Arkadaşlar Naci Çelik'in gördüğüm en güzel burunları armine85 arkadaşımızın burnu birde mmblackrose arkadaşımızın burnu sizin çok beğendiğiniz naci çelik burunları hangileri?Benim tercihim ve en beğendiğim tipi burun mümkün olduğu kadar küçük ve düzgün olması aynı zamanda gerektiği kadar kavisli olması.
Arkadaşlar Naci Çelik'in gördüğüm en güzel burunları armine85 arkadaşımızın burnu birde mmblackrose arkadaşımızın burnu sizin çok beğendiğiniz naci çelik burunları hangileri?Benim tercihim ve en beğendiğim tipi burun mümkün olduğu kadar küçük ve düzgün olması aynı zamanda gerektiği kadar kavisli olması.
Kalıcılığı 8-12 ay arasındaymış. ;Bakalım görcez.. ama an itibariyle çok memnunum.akannehir
kızlarr bende Naci Beyle görüştüm meme ameliyatı olucam.kendisi bana arion marka protez önerdi,bu protez, mentor markaya göre daha pahalı olmasına rağmen daha yumuşak ve kapsül oluşmama garantisinin olduğunu söyledi ama araştırmama göre ne internette ne başka bi yerde bu marka bi proteze rastlamadım, Naci Beye meme büyütme ameliyatı olanlar hangi marka kullanılmıştı veya bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olurmusunuz?
,yinede mentor veya arion son kararı bana bıraktı ama benim istediğim en sağıklı ve iyi sonuç veren hangisiyse onu seçmek
ayyy hadi bakalım,ben bile heycanlandım buradan..işte her insana her yöntem uygun olmayabiliyor,bana da kas zarı altı planı daha uygun gördüğü için naci bey kas zarı altına yerleştirdi protezi..ilk bi kaç gün ağrın olur,o da yatıp kalkarken olur,ama ben onun dışında dikiş yerlerimde filan ağrı duymamıştım.yatıp kalkmadığın sürece oturduğun yerden ağrı çekmiyosun kısacası.ben ilk 2 gün hem ameliyattan uyandığımda hem de ertesi gün hiç ağrı çekmedim,bu yüzden yataktan kendim kalktım kendim yattım eve gelip hasta gibi yatmadım,eve geldiğim gibi kıyafet deneyip kollarımı çok yordum ve onun devamında ağrım oldu yoksa öldüm bittim şeklinde bi ağrın olmazçok saol cnm benm ameliyata bikaç gün kaldı inanılmaz heyecanlıyım ve korkularım var açıkçası ,Naci Bey dual plane yöntemiyle yapacak ameliyatımı,kas zarı yöntemi daha avantajlı diye duymuştum ama benim vucuduma uygun olanı buymuş
ameliyat sonrası çok ağrım olurmu diye çok korkuyorum
ayyy hadi bakalım,ben bile heycanlandım buradan..işte her insana her yöntem uygun olmayabiliyor,bana da kas zarı altı planı daha uygun gördüğü için naci bey kas zarı altına yerleştirdi protezi..ilk bi kaç gün ağrın olur,o da yatıp kalkarken olur,ama ben onun dışında dikiş yerlerimde filan ağrı duymamıştım.yatıp kalkmadığın sürece oturduğun yerden ağrı çekmiyosun kısacası.ben ilk 2 gün hem ameliyattan uyandığımda hem de ertesi gün hiç ağrı çekmedim,bu yüzden yataktan kendim kalktım kendim yattım eve gelip hasta gibi yatmadım,eve geldiğim gibi kıyafet deneyip kollarımı çok yordum ve onun devamında ağrım oldu yoksa öldüm bittim şeklinde bi ağrın olmaz
ben ameliyat olalı bir sene oldu,aklına takılan bişey olursa cevaplayabilirm ..kendine çook iyi bak..geçmişler olsun
çok teşekkürler cnm inşallah fazla ağrı sızı olmadan atlatırım bende bu ameliyatı inan o kadar fazla strese girdimki ameliyat günü yaklaştıkça...benim meme amliyatıyla birlikte burunda olacak ve burun ikinci ameliyatımilk burun ameliyatm çok kötü sonuçlandı hem şekil bozukluğu hem nefes alma problemi hepsi birarada ayrıca iyileşme sürecimde baya uzun sürmüştü ve zor geçmişti ,şimdi ikinci ameliyatta kaburgadan kıkırdak eklenecek burnuma,ben iki ameliyatı birden olmak istemedim çok acı çekerim diye ama Naci bey ikisinde ikna etti ve öyle karar verdim sonunda
Bende Naci beyle gögüs için görüstüm, bana zaten küçük bir meme olmadigini B size memeye sahip oldugum için ameliyat sonrasi hiçbir sekilde agri sizi çekmiyecegimi söyledi, isla senin meme dokun hiç mi yok? Eger varsa dert etmene gerek yok cnm o durumda agri fln olmuyormus...
birde kizlar sizlere kaç cc konuldu/konulacak? Biz bir plan program yaptik fakat Naci beyden bir örnek istemedigim için simdi kafamda canlandiramiyorum tam olarak.. acaba daha mi büyük olsaydi yada tam miydi diye diye kafayi yiyecegim.. bu sekilde bir karsilastirma yapmis olurum en azindan : d Damla konulacak.. ama kas üstü alti olayini fln sormayi unuttum, simdi geliyor aklima binbir türlü soru mail yoluyla hallederim artik.. istesem örnegi de yollar heralde?
kızlarr bende Naci Beyle görüştüm meme ameliyatı olucam.kendisi bana arion marka protez önerdi,bu protez, mentor markaya göre daha pahalı olmasına rağmen daha yumuşak ve kapsül oluşmama garantisinin olduğunu söyledi ama araştırmama göre ne internette ne başka bi yerde bu marka bi proteze rastlamadım, Naci Beye meme büyütme ameliyatı olanlar hangi marka kullanılmıştı veya bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olurmusunuz?
,yinede mentor veya arion son kararı bana bıraktı ama benim istediğim en sağıklı ve iyi sonuç veren hangisiyse onu seçmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?