Dr. Özgür Kartal - Revizyon labioplasti & hudoplasti - Ameliyattan 4 ay sonrası (2024)

H huzurum17 Tekrar selam Bir ayı biraz geçti sizin, değil mi?
Bütün hissettikleriniz geçerli ve yalnız değilsiniz, sonuç iyi de olsa başlarda ‘şurası şöyle mi olmalıydı’ diye sorgulamak da normal, çünkü hem fiziksel hem zihinsel sağlık söz konusu.
İç dudaklar şu an iki parmak ucunuzla az da olsa tutabileceğiniz kadar, 1-2 milimlik uzunlukta var mı?

Merhaba siz memnun kalmadınız mı? Ayrıca cinsel ilişki yaşadınız mı operasyon sonrası deneyiminizi paylaşırsanız sevinirim

Merhabalar hayır sormadım. Çekindim sizlerle iletişime geçmek bu süreci deneyimlerden tecrübeler edinmek istedim. Yazdıklarıniz beni çok rahatlatti çok teşekkür ederim

Cevap için öncelikle çok teşekkür ederim. Evet 35 gün oldu. Aslında süreci böyle hiç tahmin etmemiştim amacım uzun olan kısımdan kurtulmak idi. Evet dediğiniz gibi az da olsa1.-2 milim uzunlukta. Şuan o kısımda ödem var çok az. Yani üst kısık hala normale dönmüş değil.sizin doktorunuz bu konuda uzmanlaştığı için size sormak istedim. Benim doktor da özel hastane ama ben ilk operasyonuyum ve bu beni korkutmaya başladı süreçte böyle olunca. Sezeryan dışındaki ilk ameliyatım kendimce çok araştırdım kesin kararım demiştim ama sanırım en büyük hata sonuç ne olacak beni ne bekliyor sorusunu sormamak oldu. Doktorum çok ilgiliydi bu yüzden daha çok güvendim sorgulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…