• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DR NURETTİN TÜRKTEKİN - TÜPBEBEK TEDAVİSİ

Tugcee344

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2017
4
19
88
46
Herkese merhaba, 44 yaşındayım ve bugün bütün tavsiyelere ve kendi araştırma sonuçlarıma göre Dr Nurettin Türktekin e gittim. ilk görüşmemizde muayene sonrası bana şunları söyledi; düşük over rezervi sebebiyle yumurta sayımız kısıtlı , zamanımız dar. sizi adetten bağımsız olarak takip edeceğim , her 15 güne bir kontrole geleceksiniz ve yumurta sayısı verimli olduğunda doğal tedavi ile yumurtalarınızı büyüteceğiz ve embriyo havuzu yapacağız. sizin yaş grubunuzda mutlaka doğal tedavi yapıyoruz aksın halde yüksek doz kesinlikle önermiyorum. bir sonraki kontörümü adetten 1 hafta önce verdi. allahtan düzenli adet görüyorum. bana bugün vitamin d, magnezyum, b vitamini ve folik asit taksileri başladı. ben hayatımda ilk kez bir doktora bu kadar ısındım ve bilgilerini hayranlıkla dinledim. tedavi süreçlerini sizinle detaylı paylaşıyor olacağım. kısaca umutluyum yaşıma ve herseye rağmen doktorumun tecrübesi beni umutlandırdı. bana örnek gösterdiği dosyaları incelediğimde benim yaş grubumdaki hastalardan çıkan yumurta sayısı ve akabinde embriyo kalitelerini gördüm. şimdiden bu yola baş koyan herkese hayırlı olsun inşallah diyorum:KK200:

Şuanda tüpbebek tedavisi görenler varsa bekliyorum buraya :) birbirimize destek olmak ve bilgilerimizi paylaşmak iyi gelir diye düşünüyorum. önerisi olanlar varsa yazarsa memnun olurum :KK200:

Back