Dr mfk ürünü

Amin canım amin yer gök dua ile

Şifa olsun ins ben aha alacam die die bi turlu alamadim ilk aydan kalirsiniz ins
Amin inşallah çok teşekkür ederim geçen hafta cuma doktora gittim değerlerim çok düzelmiş bir hormonum hariç onun haricî tüm değerlerim çok güzel çıktı yani hatta doktor bile şaşırdı rabbim herkese nasıp etsin siz kaç yıllık evlisiniz

Super cok onemli degerlerin duzelmesi vitamin eksikliği falan. 9 senedir evliyim bir kizim var 5 yasinda ikinciyi istiyorum 2 kimyasal bir kurtaj oldum sağlıkli gebelik icin bende bu mfk ürünü alacam ama nasip olmadi daha

Super cok onemli degerlerin duzelmesi vitamin eksikliği falan. 9 senedir evliyim bir kizim var 5 yasinda ikinciyi istiyorum 2 kimyasal bir kurtaj oldum sağlıkli gebelik icin bende bu mfk ürünü alacam ama nasip olmadi daha
Rabbim nasip etsin inşallah herkese bende çok istiyorum çocuğum olmasını bakalım tahminimce yarın adetim biter tekrar düzenli kullanmaya devam edecem inşallah dualarınızı esirgemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…