Göz Çevresi Bakımı dr.murad göz çevresi kullanan var mı ?

fairym

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2010
145
1
arkadaşlar kullananlar varsa paylaşalım...Bende almak istiyorum ama karar veremedim....yaşım 29

ben kullanıyorum ve gayet memnunum.dr. murad lighten end brighten kremini kullanıyorum suan gece kremi.duyduğum kadarıyla bu kremi kullanırken sabırlı olmak gerekiyormuş yani her gece düzenli olarak kullanmak lazım yaklaşık 3-4 ayda biter diyolar.tavsiye ederim.

teşekkür edrm cnm..göz kremlerini aldım bende bakalım hayırlısı...

Bende almayı düşünüyorum.Evet kızlar sonuçlar nedir? Yoksa hep yaptığımız gibi sonuna kadar düzenli bir şekilde kullanmadınız mı???

Bundan 3yıl önce kullanmıştım pompalı olan cvitaminli ürününü gözçevremdeki halkanlanma/morluklarda bile bir hafifleme görmemiştim hem de 280liraya almıştım yogun oldugu için uzun süre gidiyor

cevap için teşekkürler. Almaktan vazgeçtim. At kestanesi kremini aldım. Bi kaç gün oldu daha, düzenli olarak sabah akşam kullanıyorum. İşe yararsa mecitefendinin at kestanesi kısmında paylaşırım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…