Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muayene ücreti 200 tl. Ameliyat olursanız eğer ameliyattan sonra ödüyorlar geri parayı.Özeldeki muayene ücretini biliyor musunuz?
Peki ameliyat ücreti konusunda bilgilendirmeyi görüşme esnasında kendisi mi söylüyor, yoksa asistanı mı?Muayene ücreti 200 tl. Ameliyat olursanız eğer ameliyattan sonra ödüyorlar geri parayı.
Görüşme esnasında burnunuzu kontrol ettikten sonra ücreti söylüyor sizePeki ameliyat ücreti konusunda bilgilendirmeyi görüşme esnasında kendisi mi söylüyor, yoksa asistanı mı?
Geçmiş olsun ben de Orhan Aydın’a muayene olmak istiyorum. Siz muayeneden sonra hemen ameliyat tarihi alabildiniz mi ? Çok ertelendi mi ? Ne kadara ameliyat oldunuzBen de ameliyat oldum iki hafta önce kendisine. Sorusu olan varsa cevaplandırabilirim
Muayeneden sonraki 2-3 hafta içinde ayarladık tarihi şu an yoğunluğu ne durumdadır bilmiyorum ama haziranda oldukça yoğundu. Bir günde 2 ameliyat alıyor genelde size de o 2 hafta içerisinde ayarlar tahminimce. Benimki revizyondu 12 bin ödedim. Bu arada muayene ücreti 200 TL ameliyat ücretinden düşülüyor o miktar daha sonraGeçmiş olsun ben de Orhan Aydın’a muayene olmak istiyorum. Siz muayeneden sonra hemen ameliyat tarihi alabildiniz mi ? Çok ertelendi mi ? Ne kadara ameliyat oldunuz
Sizin burnunuzun yapısı nasıldı ? Ben kalın derili bir buruna sahip olduğum İçin çok araştırıyorum. Orhan Aydın’ın yaptığı burunları inceledim. Çok güzel görünüyordu. Aralarında kalın derili burunlarda vardı.Muayeneden sonraki 2-3 hafta içinde ayarladık tarihi şu an yoğunluğu ne durumdadır bilmiyorum ama haziranda oldukça yoğundu. Bir günde 2 ameliyat alıyor genelde size de o 2 hafta içerisinde ayarlar tahminimce. Benimki revizyondu 12 bin ödedim. Bu arada muayene ücreti 200 TL ameliyat ücretinden düşülüyor o miktar daha sonra
Benimki kalın ince arası bir deriymiş öyle dedi. Ve kalın derili olan burunlarda kesinlikle açık ameliyat yapılmalıymış görüştüğüm tüm doktorlar öyle demişti sizin de aklınızda bulunsun. Hastaneyle alakalı ben de o yorumları okumuştum ve inanın çok çekinmiştim. Ameliyattan bir hafta önce tahliller için gidiyorsunuz o zaman işlerimi hemen 5 dk içinde hallettiler orda biraz içim rahatladı. Ameliyat günü gittiğimde odalar falan tertemizdi çalışanlar aşırı sıcak kanlıydı ve zaten Orhan beyin ayrı kendi ameliyat ekibi var beni onlar ameliyathanede karşıladı ve inanılmaz güzel bir ekibi var size anlatamam beni aşırı motive ettiler Orhan Bey ben bayıltılana kadar başımda durdu beni sakinleştirdi zaten çalışanlar da öyle. Orhan Bey’in insanlığıyla alakalı hep iyi şeyler okumuştum ama bu kadarını inanın yaşayınca anlıyorsunuzSizin burnunuzun yapısı nasıldı ? Ben kalın derili bir buruna sahip olduğum İçin çok araştırıyorum. Orhan Aydın’ın yaptığı burunları inceledim. Çok güzel görünüyordu. Aralarında kalın derili burunlarda vardı.
Orhan Bey’in ameliyatlarını Özel Eryaman Hastanesinde yaptığını duydum. Ama hastaneyle ilgili çok olumsuz yorum vardı. Siz nasıl buldunuz?
Evet Orhan Bey’le ilgili aynen sizin düşüncelerinizle örtüşen yorumlar gördüm. Bu benim için çok önemli zaten . Ameliyat öncesi de sonrası da iletişim kurabileceğim güler yüzlü bir doktor arayışı içindeyim. Hastane ile ilgili yorumlar Orhan Hoca ve ekibinden bağımsız o halde ; çokta takılmamak gerekiyor yani.Benimki kalın ince arası bir deriymiş öyle dedi. Ve kalın derili olan burunlarda kesinlikle açık ameliyat yapılmalıymış görüştüğüm tüm doktorlar öyle demişti sizin de aklınızda bulunsun. Hastaneyle alakalı ben de o yorumları okumuştum ve inanın çok çekinmiştim. Ameliyattan bir hafta önce tahliller için gidiyorsunuz o zaman işlerimi hemen 5 dk içinde hallettiler orda biraz içim rahatladı. Ameliyat günü gittiğimde odalar falan tertemizdi çalışanlar aşırı sıcak kanlıydı ve zaten Orhan beyin ayrı kendi ameliyat ekibi var beni onlar ameliyathanede karşıladı ve inanılmaz güzel bir ekibi var size anlatamam beni aşırı motive ettiler Orhan Bey ben bayıltılana kadar başımda durdu beni sakinleştirdi zaten çalışanlar da öyle. Orhan Bey’in insanlığıyla alakalı hep iyi şeyler okumuştum ama bu kadarını inanın yaşayınca anlıyorsunuz
Aynen oradaki yorumlar o hastanenin kendi doktorlarıyla alakalı muhtemelen çünkü dediğim gibi Orhan Bey’in ameliyat ekibi ayrıydı. Covid testi yapılmadı, ameliyatım da iki buçuk üç saat civarı sürdü.Evet Orhan Bey’le ilgili aynen sizin düşüncelerinizle örtüşen yorumlar gördüm. Bu benim için çok önemli zaten . Ameliyat öncesi de sonrası da iletişim kurabileceğim güler yüzlü bir doktor arayışı içindeyim. Hastane ile ilgili yorumlar Orhan Hoca ve ekibinden bağımsız o halde ; çokta takılmamak gerekiyor yani.
Ameliyat öncesi covıd testi yapılıyor mu ? Ameliyatınız kaç saat sürdü ?
Merhaba ben de Orhan hocaya ameliyat olmayı düşünüyorum. Fotoğraf paylaşabilir misiniz benimle? ne kadar fiyat verdi. Süreç nasıldı? TeşekkürlerBen de ameliyat oldum iki hafta önce kendisine. Sorusu olan varsa cevaplandırabilirim