- 26 Temmuz 2016
- 1.186
- 486
Ayy bu arada neden şimdi alıp eylülde başlıyorsunuz?Kesinlikle ya Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bende bu ay alip eylul gibi
Aynen ben de ulasmayi cok istedim o an hicaya boyle insanlari yaninizda calistirmayin demek icin.neyse ki sorunum cozuldu.kargom gelmisİyi bari. Afamın itibarıyla nasıl oynuyor insanlar. Az çok takipçisiyim gerçekten adam yapıcı, yıkıcı değil. Umarım faydası olur takviyelerin de.
Hadi hayırlı haberlerinizi duyalım inşallahAynen ben de ulasmayi cok istedim o an hicaya boyle insanlari yaninizda calistirmayin demek icin.neyse ki sorunum cozuldu.kargom gelmisRabbim isteyen herkese saglikla hayirlisiyla saglikli ve salih evlatlar versin
Eşim yogun çalışıyor Eylül de tatile falanda çıkacaz iyi gelir diye düşündüm sadeceAyy bu arada neden şimdi alıp eylülde başlıyorsunuz?
En iyisini siz bilirsiniz güzel düşünce. Kafalar rahat hem de inşallah şifa olurEşim yogun çalışıyor Eylül de tatile falanda çıkacaz iyi gelir diye düşündüm sadece
Cumlemize ya Allah kimsenin kucani bos bitakmasinEn iyisini siz bilirsiniz güzel düşünce. Kafalar rahat hem de inşallah şifa olur
Insallah saglikla ve hayirlisiylaHadi hayırlı haberlerinizi duyalım inşallah
Merhabalar üzerinden baya geçmiş ama çok merak ettiğim için yazıyorum alıp kullandnzmi acaba bende 5 yıldır evliyim hiç çocuğumuz olmadı bizimde sebepsiz yere 2 haftadır kullanıyorum mfk ürünlerini umarım işe yararKızlar Dr mfk yöntemi kullanıp hamile kalan varmı ben ıkıncı kez anne olmak istiyorum ama olmuyor hangi ürünü kullandınız hamile kalmak için bilgi verirseniz sevinirim
Bende ikinci kez anne olmak icin 5 senedir uğraşıyorum benimde olmadi kısmet olmadi almak bende alip deneyecem cok umutluyum fayda sini goren cok varMerhabalar üzerinden baya geçmiş ama çok merak ettiğim için yazıyorum alıp kullandnzmi acaba bende 5 yıldır evliyim hiç çocuğumuz olmadı bizimde sebepsiz yere 2 haftadır kullanıyorum mfk ürünlerini umarım işe yarar
Evet bende çok umutluyum 2 hafta oldu kullanıyorum inşallah işe yarar Rabb'im hepimize nasip etsinBende ikinci kez anne olmak icin 5 senedir uğraşıyorum benimde olmadi kısmet olmadi almak bende alip deneyecem cok umutluyum fayda sini goren cok var
Benim çevremde kullanan oldu tabi hamile kalanda oldu kalmayıp değerleri duzelende oldu o yüzden baya bir güvenerek aldım hani vücuduma çok iyi geldiğini düşünüyorum ve tahlil sonuclarimda öyle gösteriyor ben Instagramdsn yazdım boy kilo yaş sordu bir kaç soru daha sordu ilaçları yazdı ve bir numara verdi bu numarayla iletişime geçin takviyelerle ilgili bilgi verecktir dediSelamlar bende bu mfk ürünlerini araştırıyorum ve güvenilir mi yani beğenende var hiç beğenmeyende var. Siz nasıl güvendiniz birde hangi ürünün size göre olduğunu sormak için hangi instagrama yazdınız acaba
Instagram da sayfası var Mehmet Fatih Karslı diye mavi tiki var direk oraya yazdım ya gerçekten ben önce Allah'a sonra hocamıza guveniyorum cevremdeki insanlar ve paylaştığı hikaylerle insan daha çok umutlaniyor inşallah Rabbim nasip eder herkeseSelamlar bende bu mfk ürünlerini araştırıyorum ve güvenilir mi yani beğenende var hiç beğenmeyende var. Siz nasıl güvendiniz birde hangi ürünün size göre olduğunu sormak için hangi instagrama yazdınız acaba
Kuzu merhaba yani düşük, kimyasal vs hiçbiri olmadı mı?Merhabalar üzerinden baya geçmiş ama çok merak ettiğim için yazıyorum alıp kullandnzmi acaba bende 5 yıldır evliyim hiç çocuğumuz olmadı bizimde sebepsiz yere 2 haftadır kullanıyorum mfk ürünlerini umarım işe yarar
Merhaba yok maalesef ne düşük ne kimyasal falan hiçbir şekilde hamilelik yaşamadım Rabb'im nasip eder inşallahKuzu merhaba yani düşük, kimyasal vs hiçbiri olmadı mı?
Amin can, rabbim peygamberlerin yüzü hürmetine sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin sana kısa sürede, darısı bana 2.ye istiyoruz biz de mfk deneyelim dedik bi 6 ay denicez önceMerhaba yok maalesef ne düşük ne kimyasal falan hiçbir şekilde hamilelik yaşamadım Rabb'im nasip eder inşallah
Merhaba yok maalesef ne düşük ne kimyasal falan hiçbir şekilde hamilelik yaşamadım Rabb'im nasip ederKuzu merhaba yani düşük, kimyasal vs hiçbiri olmadı mı?
Ayy canım benim çok teşekkür ederim güzel duaların için inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sanada hayırlı evlat nasip etsin bende bir ay oldu deniyorum inşallah bir sonuç alırım yaAmin can, rabbim peygamberlerin yüzü hürmetine sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin sana kısa sürede, darısı bana 2.ye istiyoruz biz de mfk deneyelim dedik bi 6 ay denicez önce