Dr mfk ürünü

Bende butun kan degerlerime baktirdim. Kansizlik vardi depo full. B 12 dusuktu hallettim d vitamin magnezyum yani vitamin acisindan vucudu hazirladim elimden geldince bakalım

İyi bari. Afamın itibarıyla nasıl oynuyor insanlar. Az çok takipçisiyim gerçekten adam yapıcı, yıkıcı değil. Umarım faydası olur takviyelerin de.
Aynen ben de ulasmayi cok istedim o an hicaya boyle insanlari yaninizda calistirmayin demek icin.neyse ki sorunum cozuldu.kargom gelmisRabbim isteyen herkese saglikla hayirlisiyla saglikli ve salih evlatlar versin

Ben kullandım 3 eş paketi mayısta bitti şuan bekleme süremin 3. Ayındayım hani daha bişey olmayınca yazdım mfk hocaya oda 3 ay daha beklememi söyledi ama ben beklemek istemiyorum womenplus alıyım diorm bu arada devlette infertiliteye gittm tüp bebeğe yönlendirdi bakalm eğer rapor falan çıkarsa ona başlıym diorm bu arada women plus kullancm ama bu arada yaşım 25 , 3 senelik evliym 2 sene önce bi gebelik geçirdm kürtaj oldm snra olmadı 2 aşılama geçirdim geçen sene. Sebepsiz infertilite bizmki bnmde eşiminde değerleri çok güzel ama olmadı daha nasib

Kızlar Dr mfk yöntemi kullanıp hamile kalan varmı ben ıkıncı kez anne olmak istiyorum ama olmuyor hangi ürünü kullandınız hamile kalmak için bilgi verirseniz sevinirim
Merhabalar üzerinden baya geçmiş ama çok merak ettiğim için yazıyorum alıp kullandnzmi acaba bende 5 yıldır evliyim hiç çocuğumuz olmadı bizimde sebepsiz yere 2 haftadır kullanıyorum mfk ürünlerini umarım işe yarar

Bende ikinci kez anne olmak icin 5 senedir uğraşıyorum benimde olmadi kısmet olmadi almak bende alip deneyecem cok umutluyum fayda sini goren cok var

Selamlar bende bu mfk ürünlerini araştırıyorum ve güvenilir mi yani beğenende var hiç beğenmeyende var. Siz nasıl güvendiniz birde hangi ürünün size göre olduğunu sormak için hangi instagrama yazdınız acaba

Benim çevremde kullanan oldu tabi hamile kalanda oldu kalmayıp değerleri duzelende oldu o yüzden baya bir güvenerek aldım hani vücuduma çok iyi geldiğini düşünüyorum ve tahlil sonuclarimda öyle gösteriyor ben Instagramdsn yazdım boy kilo yaş sordu bir kaç soru daha sordu ilaçları yazdı ve bir numara verdi bu numarayla iletişime geçin takviyelerle ilgili bilgi verecktir dedi

Instagram da sayfası var Mehmet Fatih Karslı diye mavi tiki var direk oraya yazdım ya gerçekten ben önce Allah'a sonra hocamıza guveniyorum cevremdeki insanlar ve paylaştığı hikaylerle insan daha çok umutlaniyor inşallah Rabbim nasip eder herkese

Kuzu merhaba yani düşük, kimyasal vs hiçbiri olmadı mı?

Merhaba yok maalesef ne düşük ne kimyasal falan hiçbir şekilde hamilelik yaşamadım Rabb'im nasip eder inşallah
Amin can, rabbim peygamberlerin yüzü hürmetine sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin sana kısa sürede, darısı bana 2.ye istiyoruz biz de mfk deneyelim dedik bi 6 ay denicez önce

Kuzu merhaba yani düşük, kimyasal vs hiçbiri olmadı mı?
Merhaba yok maalesef ne düşük ne kimyasal falan hiçbir şekilde hamilelik yaşamadım Rabb'im nasip eder
Amin can, rabbim peygamberlerin yüzü hürmetine sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin sana kısa sürede, darısı bana 2.ye istiyoruz biz de mfk deneyelim dedik bi 6 ay denicez önce
Ayy canım benim çok teşekkür ederim güzel duaların için inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sanada hayırlı evlat nasip etsin bende bir ay oldu deniyorum inşallah bir sonuç alırım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…