklemeye başlıyorsun. benim ameliyatımı 13.30 14.00'e doğru yaptı. ameliyat 1-1.5 saat filan sürüyor.

tamam teşekkür ederim opuyorumnanaktan

svnc tysz cnm burnun hala cok sis ama bize tam yandan resim koyarsan daha iyi olur bunlar ne tam yan ne tam ön bir sey diyemiyorum

ebrucum evet sıkıldım avatarımdan değiştirdim o yüzdende,beni nasıl tanıyamazsın kızzklava: Allah'tan nickim duruyo he:1hug:
bu arada ameliyat olan herkese çok geçmiş olsun diyorum,merak etmeyin ilk haftayı atlattıktan sonra gerisi çok daha kolay...a.s.
vee son olarak da svnc_tysz resimlerine baktım canım burnun güzel görünüyo bence çok şiş ama temel güzel gbi bu arada saçlarına da bayıldımmm

melikecim bu gece seni rüyamda gördüm valla, birlikte gezioduk fln sora da reha beye kontrole gidiyorduk hayır olsun :)
seni tanımamak mümkün mü hayatım avatar degisince nicke de bakmadım birden bu kim fln oldum :)))

ayy sen beni rüyanda mı gördünsırnaşık şey
hayır olsun hakkatten bacımm,benim Reha hocanın yanına gitmem gerek zaten, oldu olacak beraber gidelimde rüyanı gerçekleştirmiş olalımmkaydirigubbakcemile5

kızlar bugün alçımı çıkarttı ve dikişlerimi aldı reha bey. alçı çıkınca anında şişmeye başladı burnumun ucu. ama bu beklenen bir şey ve yavaş yavaş inecek dedi. ben bu şiş halini bile çok beğendim çok mutluyum!!!!yerimseniben

geçmiş olsun.beğendiğine çok sevindim.darısı başıma. a.s.

chihuahua begenmene cok sevindim cnm simdi begendiysen tamamdır bundan sonra daha da güzel olacak demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…