• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Murat Enöz

taharci

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2012
5
3
16
İstanbul
Arkadaşlar Merhaba,

Burnumda nefes problemim vardı. Ayrıca ergenlikten beri kemerli burnumu da çok kafaya takıyordum. Nefes problemim gece uykularımı bölmeye başlayınca yaptırma kararı aldım ve doktor araştırmaya başladım. Kadınlarklubu portalına üye oldum ve uzun bi süre doktor araştırdım. Sonunda tanıdık vesilesiyle Dr. Murat Enöz ile tanıştım. Böyle tatlı bir doktor yok. Üstelik işinde çok iyi. Kendine has yöntemleri var. Ameliyattan bir hafta sonra işe başladım. Nefes problemim çözüldü. Ameliyat öncesine hem kıkırdağım sağa yamuktu hem de burun etlerim şişmişti. Sağ burun deliğim çok fazla tıkalıydı. Şu an uykularım mis gibi :) Şeklinden de acaip memnunum. Sadece bir ay olmasına rağmen şişliklerim büyük oranda indi ve görenler çok doğal durduğunu söylüyor. Biz de zaten ameliyattan önce doktor beyle bu şekilde konuşmuştuk. Kesinlikle estetik olduğu belli olmasın istiyordum.

Şu an bile kontrollerimde çok ilgili. Herşeyi en ince detayına kadar anlatıyor. En önemlisi çok iyi iletişim kurabileceğiniz bir doktor. Ameliyattan önce fotoğraflarımı çekmişti. Şu an iyi ki yaptırmışım diyorum. İsterseniz fotoğrafları da paylaşabilirim. Sorunsuz bir ameliyat ve güzel bir burun için kesinlikle Murat Bey'i öneriyorum. Ethica Hastanesi'nde çalışıyor. Burun ameliyatları problemli ameliyatlardan. Sizinle paylaşmak istedim. En azından bir görüşün, ilk görüşmede zaten karar vereceksiniz.

Ahh canimm bende İstanbula geldim bugun bir iki doktorla gorusucem haftaya murat enözü bana dayim tavsiye ediyor israrla ona ol diye.. İnternette pek bilgi bulamadigim icin bende acikcasi cekiniyordum ama dayimin bir cok tanidigi olmus murat beye cok iyi dokor diyorlar bi gorusucem :) munkunse resim yollarmisinn

Çekinme derim Bende Murat Enöz beyin hastasıyım.Görüşmeye gittiğinde size pozitif enerjisiyle tüm çekinceleriniz ortadan kalkacak eminim.Bende resimlerimi öncesi ve sonrası olarak sizlerle paylaşacağım.Gönül rahatlığıyla dr.umu tavsiye ediyorum.Paylaşacağım resimlerin altına yaşadığım deneyimleri sizlerle paylaşacağım.Dr.aramadan önce sana tavsiye edilen Dr. Murat Enöz de muayene olup görüşmende fayda var.Bir çok dr.muhtemelen işini iyi yapmak için uğraşıyordur.Ama gittiğiniz de göreceksiniz ki dr.bey ilgi,alakası,neşeli enerjik yapısıyla adeta güç veriyor.Herşeyden önce size güç veren Dr.unuzu bulmanız büyük bir nimet bence !

Çekinme derim Bende Murat Enöz beyin hastasıyım.Görüşmeye gittiğinde size pozitif enerjisiyle tüm çekinceleriniz ortadan kalkacak eminim.Bende resimlerimi öncesi ve sonrası olarak sizlerle paylaşacağım.Gönül rahatlığıyla dr.umu tavsiye ediyorum.Paylaşacağım resimlerin altına yaşadığım deneyimleri sizlerle paylaşacağım.Dr.aramadan önce sana tavsiye edilen Dr. Murat Enöz de muayene olup görüşmende fayda var.Bir çok dr.muhtemelen işini iyi yapmak için uğraşıyordur.Ama gittiğiniz de göreceksiniz ki dr.bey ilgi,alakası,neşeli enerjik yapısıyla adeta güç veriyor.Herşeyden önce size güç veren Dr.unuzu bulmanız büyük bir nimet bence !

