• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Mehmet Nebil Bozdoğan hakkında

Kendisine burun yaptıranlar memnun mu acaba?

Arkadaslar ben Dr. Nebil Bozdogan'a burun estetik ameliyati oldum yaklasik 6 yil önce.
Ameliyati aynen dedigim gibi yaptigini ve kendi kafasina göre hareket etmedigini söyleyebilirim. Burnum yandan her nekadar güzel ve dogal duruyorsa da ön profilden burnumdaki asimetriligi düzeltmemis oldugunu farkettim. Üstelik ameliyatimin cok zor fakat basarili gecmis oldugunu söylemisti kendisi, ki sonrasinda kanamam olmustu. Morluklarimin bi kac haftaya gecer denilmisti, benim morluklarim aylarca gecmedi. Koca bir sene gecmedi diyebilirim ki artik bunalimlara girme durumuna geldim. Bu durumun kisiden kisiye degistigini söylemis olsalar da ameliyatimin zor gecmis oldugunu söylemesi aslinda herseyi acikliyordu...Üstelik onca sene sonra ameliyat öncesinde olmayan fakat simdi gözalti morlugu dedigimiz durum kaldi maalesef... :KK43:

Bütün bunlarin disinda ameliyattan sonra burnum inanilmaz hassaslasti, sürekli tikaniyor (ama kuru bir tikanma) ve nefes alma konusunda zorlaniyorum.
Bu sebeplerden dolayi doktora gittigimde burnunuzda bir sorun yok fakat genel olarak burun iciniz cok dar bu yüzden sorun yasiyorsunuz dedi.
Ameliyattan önce böyle bir sorunum yoktu. Bu sorun ameliyat sonrasinda gelisti. Bu yüzden her nekadar burnumdan memnun olsam da (cünkü ameliyat oldugum hic belli olmuyor, cok dogal duruyor) burun mevzusu hakikaten cok hassas. Iyi düsünün iyi arastirin öyle yaptirin derim.

Yaklasik 7 ay önce de gögüs ameliyati oldum ama Nebil beyi tercih etmedim. Bu kez Ankara özel AKAY hastanesinde Op.Dr.Orhan Erbas beye oldum. Cokkkk cokkkk memnunum inanin ki.
Cok gercekci bir doktor olmasiyla birlikte cok ilgili, nazik ve sevecen. Ben cok dogal bir boy olsun istemistim. Ikimiz de ayni ortak nokta da bulustuk ve 275cc takildi bana. Su an gögüslerimden de boyutlarindan da cok memnunum. Sahsen herkese tavsiye ederim kendisini.
SEvgiler...

Size katılıyorum, buradaki bazı yorumlar abartı. Maalesef Nebil BOZDOĞAN'ı burun ameliyatı için tavsiye edemeyeceğim. Bence iyice araştırıp doktorların sadece başarılı ameliyatlarının resimlerine bakarak karar vermemek lazım.

Kendisine burun yaptıranlar memnun mu acaba?

Arkadaslar ben Dr. Nebil Bozdogan'a burun estetik ameliyati oldum yaklasik 6 yil önce.
Ameliyati aynen dedigim gibi yaptigini ve kendi kafasina göre hareket etmedigini söyleyebilirim. Burnum yandan her nekadar güzel ve dogal duruyorsa da ön profilden burnumdaki asimetriligi düzeltmemis oldugunu farkettim. Üstelik ameliyatimin cok zor fakat basarili gecmis oldugunu söylemisti kendisi, ki sonrasinda kanamam olmustu. Morluklarimin bi kac haftaya gecer denilmisti, benim morluklarim aylarca gecmedi. Koca bir sene gecmedi diyebilirim ki artik bunalimlara girme durumuna geldim. Bu durumun kisiden kisiye degistigini söylemis olsalar da ameliyatimin zor gecmis oldugunu söylemesi aslinda herseyi acikliyordu...Üstelik onca sene sonra ameliyat öncesinde olmayan fakat simdi gözalti morlugu dedigimiz durum kaldi maalesef... :KK43:

