Dr. Ömer Sağır tam karın germe ve meme büyütme operasyonu

puff

KK Pro
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2007
737
29
39
Selamlar arkadaşlar .. uzun zamandır gelemiyodum.. bilenler bilir çooook eski üyeyim :) bu aralar tam karın germe ve meme büyütme operasyonu için doktor arayışındayım.. Dr. Ömer sağır ile görüştüm .. en iyi rakamıda o verdi. Ama burda garip bi şekilde doktora cephe alındığını farkettim.. bilgisi olan aydınlatabilir mi ? Neden hiç tavsiye edilmiyo burda ? Bi hata yapmak istemiyorum karar verirken.. ne kaçırdım beni bi aydınlatın :)

Merhaba.Tam karın germe ve meme büyütme degil ama kendisine burun estetiği yaptırdım.Sonrasında hatalı oldugundan revizyon ameliyatımı da yaptı kendisi.
Hakkını revizyon icin hemen ameliyat günü vermesi ve diğer doktorlar gibi ücret talep etmediği konusunda yiyemem.İlgilendi layıkıyla.Fakat burun kanadımda hala hoş olmayan kısım mevcut.Kimse anlamasa da ben görüyorum bunu.Bu arada revizyon sonrası kontrolde yine aynı sekilde baska bir hastası da revizyon olmustu o da ilk burnundan memnun kalmamıstı.
Acıkcası karın germe ve meme büyütmede ona gidermiydim emin degilim..

29 kasımda aynı işlemleri yaptırdım Bugün 4. Günüm bariz bir şikayetim yok iyi gidiyor şimdilik dediğiniz doktoru bilmiyorm Ankara’da yaptırdım ben

Evet sanırım cesaret edemicem.. araştırmaya devam o zaman ..

İyi bir doktor zaten tanıdık vasıtasıyla gittim .. ama fiyat vermiyim cnku normal fiyatından cok ciddi indirim yaptı bana tanıdıkla gittiğim için .. ama normal fiyatlarıda diğer doktorlara göre ortalama .. cok ucuz değil cok pahalida değil.. ilgili güler yüzlü pozitif sizi dinleyen tatlış genç dinamik bi doktor.. inş iyileşme sürecimde güzel geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…