• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Mehmet Nebil Bozdoğan hakkında

Arkadaşlar,

Daha önce de bu konuda yazmıştım, yeni arkadaşlar için yazıyorum. 2012 yılında Nebil Hocaya göğüslerimi büyüttüm. Kadınlar klübünü defalarca kez okumuştum. 2 ayrı dr ile daha görüşmüştüm. Kadınlar klübündeki bazı olumsuz yorumlara rağmen, içgüdülerimi dinledim.
Sonuçtan hala çok memnunum. Kullandığım sütyenin tipine göre daha büyük veya daha küçük görünmelerini sağlayabiliyorum. Sütyensiz bile çok güzel duruyorlar. Nebil hocanın sadece işinden değil yönlendirmelerinden de çok memnunum. Ben daha büyük istemiştim, o tavsiye etmedi. İyi ki onu dinlemişim nasılsa farklı sütyen tipiyle istediğimde daha büyük durmalarını sağlayabiliyorum. Herkese tavsiye ederim...Umarım siz de sizim için en doğru kararı verirsiniz...

Arkadaşlar,

Daha önce de bu konuda yazmıştım, yeni arkadaşlar için yazıyorum. 2012 yılında Nebil Hocaya göğüslerimi büyüttüm. Kadınlar klübünü defalarca kez okumuştum. 2 ayrı dr ile daha görüşmüştüm. Kadınlar klübündeki bazı olumsuz yorumlara rağmen, içgüdülerimi dinledim.
Sonuçtan hala çok memnunum. Kullandığım sütyenin tipine göre daha büyük veya daha küçük görünmelerini sağlayabiliyorum. Sütyensiz bile çok güzel duruyorlar. Nebil hocanın sadece işinden değil yönlendirmelerinden de çok memnunum. Ben daha büyük istemiştim, o tavsiye etmedi. İyi ki onu dinlemişim nasılsa farklı sütyen tipiyle istediğimde daha büyük durmalarını sağlayabiliyorum. Herkese tavsiye ederim...Umarım siz de sizim için en doğru kararı verirsiniz...
merhaba ben de meme büyütmek istiyorum acaba iz kaldı mı bir de koltuk altından olsun istiyorum bana biraz anlatabilir misiniz acaba? Nebil beyden memnun musunuz hala fikriniz değişti mi ben sonradan memede sertlik şikayeti şekil bozukluğu çok duydum

kimse yok mu yahu? :110: neyse ben yazıyorum gören ses etsin, nebil bozdoğan ile görüştük bugün genel olarak her konuda olumluyum kendisine ameliyat olma konusunda, benim hem meme büyütme hem çarpık bacak estetiği isteğim var. göğüs için koltuk altından yapınca hiç iz kalmayacak hiç bir şekilde belli olmaz dedi bana doktor, önceki ameliyatlarına baktım gerçekten de hoşuma gitti dolgun ve doğal durmuş hepsi iz de yoktu, bacak ve meme aynı anda fiyat zorlayacak beni sadece ama çoğu yerden daha uygun yine de fiyat olarak. bakalım ailemle de görüşeceğim eğer kabul edilirse Nebil beye yeniden randevu alıp gelişmeleri paylaşırım. inşallah elveda küçük memeler deme sırası bana da gelecek hayırlısıyla :KK68:

merhaba, ben 01.05.2017 tarihinde bacak silikon protez ameliyati oldum. Ankarada yasiyorum. cok uzun sure arastirdim. yapacak kisi cok onemli. ozellikle bu ameliyat ozel yontem gerektirdigi icin tecrube istiyor. Ankarada bu ameliyati yapan isinde uzman 5 doktor buldum. hepsine de ayri ayri muayene oldum. en sonunda Nebil Bozdoğan hocada karar verdim. herkese de tavsiye ederim. isinde cok basarili hastasini cok iyi aydinlatiyor, ne derse harfi harfiyen oluyor. cok basarili bir iş çikardi, kas altindan zar arasina silikonu yerlestirdi. cok dogal duruyor. rahat ettim simdi rahatlikla dar pantolon, etek giyiniyorum :) fiyat vermek burda dogru mu bilemiyorum, ben mayista oldum o zamanin fiyati ile simdiki fiyat degismis olabilir cunku bu protezlerin fiyati dolara gore degisiyor. Nebil hocanin muayenesi ucretsiz, ondan direkt fiyat alabilirsiniz. calistigim ve araba kullanmam gerektigi icin 3 hafta rapor aldim. bu ameliyati dusunenlere tavsiyem kis aylarinda olmalari (ameliyattan sonra dikis izi nedenli) ayrica cocugum da oldugu icin 1 hafta annemden destek aldim ayakta durmamak gerekiyor. Ameliyat olmayi dusunenlere simdiden acil sifalar dilerim

