Dr. Nazım Çerkeş hakkında bilgi

Bir de 30 sn kuralı koymuşlar.. Bir sonraki mesajı yazmak için beklememiz gerekiyor filan.. Bu kurallardan kimsenin memnun olduğunu sanmıyorum, ne işe yaradıkları da tartışılır..

Merhaba ben yeni uye oldum,Nazim Cerkes ve Onur Erol arasinda kaldim,burnumu ikinci kez yaptiracagim,lutfen yardimci olun,Onur beye yada Nazim beye yaptiranlaf varmi?

Merhaba,

Nazım Bey'in görüşmeleri ücretlimi acaba? Ben kendisinden sadece bilgi almak için görüşmek istiyorum.

Merhabalar. Özelden msj attım size ama buradan da yazmak istedim. Çok geçmiş olsun, umarım ödeme bağlı geçici problemlerdir. Nazım bey burnunuzdaki çökme hakkında ne dedi acaba? Bi açıklaması var mı merak ediyorum? Bir de fotoğraflarınızı görmeyi çok isterim. Yakın zamanda kendisine ameliyat olacağım, ve yazdıklarınızı okuyunca ister istemez kaygılandım. Yardımcı olursanız çoook sevinirim.

Ameliyat oldunuz mu acaba ?

Nazım Bey e 2. ameliyat oldunuz dimi yanlış anlamadım . Peki 2. ameliyat için sizce hangi doktorları düşünmeliyim ? Ben Barıç Çakır diye düşünüyorum

Merhabalar
Nazım Çerkeş'le ilgili tecrübelerimi olduğu gibi anlatmak istiyorum. Doktora yönelik herhangi bir kişisel hedef içermez, tamamen hastası olarak yaşadığım tecrübelerin aktarılmasıdır.

İlk burun ameliyatım:

Kendisine 2013 yılında ameliyat oldum. 5 doktor gezdim, içlerinde en kıdemli olarak onu gördüm. Doçent oluşu (o zaman doçentti), yurtdışı kongreleri bende saygı uyandırdı. O zamanlar maalesef çok safmışım ve kongreler benim için çok önemliymiş. Muayeneye gitmeden ona olmaya karar vermiştim. Muayene esnasında bana hasta fotoğraflarını gösterdi. Burnumla ilgili hiçbir şey konuşmadık ve bana teknik hiçbir sey acıklamadı. Ben de o zamanlar çok bilgili değildim ve kendimi doktora emanet ettim. Burnumda hafif bir kemer vardı, onun alınmasıydı şikayetim. Belki genel bir düzeltme de yapılması gerekiyordu. Bana burnumun zor olduğunu söyleyen ilk doktor oldu. Piyasanın iyileri 6-7 bin talep ederken benden 9 bin istedi. Durumum fena değildi ve 10 bin ödedim, karşılığında bana çok özenmesini ve hayalkırıklığına ugratmamasını bekledim.

Ameliyat sonrası burnum ve dudak dolgusu işlemi:

Ameliyattan sonra takilan pleksi atelin kosesi neredeyse goz pinarima giriyordu. Uykusuz 2 geceden sonra pazar aksami doktoru zar zor muayenehaneye cagirdim ve gercekten cok aci cektigimi anlatmaya calistim. Rahatsiz olmus gibiydi. O anda bende ve ailemde biraktigi izlenim, benle artik isinin bittigiydi. Kafası mesguldü, daha önemli buldugu bir hastanın sorunu veya baska bir durum vardı belli ki..Nazim Çerkeş maalesef operasyon sonrasi sizinle cani isterse ilgilenir. Çok iyi modunu yakalarsiniz da sevecenlik yapip gecistirir sizi. Burnuma gelince; uzunlugu haricinde beni cok rahatsiz etmedi. Cok begenmemekle birlikte fena fotograf vermedigi icin beni 3 yıl kadar idare etti.

Şisikligin gecmesini beklerken cok ciddi bir hata yaptim. Burnum sisikken bari biraz dudaklarim da dolgunlassin diye dusunup doktora dolgu yaptirdim. Beni hasta koltuguna oturttu, krem falan surmedi. Sırıngayı oldugu gibi üst dudagımın sol tarafına batırdı, eliyle hicbir şekilde yaymadı. Sadece sol taraf şişti, aradan 10 gün gecti, sisiklik inmesine ragmen sol taraf hala daha sişik kaldı. İsim yurtdısındaydı ve dönmem gerekiyordu. Bir gün tek taraflı sisiklik arttı ve işe gidemedim, sokaga cıkılacak halde degildi. O korkunc fotografımı maille kendisine yolladım. Cok cirkin ve asimetrik, ucuk gibi tek tarafı şisen bir dudagım oldugunu, bunu telafi edemeyecegini, bu nedenle en azından bana ücret iadesi yapmasınını talep ettigimi soyledim. Fotografta zaten asırı belliydi. Cok nazik ve saygılı bir mail attım. Para iadesini prensip olarak kabul edemeyecegini söyledi. Nazım Bey için hasta memnuniyetinin hicbir onemi yoktur, onemli olan cebine girecek paradır. Ben kötü niyetli olsaydım o zaman yazardım yorumlarımı. Fakat gerek duymadım. Üstelik dudagımdaki sorun yaklasık 1.5 yıl devam etti. Sıvı eriyip kaybolmadı, o korkunc sişme tekrar olustu ve aynı rezaleti tekrar yasadım. İstanbul'a döndügümde kendisine ugradım ve baska bir sıvı enjekte ederek onu cözmeye calıstı. Burun kesip dikebiliyor fakat sırınga tutamıyor, yapacak bişe yok diye düşündüm.

