Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nebil bozdoğan ve zühtü demir arasında kaldım
nebil bozdoğan ve zühtü demir arasında kaldım
bu arada profilimde bi albüm oluşturdum on günde bir yeni fotoğraf ekliycem.
şimdilik ameliyattan sonra 5. ve 15. günlerdeki hallerini koydum. altlarında da açıklamalar var.
görsel materyal açlığımızı doyurması ümidiyle hihoyyyt
merhaba özel mesaj yazamıyorum. nebil beyi düşünüyorum ameliyat için ne kadar ücret ödediniz acaba?merhaba arkadaşlar,
ben de çok kısa bir süre önce nebil hocaya göğüs büyütme ameliyatı oldum.
hocadan kesinlikle memnun kaldım.
şişlikleri henüz tamamen geçmediği halde, şuanda bile son derece doğal duruyor göğüslerim
ben büyük istemiyordum aryıca üstüm ince ve göğüs kafesim dar, göğüs dokum ise yok denecek kadar azdı
275 cc koyuldu
simdi biraz küçük oldu gibi geliyor, ama daha 2-3 ayı var son şeklini almasının belki kararım değişir
hoca göğüs kafesim dar olduğu için, bundan daha büyüğünün hem kötü görüneceği, hem de beni zorlayacağı kanısındaydı.
hem ameliyat öncesi, hem ameliyat sonrası gösterdiği ilgiden son derece memnun kaldım
sıcak sevecen alçakgönüllü ve pozitif biri
aynı burda yazıldığı gibi
kadınlar klübündeki sayfaları tarayıp 3 dr seçtim görüştüm ve kararımı öyle verdim
kadınlar klübü inanılmaz bir kaynak olmasa napardık bilmiyorum
bundan önce de tüp bebek tedavisi için klinik ve gebelik takiplerim için hekim/hastane seçimimi yine kadınlar klübündeki yazılara istinaden yapmıştım ve hiç pişman olmadım
umarım sizler de olmazsınız...
2 ay bi geçse de kendime güzel südyenler alsam=)
nebil bozdoğan koltuk altı kesisi yapıyor mu?????:122:
selam kızlar
ben de 2 hafta önce elime biraz para geçince birden dedim ki kurtulcam artık bu tahta göğüslerden:dilcikar:
hemen deli gibi internet araştırmalarına başladım, hem türk hem yabancı forumları okudum. bu forumda göğüs büyütmeyle ilgili bulabildiğim tek bir sayfayı bile atlamadım.
en sonunda doktor doktor gezip kafamı bulandıracağıma seçtiğim 5 doktora mail gönderip bilgi almaya karar verdim.
içlerinden en ilgilisi nebil bey oldu. ben de bu sabahtan konuşup bilgi almak için muayenehanesine uğradım.
sadece bilgi almaya gittim belki ama muayenehaneden 11 Ağustos'a ameliyat tarihi almış kaporamı da vermiş olarak çıktım :)
ağzım kulaklarımda bekliyorum şimdi operasyon gününü.
merak edenlere protezim hakkında bilgi veriym, çünkü eminim soranlar olacak.
internette yüzlerce fotoğraf inceledikten sonra en az 275cc lik, high profile, round ve cohesive gel'den mentor marka protez taktırmaya karar verdim.
bu forumlarda okuduğum yanlış bir bilgi var: high profile demek üstten patlak aşırı belirgin şekil demek değil. gidip elinize alıp incelediğinzde de görceksiniz zaten. medium profiledan biraz daha yüksek sadece. göğüs kısmı dar, zayıf bayanlar için en ideali.
damla şeklindeki protezlere de amerikan sitelerinde incelediğim yüzlerce resmin hiç birinde rastlamadım. hepsi yuvarlaktı. nebil bey de tercih etmiyormuş zaten.
boyuta karar verme konusunda da korkak davranmamaya karar verdim çünkü sonradan "ay küçük oldu bunlar" diye yakınan çok insan var.fisfisfis zaten ameliyat esnasında 6 değişik boyutta sterilize edilmiş deneme protezi bulunuyormuş, hangisi en doğal olursa ona karar verip o boyuttaki protezi yanıbaşında kutusundan çıkarcakmış doktor bey. boyuta karar vermek açısından ameliyathanede güvendiğiniz bi yakınınız da durabiliyor..
bu forumda okuduklarımdan sonra daha az acılı olsun diye subfasyal yani meme kası zarı altına, meme altı kesisiyle yapılsın istiyordum ancak nebil bey'le konuşup fotoğrafları da gördükten sonra kas altına ve koltukaltı kesisiyle yaptırmaya karar verdim.
herkes farklı bir şeyler söylüyor kızlar, en iyisi gidip doktorla konuşmak...
