Merhaba.Tam karın germe ve meme büyütme degil ama kendisine burun estetiği yaptırdım.Sonrasında hatalı oldugundan revizyon ameliyatımı da yaptı kendisi.Selamlar arkadaşlar .. uzun zamandır gelemiyodum.. bilenler bilir çooook eski üyeyim :) bu aralar tam karın germe ve meme büyütme operasyonu için doktor arayışındayım.. Dr. Ömer sağır ile görüştüm .. en iyi rakamıda o verdi. Ama burda garip bi şekilde doktora cephe alındığını farkettim.. bilgisi olan aydınlatabilir mi ? Neden hiç tavsiye edilmiyo burda ? Bi hata yapmak istemiyorum karar verirken.. ne kaçırdım beni bi aydınlatın :)
29 kasımda aynı işlemleri yaptırdım Bugün 4. Günüm bariz bir şikayetim yok iyi gidiyor şimdilik dediğiniz doktoru bilmiyorm Ankara’da yaptırdım benSelamlar arkadaşlar .. uzun zamandır gelemiyodum.. bilenler bilir çooook eski üyeyim :) bu aralar tam karın germe ve meme büyütme operasyonu için doktor arayışındayım.. Dr. Ömer sağır ile görüştüm .. en iyi rakamıda o verdi. Ama burda garip bi şekilde doktora cephe alındığını farkettim.. bilgisi olan aydınlatabilir mi ? Neden hiç tavsiye edilmiyo burda ? Bi hata yapmak istemiyorum karar verirken.. ne kaçırdım beni bi aydınlatın :)
Merhaba ücret ne ödediniz?29 kasımda aynı işlemleri yaptırdım Bugün 4. Günüm bariz bir şikayetim yok iyi gidiyor şimdilik dediğiniz doktoru bilmiyorm Ankara’da yaptırdım ben
24.000 TLMerhaba ücret ne ödediniz?
Siz ne kadar fiyat aldınız ve yaptırdınız mı merak ettim24.000 TL
Evet 23 mart op. Dr . mehmet gencer cnmBir doktor bulabildiniz mi?
Fiyat ne istedi acabaEvet 23 mart op. Dr . mehmet gencer cnm
Hangi dr yaptırdınız acaba?Siz ne kadar fiyat aldınız ve yaptırdınız mı merak ettim