kızlar ben nihayet dün ameliyat oldum ve tahmin edeceğiniz gibi rezalet bir vaziyetteyim şişlikten gözlerim görünmüyor. burnumun içi de tamamen kanla ve pıhtıyla kapalı. ağzımdan nefes almaya alıştım biraz ama uyurken çok zor oluyor. Ne zaman nefes almaya başlayacağım çok merak ediyorum siz ne kadar zaman sonra burnunuzdan nefes almaya başladınız?
kızlar ben nihayet dün ameliyat oldum ve tahmin edeceğiniz gibi rezalet bir vaziyetteyim şişlikten gözlerim görünmüyor. burnumun içi de tamamen kanla ve pıhtıyla kapalı. ağzımdan nefes almaya alıştım biraz ama uyurken çok zor oluyor. Ne zaman nefes almaya başlayacağım çok merak ediyorum siz ne kadar zaman sonra burnunuzdan nefes almaya başladınız?
ladyannacım gitmedim ben 6.ay kontrolüme,bi türlü denk gelmedi benim mezuniyetti,Reha beyin yurt dışına gitmesi falan gitmedim yani anlayacağın,ihmal ettim..
çok geçmiş olsun canım. inş. en kısa zamanda iyileşirsin.
arkadaşlar ameliyattan önceki gün hastaneye gittiğinizde neler yapıldı??önce reha beyin yanına mı gidiliyo?bide ameliyatı öğleden sonra olanlar hastaneye kaçta gidip kaçta çıktınız?? :sm_confused:
cnm ameliyattan önceki gün hastaneye önce reha beyin yanına gidiyosun onunla yaptırmak istediklerinle ilgili isteklerini söylüyosun daha sonra o sana yaptırman için kan tahlili, akciğer röntgeni ve EKG yazıyor. Aşağı inip bunları yaptırıyorsun. Reha bey ameliyat günü ameliyat edeceği tüm hastaları saat sabah 10da aç ve susuz olarak hastaneye çağırıyor. Ameliyat günü 10da gidip odana geçip beklemeye başlıyorsun. benim ameliyatımı 13.30 14.00'e doğru yaptı. ameliyat 1-1.5 saat filan sürüyor.
sen bilirsin tabi ama bence git melikecim.sorun yoksa bile en azından şimdi hangi süreçtesin,şişlerin var mı :sm_confused: bunu öğrenirsin.
kızlar bugün alçımı çıkarttı ve dikişlerimi aldı reha bey. alçı çıkınca anında şişmeye başladı burnumun ucu. ama bu beklenen bir şey ve yavaş yavaş inecek dedi. ben bu şiş halini bile çok beğendim çok mutluyum!!!!yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?