örneğin ben kas altına protez koydurtup da inanılmaz acılar çeken insanları görünce korkmuştum, birisi de kası kesiyolar ondan çok acıyo falan demişti ama kas mas kesilmiyomuş. koltukaltından zaten kasın altına direk girilebiliyomuş zarar vermeden.
bir de bu acı mevzusuna da çok takılmamak lazım. herkesin acı eşiği farklı, benimki yüksektir mesela. ameliyat sonrası da apranaxı dayayınca çok da bişe olcağını zannetmiyorum dedi nebil bey.
kas altı protezinin şöyle avantajları varmış: çok uzun yıllardır uygulanan bir metod olduğu için 20 sene sonra da 30 sene sonra da neler olacağı biliniyor (subfasyalde bilinmiyor henüz) emzirmeyi hiçbir şekilde olumsuz etkilemiyor çünkü süt kanallarına dokunulmuyor bile. mamografide de kolaylık sağlıyor çünkü kistlerin oluştuğu bölgeyle hiç bir ilgisi yok.
fiyatlara gelirsek ben fazla araştırma yapmadım sadece devlette ne kadar onu öğreniym dedim. örneğin gazi hastanesi'nde proteze 1500ytl, döner sermayeye de 2000-2500ytl arası ödendiğini öğrendim.
bugün nebil bey'e sorduğumda aynen o da 4000ytl dedi. yani özel hastanede yapılacak olmasına rağmen devletle aynı parayı ödiycem. (tabi bir de ameliyattan önce yaptırmanız gereken tahliller var, onları sağlık güvencemle devlet hastanesinde yaptıracağım için para ödemiycem.)
kafasında soru işareti olanlar için baya detaylı anlattım bildiklerimi ama size tavsiyem çok kafanızı bulandırmadan referansları kuvvetli bi doktora gidip bizzat ondan bilgi almanız..
bakalım çok umutluyum operasyondan, umarım 11 ağustostan sonra fikrim değişmez. hihoyyyt
tunalı 70 numaranebil bey nerde acaba bılgı alabılırmıyım bnde yaptırmak ıstıyorumda nasıl ulasabılırım?
Teşekkür ederim cvp için canım. Sanırım nebil hocaya ameliyat olcam. Özel mesaj yazamıyorum ama seninle irtibat kurmak istiyorum. Nasıl olcak:)Bes bin bes yuz odedik hastanede bi gece kalisim ve rrefakatci ucreti dahil
Merhabalar, forumdaki konuları tesadüfen gördüm ve ameliyat olmayı düşünen arkadaşları bilgilendirmek adına bunları yazmak istedim. Nebil Bey bir-iki yıl önce burun ameliyatımı yaptı. Kendisi kişilik olarak iyi bir doktor, sorularınıza cevap verip ilgileniyor. Ancak benim burun ameliyatım pek de başarılı geçmedi. Dahası Nebil Bey'e burun ameliyatı olup da simetri sorunu yaşayan bir kişiyi de duydum. Mesela benim ameliyatımdan sonra burnun üstünde ve her iki gözün çevresinde morluklar kaldı (gerekli buz uygulaması yapmama ve güneşten korumama rağmen). Şekil olarak simetrik değil ve burnumdaki fonksiyonel bozukluk da (kemik eğiriliği nedeniyle nefes alamama) tam olarak düzelmiş değil. Yani Nebil Bozdoğan'ı burun ameliyatı için kesinlikle TAVSİYE ETMİYORUM!.. Bu arada tavsiye edebileceğim bir doktor da yok maalesef ama en azından sadece ameliyat olan kişilerden tavsiye almanızı, doktorların daha önce ameliyat ettiklerini söyledikleri birkaç hastanın resmine bakarak karar vermemenizi öneririm. Şimdiden başarılı bir operasyon geçirmeniz ve en uygun doktoru bulabilmeniz dileğiyle. Hoşcakalın.