Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lütfen Dr. Meral Arısal hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi? Doğumumu bahçelievler medical park hastanesinde yapmayı düşünüyorum ama doktor konusunda kararsızım
Bende aynı durumdayım Meral hanıma gidiyorum 1 buçuk aydır ama içimde sanki aradığım doktoru bulamamışım gibi bir his var.. çok sıcak kanlı güler yüzlü sabırla herşeyi açıklıyor onda tamamımda 12+4te bebeğime cinsiyeti erkeğe benziyor dedi ama tam net değil dedi ultrason ekranında bende gordum eşimde bariz erkekti biz ona gore hazırladık kendimizi alıştırdık bu duruma bir sonraki hafta gittiğimizde %90 kız artık değişmez yanılma payı olmaz dedi ben şok içimde hep bi şüphe kız erkek bizim içim önemli değil ama aldığım kıyafetlerin fişini atmaya korkuyorum tekrar değişir diye