Bütün bunlarin disinda ameliyattan sonra burnum inanilmaz hassaslasti, sürekli tikaniyor (ama kuru bir tikanma) ve nefes alma konusunda zorlaniyorum.
Bu sebeplerden dolayi doktora gittigimde burnunuzda bir sorun yok fakat genel olarak burun iciniz cok dar bu yüzden sorun yasiyorsunuz dedi.
Ameliyattan önce böyle bir sorunum yoktu. Bu sorun ameliyat sonrasinda gelisti. Bu yüzden her nekadar burnumdan memnun olsam da (cünkü ameliyat oldugum hic belli olmuyor, cok dogal duruyor) burun mevzusu hakikaten cok hassas. Iyi düsünün iyi arastirin öyle yaptirin derim.

Yaklasik 7 ay önce de gögüs ameliyati oldum ama Nebil beyi tercih etmedim. Bu kez Ankara özel AKAY hastanesinde Op.Dr.Orhan Erbas beye oldum. Cokkkk cokkkk memnunum inanin ki.
Cok gercekci bir doktor olmasiyla birlikte cok ilgili, nazik ve sevecen. Ben cok dogal bir boy olsun istemistim. Ikimiz de ayni ortak nokta da bulustuk ve 275cc takildi bana. Su an gögüslerimden de boyutlarindan da cok memnunum. Sahsen herkese tavsiye ederim kendisini.
SEvgiler...

Size katılıyorum, buradaki bazı yorumlar abartı. Maalesef Nebil BOZDOĞAN'ı burun ameliyatı için tavsiye edemeyeceğim. Bence iyice araştırıp doktorların sadece başarılı ameliyatlarının resimlerine bakarak karar vermemek lazım.

FfZ merhaba canım... Çok zaman olmuş gerçi ama yine de geçmiş olsun..
Ben de Nebil bey'e liposakşın oldum cuma akşamı. Benim derim çok sıkı değildi o yüzden 3.5 kilo civarı yağ alınmış. Basen, iç bacak, diz, baldır ve ayak bileğinden alındı yağlarım. Ameliyat akşamı aynaya baktığımda basenleriö resmen yoktular. Bacak kenarlarında ki o çıkıntılar yoktu ama ikinci günden sonra tabiki şişlik ve morarma oldu. Sıvı akışı çok olmadı bende. Sanırım bu yüzden de çok morardı :KK43: ne zaman iniyor bu şişlikler? Bugün bandajlarım açıldı çok moralim bozuldu :KK43: iç bacak kısmında bandaj iz yapmış bide sarkık gibi duruyor :KK43:
Hepsi geçicek dedi. Sarkık deri bolluğu girinti çıkıntı kalmayacak dedi. Sımsıkı varis çorabıda giydirdiler bugün. Ne kadar zaman alıyor iyileşmek? :KK43: çorabı çıkarsam her yerim sarkacakmış gibime geliyor :KK43:
liposuction için doktor arayısındayım doktrunuzu tavsiye eder misiniz?

Merhaba arkadaşlar ben 22 kasım 2016 da Nebil Bey'e burun ameliyatı oldum burnum daha önce farklı bir Dr da 2 kez operasyon geçirmişti burnum buna rağmen o kadar güzel bir çalışma çıkarttıki tabirı caizse hokka gibi bi burnum oldu hala şiş olmasına rağmen harika duruyor şiş inince düşünemiyorum inşallah bu son ameliyatim düşünen varsa şiddetle tavsiye ederim işinin hakkını veren bir insan kendisi...aklinizda şüphe kalmasın.

Merhaba arkadaşlar ben 22 kasım 2016 da Nebil Bey'e burun ameliyatı oldum burnum daha önce farklı bir Dr da 2 kez operasyon geçirmişti burnum buna rağmen o kadar güzel bir çalışma çıkarttıki tabirı caizse hokka gibi bi burnum oldu hala şiş olmasına rağmen harika duruyor şiş inince düşünemiyorum inşallah bu son ameliyatim düşünen varsa şiddetle tavsiye ederim işinin hakkını veren bir insan kendisi...aklinizda şüphe kalmasın.
Bu arada söylemeyi unuttum sıra annemde o da çok beğendi onun operasyonunuda nebil bey yapacak inşallah,ödediğimiz ücret sonuna kadar değer.

