Merhaba ben olalı bir ay oldu şuan çok memnunumMerhaba arkadaşlar Orhan Aydına burun estetiği olanlar bilgilerini tecrübelerini paylaşabilirlermi acaba benim de ameliyatıma 1 ayım kaldı mutlaka tecrübemi paylaşıcam ameliyattan sonra
Merhaba ben olalı bir ay oldu şuan çok memnunum
Merhaba ben olalı bir ay oldu şuan çok memnunum
Ücreti ne kadar acaba? Hangi hastanede yapıyor ?Merhaba, benim burun ameliyatımı Op. Dr Orhan Aydın yaptı.Nefes problemim vardı.Ameliyat olduktan sonra çok rahatladım, bir sıkıntım kalmadı.Burun şeklim çok doğal ve güzel oldu.Ameliyattan sonra ağrım olmadı.Orhan hocanın pozitif ve güleryüzlü bir hekim olmasıda süreci rahat geçirmemde önemli bir rol oynadı diyebilirim.Orhan hocanın bir hastası olarak, Orhan Hocayı öneririm.
Merhaba ben de ameliyat olmak istiyorum ve Orhan beyin ismini çok sık duydum. Sizi hangi hastanede ameliyat etti bi başkent yazıyor bi demetevler onkoloji aklım karıştıMerhaba ben olalı bir ay oldu şuan çok memnunum
Rica etsem ameliyat sürecinizi bizimle paylaşır mısınızMerhaba, benim burun ameliyatımı Op. Dr Orhan Aydın yaptı.Nefes problemim vardı.Ameliyat olduktan sonra çok rahatladım, bir sıkıntım kalmadı.Burun şeklim çok doğal ve güzel oldu.Ameliyattan sonra ağrım olmadı.Orhan hocanın pozitif ve güleryüzlü bir hekim olmasıda süreci rahat geçirmemde önemli bir rol oynadı diyebilirim.Orhan hocanın bir hastası olarak, Orhan Hocayı öneririm.
Şuan devlette değil özele geçtiMerhaba ben de ameliyat olmak istiyorum ve Orhan beyin ismini çok sık duydum. Sizi hangi hastanede ameliyat etti bi başkent yazıyor bi demetevler onkoloji aklım karıştı
Ücreti ne kadar acaba? Hangi hastanede yapıyor ?
Rica etsem ameliyat sürecinizi bizimle paylaşır mısınız
Ben 6000 TL ye oldum Özel eryaman hastanesinde
Ben 6000 TL ye oldum Özel
Demetevler Onkoloji Hastanesi ,2500 tl oldum.Merhaba ben de ameliyat olmak istiyorum ve Orhan beyin ismini çok sık duydum. Sizi hangi hastanede ameliyat etti bi başkent yazıyor bi demetevler onkoloji aklım karıştı
Ve Zaten silikon tampon kullandı ufak boru şeklinde içi boş. Birde burun üstünde ufak bir silikon bişi oluyor o da 1 hafta sonra çıktı ben ameliyattan bir kaç gün sonra günlük hayatıma döndüm. Benle aynı zamanda başka bir arkadaşım Eskişehir’de ameliyat oldu onun gözler mosmor oldu bende kemik kırıllmasına rağmen hiç olmadı.Rica etsem ameliyat sürecinizi bizimle paylaşır mısınız
Merhaba, benim burun ameliyatımı Op. Dr Orhan Aydın yaptı.Nefes problemim vardı.Ameliyat olduktan sonra çok rahatladım, bir sıkıntım kalmadı.Burun şeklim çok doğal ve güzel oldu.Ameliyattan sonra ağrım olmadı.Orhan hocanın pozitif ve güleryüzlü bir hekim olmasıda süreci rahat geçirmemde önemli bir rol oynadı diyebilirim.Orhan hocanın bir hastası olarak, Orhan Hocayı öneririm.
Açık ameliyat mı oldunuz acabaMerhaba ben ameliyat olalı 5 ay oldu ve burnumdan çok memnunum. Hiç ağrım olmadı. Burnumdaki tamponlar sayesinde nefes almakta hiç zorlanmadım. Kesinlikle tavsiye ederim. Ağrısız bir ameliyatın sırrı Dr. Orhan Aydın da saklı.
Açık ameliyat mı oldunuz acaba
Artık orda değil ki kendi kliniğini açtı hocammDemetevler Onkoloji Hastanesi 2500 tl ameliyat oldum.