Burun revizyonum:

Burnumun ucunda zamanla cokme oldu. Zaten fazlasıyla uzun burun, cökmüş burun ucuyla birlikte yapay görüntüyü arttırdı. Evet burnum büyük olmasına ragmen yapaydı. Bir baska hatam da kendisi haricinde baska hicbir doktora sormadan revizyon kararı almam. Cünkü kendisiyle iletisimin imkansız oldugunu farketmeyip aslında beni anladıgını düsünmüstüm. Belki de sadece ufak bir dolguyla cözülebilecek bir problem bana revizyona mal oldu. Burun ucun biraz kısalır dedi. Ameliyat günü hatırladı mı bilmiyorum, cıktıgımda burnumun kalkıklıgı azalmıstı. 6 ay sonra burnum iyice düştü, tek tarafı şişti. Su anda iki farklı yonden farklı burun gibi. Ameliyat sonrası halini arar oldum.

2. revizyondan 1 sene sonraki ziyaretlerim:

İlk ameliyat zaten yeterince maliyetli oldugu için doktor aramayı bile düsünmedim. Denize düşen yılana sarılır misali careyi yine Nazım Cerkes'te aradım. 12 ay sonra gittim. 3 ilginc onerisi oldu:

1-“Istersen tekrar kemik ekleyebilirim”! (burnumun ilk halini kastetti, sanırım beni kaçırmak icin dedi)
2-“Burnunun altına ek ekleyebilirim burada muyayenehanede, fakat acır. Burnunu sonuc olarak onden ince uzun gösterir”!
3-“Kortizon ignesi yapabilirim sisiklik belki biraz iner”! (tekrar mı iğne? Hem de size?)

Bu arada hala çok saygılıyım ve keyifli bir muhabbetimiz var. Estetik konusu haric Doktor Bey'le anlaşabiliyoruz.

Ben biraz düşünüp tekrar geleceğim dedim ve okumadıgım yurtdısı makalesi kalmadı.

Maalesef baska bir doktora 30 bin TL verecek halde degilim. Bu işi çözse çözse Nazım Bey çözecek diyerek birkaç ay onceki son gidişim:

Stresini yüzünden okuyabiliyorsunuz. Ama ben hasta olarak nereye kadar anlayışlı olabilirim? Bunları yazmak zorundayım. Kapıda beni karsılarken ablamın elini dahi sıkmadı. O kadar saygılıdır insanlara(!)
Ama ben hala saygımı korudum.
“Nazım Bey n'apabiliriz? Size güveniyorum, bunu ancak siz düzeltebilirsiniz.” Bana tepkisi şöyleydi: “Hicbir sey yapamam, senin sucun! yaparım ama su kadar para isterim, senin suçun”! Ayrıca trajikomik olan; “Sen kalkık burun istemedin”, dedi. Meger kıkırdagı cıkarmış burun düşmüş. Kim düşük burnu olsun diye ameliyat olur ki 2 kez! Ben ilerleme olsun diye gittim o benim burnumu geriletti. Beni dinlemek, durumu anlamak, anlatmak yerine basbelası yerine koyup “tamam o zaman şu kadara yapayım senin vırvırını dinleyecegime”, demez mi? Egosuyla asla başedemezsiniz! “Ben 50-60 bine ameliyatlar yapıyorum, biliyor musunuz”, der size. Çok kaliteli ve hazımlıdır(!)

Zaten yapamayacagına o an karar verdim. Cok gec de olsa!..

Yerinde olsam lisansımı almıslardı. Sans işte..

Yakında 2. revizyonumu olacağım. Gergin değilim. İyi ellerde bu işin olacağına inanıyorum. Şu anda tek ihtiyacım işini severek ve büyük ustalıkla yapan, yetenekli, iyi niyetli, iletişimi kuvvetli, paraya ve hastaya doymuş ve işini sadece para için yapmayan bir doktor, iyi bir insan.

Cünkü bu konu çok hassastır, insanların saglıgıyla oynuyorsunuz. Ben kendisini dava bile edebilirdim. O zaman yapması gereken burada sekreterine kendini savundurmaya benzemezdi!

Herkese geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…