Ben Nebil Bey e burun revizyonu oldum çok kötü bir burnu vardı Nebil hocam burnumu tamamen yeniden baştan yarattı fdiyebiliri . Hiç tereddüt etmeden burun revizyonu düşünüyorsanız Nebil hoca adresi doğru adresi derim. Bilirsiniz ki revizyonlar çok riskli ve tehlikelidir. Ben çok memnunum ıyki hocam gitmsiyim. Keşke ilinde Nebil beye yaptirsaymisiyim

Merhaba kızlar. yorumlara baktım ama çok yorum yapan olmamış. benim de burun kemiğim eğri ve ameliyat olmak istiyorum. ankarada yasiyorum. Nebil bey nasıl kızlar fiyat olarak ne kadar verdiniz. uzun zamandır olmak için bekliyorum ama kime gitsem bilemedim. yardımcı olur musunuz

Arkadaşlar

Nebil Bozdoğan Hocama 2013 yılında meme protez taktırdım. Uzun araştırmaların ardından 3 kişiyle görüşüp kendisine karar vermiştim. Sonuçtan hala çok memnunum. Yaşımı bilmeyen biri çıplak görse bile anlayamaz protez olduğunu. Çok doğal durdu (Pentide 75 B giyiyorum dolu dolu). Elbiselelerim bluzlarım çok güzel duruyor artık. Ben biraz daha büyük takalım istemitim. Nebil Hocam bu boy kadar estetik durmayabilir sizin üst beden ölçülerinizde demişti. İyi ki dinlemişim kendisini.

İlkokul yıllarına uzanan tahta göğüs sendromum mutlulukla sona erdi. Yıllarca çok üzüldüm kızlar. Benim dışımda herkesin göğsü var diyerek. Evlenince daha da fazla üzülmeye başlamıştım. Umudum hamilelikle büyümesiydi. O da olması aksine daha da küçüldü büzüştü.

Neyse çok şükür o günler geride kaldı.

Nebil Bozdoğan Hocamı şiddetle tavsiye ederim. Hem uzmanlığından hem de ılımlı iletişim kabiliyetinden çok memnuın kalacaksınız.

Herkese keyifli hafta sonları...
Emel-Ankara

Araştırmalarım sonucunda Nebil beye ulaştım ve gerçekten çok memnun kaldım.Ben de karın germe ve liposaksın oldum sorularınız olursa bana da sorabilirsiniz.:KK61:
F ffz daha önce yazdım sana başka topikte bir de burdan sorayım. Karin germe göğüs slikon olucam. Nebil beyin sonuçlarından memnunmusun
Beni izlemeye alırmisin resimlerini görebilirmiyim

Canım geç gördüm biraz. Tavsiye etmiyorum pek. Daha iyi doktor bulabilirsin. Ben de düzensizlik oldu ve basenlerde simetri bozukluğu oldu. Rötüş yapıldı falan ama yok yani aymen duruyor.
R Rrapunzel Kime oldunuz ameliyatı. Ankaradayım doktor araşıriyorum. Siz sonuctan memnunmusunuz Karın germe meme slikon. Öneriniz var mı. Tdkkurler

R Rrapunzel Kime oldunuz ameliyatı. Ankaradayım doktor araşıriyorum. Siz sonuctan memnunmusunuz Karın germe meme slikon. Öneriniz var mı. Tdkkurler

Merhaba...

Nebil Bozdoğan adına açılmış başlıkta elbette ki Nebil Bey hakkında yorum yapıcam. Nebil Bey'e oldum yani.

Bir çok mesajımda belirttiğim gibi memnun değilim. Kendisine hem liposakşın hem burun ameliyatı oldum ve ikisinden de memnun değilim. Karın germe ve memede nasıldır bilemiyorum ama bana sorarsanız başka doktor bulun derim.

