em__oss Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Nisan 2011 430 1 23 Mayıs 2011 Konu Sahibi em__oss #1 kızlarr cildim bozuk bir cilt değil ama yazın daha çok korumak istiyorum ve bir temizliyi ile tonik istiyorum cildim biraz hassastır herşeyi süremem. dr.murad ürünlerinden neyi tavsiye edersiniz fiyatları ile birlikte güzelmi gerçekten??
kızlarr cildim bozuk bir cilt değil ama yazın daha çok korumak istiyorum ve bir temizliyi ile tonik istiyorum cildim biraz hassastır herşeyi süremem. dr.murad ürünlerinden neyi tavsiye edersiniz fiyatları ile birlikte güzelmi gerçekten??
aliye_88 oğlum ve kızımla:)) Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2010 611 1 11 Haziran 2011 Konu Sahibi em__oss #2 murad clarifying tonik kullanan varmı almak istiyorum ama kararsızım
Adrasteia_ Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Nisan 2011 421 364 15 Eylül 2011 Konu Sahibi em__oss #3 ben spf li gündüz kremini kullanıyorum ve çok memnunum ama 25 yaşının altındaysanız ağır gelebilir...
ben spf li gündüz kremini kullanıyorum ve çok memnunum ama 25 yaşının altındaysanız ağır gelebilir...