Doktor bey suanda tatildeymis pazar geliyomus dayim randevu ayarlamis bile pazartesiye bingidip gorusucem bakalim :) resimlerinizi merakla bekliyorumm :))

Sevindim umarım herşey gönlünüzce olur.Birde profil resmim yeni eskiyi görünce çok büyük fark olduğunu göreceksiniz.Yan profil hiç çekmedim genelde sorunları kapamaya çalışırım :) Yine de bir kaç tane yükleyeyim sizin için ;)

Resimlerim profilim de yandan da bir tane atacağım eskilerden onu gör sen asıl fark orada :)

Canimm ben 2 hafta önce oldum ameliyatimi murat enöze :) simdiye kadar cookk memnunum sekli olsun nefes almak olsun her konuda memnunum yani :) murat bey sayesinde cok guzel bi burnum oldu buyuk degisim oldu benim icin gercekden etrafimdanda hep olumlu yorunlar aliyorum.. Gercekden cok basarili bir doktor hem cok seker komik espirili hemde güleryüzlü pozitf ay cok sevdim
Ben kendisini.. Ilk basda internetde pek bilgi yok diye tereddut etmisdim ama oyle degilmis gercekden boyle
Seylere aldanmamali bence :)

Yarin almanyaya geri dönüyorum resimlerimi en kisa zamanda paylasicam :)[/QUOT

Senin adına çok sevindim gerçekten.Geçmiş olsun .tüm yazdıklarını bende yaşadım gerçekten allaha şükür ki böyle bir dr.nasib etti Allah.Herseyden en önemlisi ise sonuçlardan memenun olman.Resimlerini merakla bekleyeceğim :)
:46:

Altı gün oldu murat enöz e burun ameliyatı oldum cok memnunum özelliklede cevremdeki insanların büyük deişime sasırmaları beni cok memnun etti istanbulda yasayıpta burunla ilgili problemi yada ameliyatı düşünenlere tek adres diyebilirim ona gercekten cok teşekkür ederim :54:

Merhaba...

Sizlerlede paylaşmak istedim çünkü sağlık çok önemli bir o kadarda doktor tabii ki.

Bizler yıllarca annemin astım hastası olduğunu sanarken , gittiğimiz doktor aslında öyle olmadığını burnundan dolayı rahat nefes alamadığı için akciğerlerinde buna bağlı bronşit geliştiğini öğrendik. Doktormuz öncelikle burun ameliyatı olmasını önerdi. Bizde daha önce Dr. Murat Enöz gittiğimiz ve güvendiğimiz için annemi ameliyat ettirdik. 1 hafta oldu ameliyat olalı ve şimdiden burnunda tampon olmasına rağmen nefes alışı bile rahatladı, burun tamponları çıkınca heralde bütün oksijeni çekicek içine :)). Burun ameliyatından sonra ne ağrısı nede başka bir şikayeti oldu. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim Dr. Murat Enöz'ü. ALLAH bin kere razı olsun kendisinden. Zaten kendisi öncelikle çok iyi bir insan ve çokta iyi bir doktor. Sizin üzerinizdeki bütün stresi alıyor ve çok rahat anlayabileceğiniz şekilde anlatıyor herşeyi. :46:

kızlarr burun estetiği dusunuyor ve doktor arastırıyorum okdar cokk doktor varkıı doktor secmek gercekten cokk zorrr kotu olur dıye cok korkuyorum cunku cevremdekı herkes gerek yok dıyor eger suankı burnumu ararsamm bu benım ıcın buyuk uzuntu olur...Oyuzdn doktor secımı cokk onemlııı gorsell acıdann memnun musunuz cunku benımkı tamamen keyfı bı operasyon olacak sağlıktan zıyadee ve bı kacınıza arkdaslık talebı gonderdım kabul edersenız ve fotolarınızıgorme sansım olursa fıkır olusması acısındann cok guzl olacak sımdıden tesekkurler herkeseee :16:

Bende Murat Enöz beye ameliyat oldum hem estetik,hem et,kemik vardı alındı.Fiyatı yapacağı işleme göre değişiyor bir görüşün isterseniz kendisiyle görüşmeden fiyat bilgisi doğru olmaz can ;)

Hanımlar sizden ricam Murat enöz e ameliyat olanlar beni ekleyebilirmi doktor araştırması yapıyorum fikirlerinize ihtiyacım var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back