Ben geçen yıl Nebil Bozdoğan'a burun ameliyatı oldum.Çok çok memnunum. Lokum gibi bir burnum var. Ne istediysem birebir aynısını yaptı. Aynalarla barıştırdı beni. Hatta fotoğraflarımdan takdiri sizlere bırakıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nebil Bozdoğan a yüzüme hyalunoik asit dolgusu yaptırmaya gittim. 4 sene oldu yanak ve burunda ki dolgu kist gibi duruyor . Hem yanlış yerde kötü duruyor. Hemde derimin altında yuvarlaniyor. Klinigine gittim eriteyim dedi. Ancak dolgunun ne olduğunu bilmiyor. Neyle eriteceginide tabi. Yandımben öldümben.defalarca klinik de görüştük ağladım. Bana dolguyu enjektörle çekince yüzümde çökme kaliabilecegini kalırsa şikayetci olmayacagimi kendisi ile hiçbir işlemim olmayacağı yazılı bir kağıt imzalamak istedi. Basit bir geçici dolgu için klinigine gittiğim halde yüzümde çökme olmasını kabul edecek bir kağıt imzalamamak istediğimi eğer dolgunun tipi ve komplikasyonunu benim bilmedigimi kendisinin sorumlu olduğunu belirttim. Ozaman serum fizyolojik sikarim ama dolguyu enjektörle çekmem dedi. Çok büyük ihtimal kendi dokumuda alacak ve yüzümü izli yapacağı için kendini garantiye alacak kendine göre haklı olabilir . Benim suçum ne kızlar bu hale gelmekte? Ne yapmalıyım? Kağıt da bu

Bu yanak resmim

Eklentiler

• 20170214_210552.jpg
    20170214_210552.jpg
    17,6 KB · Görüntüleme: 433
Bu evraklar la karşı karşıya geldim. Sizce bu başıma gelen olağan bir durumu? Ben basit bir geçici dolgu istemiştim. Nebil bey artık ne kullandı ise yüzümü berbat bir hale gelebileceginin altına imza atmami istedi dolguyu eritmek için. Erimeyecek bir dolgu nasıl olabilir . Taş gibi? Yardım edin çok zor durumdayım sürekli ağlama krizleri geçiriyorum.

Eklentiler

• 20170214_212157.jpg
    20170214_212157.jpg
    36,5 KB · Görüntüleme: 312
  • 20170214_211332.jpg
    20170214_211332.jpg
    84,9 KB · Görüntüleme: 271
  • 20170214_211232.jpg
    20170214_211232.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 301
  • 20170214_211158.jpg
    20170214_211158.jpg
    30,1 KB · Görüntüleme: 284
öncelikle herkese merhabalar. Bende gogus kucultme amelıyatı olmak istiyorum.Sizin yaptıgınız yorumları okudum kafamda beliren isim nebil bey .Hem yakın zamanda amelıyat olan varmı bilgi almak istiyorum hemde dogumdan sonra 15 kılo fazlam var suan diyet yapıyorum suanmı amelıyat olmalıyım yoksa kıloları verıpmı amelıyat olmalıyım şimdiden yardımcı olan herkese tesekkur ederım.

Bu evraklar la karşı karşıya geldim. Sizce bu başıma gelen olağan bir durumu? Ben basit bir geçici dolgu istemiştim. Nebil bey artık ne kullandı ise yüzümü berbat bir hale gelebileceginin altına imza atmami istedi dolguyu eritmek için. Erimeyecek bir dolgu nasıl olabilir . Taş gibi? Yardım edin çok zor durumdayım sürekli ağlama krizleri geçiriyorum.
bence imzalama
geçici dolguda en iyisi juvederm marka abd malı
çok dandik ucuz ürünlerden kullanmıştır
kendi yağından enjeksiyonla düzelebilir mi
farklı birkaç dr ile görüşüp fikir alabilirsin
muayne ücreti almıyorlar

Back