kimse yok mu yahu? :110: neyse ben yazıyorum gören ses etsin, nebil bozdoğan ile görüştük bugün genel olarak her konuda olumluyum kendisine ameliyat olma konusunda, benim hem meme büyütme hem çarpık bacak estetiği isteğim var. göğüs için koltuk altından yapınca hiç iz kalmayacak hiç bir şekilde belli olmaz dedi bana doktor, önceki ameliyatlarına baktım gerçekten de hoşuma gitti dolgun ve doğal durmuş hepsi iz de yoktu, bacak ve meme aynı anda fiyat zorlayacak beni sadece ama çoğu yerden daha uygun yine de fiyat olarak. bakalım ailemle de görüşeceğim eğer kabul edilirse Nebil beye yeniden randevu alıp gelişmeleri paylaşırım. inşallah elveda küçük memeler deme sırası bana da gelecek hayırlısıyla :KK68:

merhaba ameliyat oldunuz mu, nasıl geçti

merhaba, ben 01.05.2017 tarihinde bacak silikon protez ameliyati oldum. Ankarada yasiyorum. cok uzun sure arastirdim. yapacak kisi cok onemli. ozellikle bu ameliyat ozel yontem gerektirdigi icin tecrube istiyor. Ankarada bu ameliyati yapan isinde uzman 5 doktor buldum. hepsine de ayri ayri muayene oldum. en sonunda Nebil Bozdoğan hocada karar verdim. herkese de tavsiye ederim. isinde cok basarili hastasini cok iyi aydinlatiyor, ne derse harfi harfiyen oluyor. cok basarili bir iş çikardi, kas altindan zar arasina silikonu yerlestirdi. cok dogal duruyor. rahat ettim simdi rahatlikla dar pantolon, etek giyiniyorum :) fiyat vermek burda dogru mu bilemiyorum, ben mayista oldum o zamanin fiyati ile simdiki fiyat degismis olabilir cunku bu protezlerin fiyati dolara gore degisiyor. Nebil hocanin muayenesi ucretsiz, ondan direkt fiyat alabilirsiniz. calistigim ve araba kullanmam gerektigi icin 3 hafta rapor aldim. bu ameliyati dusunenlere tavsiyem kis aylarinda olmalari (ameliyattan sonra dikis izi nedenli) ayrica cocugum da oldugu icin 1 hafta annemden destek aldim ayakta durmamak gerekiyor. Ameliyat olmayi dusunenlere simdiden acil sifalar dilerim

merhaba size özelden de mesaj atmıştım, şu anki durumunuzu merak ettim, biraz cesaret toplamam gerekiyor, kedilerim olduğu için operasyon sonrası önemli, kaç günde ayağa kalkabildiniz, ilk günler kendi işlerinizi yapabildiniz mi, yazar mısınız

Diğer ameliyatlarını bilmem ama, burun estetiği ise kesinlikle uzak durun, mahvetti burnumu şimdi revizyon olmak zorundayım ve astarı yüzünden pahalıya denk geliyor. Parasında değilim, stresi ve moral bozukluğu yetiyor.

Diğer ameliyatlarını bilmem ama, burun estetiği ise kesinlikle uzak durun, mahvetti burnumu şimdi revizyon olmak zorundayım ve astarı yüzünden pahalıya denk geliyor. Parasında değilim, stresi ve moral bozukluğu yetiyor.

Haftaya ameliyatım var çok araştırdım Nebil Beyi 30 yıllık cerrahmış kendisi. siz de dahil şikayetçi hasta sayısı bi elin parmağını geçmiyor ki bu çok iyi bir oran . Sizin ameliyatınız kötü sonuçlandı diye benim ya da başkasınınki de kötü olacak diye birşey yok. . Gönül ister ki sıfır hata ile doktorlarımız bizi istediğimiz görüntüye kavuştursun , yok böyle bir dünya malesef. Ameliyatımdan önce sizin bu karamsar mesajlarınızı görmekten sıkıldım . Siz istisnasınız ve ameliyata karar vermiş insanların içini karartmaktan vazgeçin artık . Geçmiş olsun.

Nebil beyle salı günü görüştüm.Karın germe için mini karın germe önerdi bana.Karnım çok büyük değil..Sorduğum sorulara net cevap verdi.Hayel kurdurmadı..Bu anlamda nebil bey burdaki yazılanlar gibiymiş..Tahlillerime öncelikle bakıcak..ondan sonra dedi.Yani ticari değil doktorluğunu yapıyor.Bakalım haftaya tahlillerimi yaptırıcam..Ama Ferruh beylede görüşücem..Büyük ihtimal haftaya kesin kararımı vericem..
AmaliyY oldunmu nasilsi n

Burun estetiği sonuçlarım 5 yıl oldu

Eklentiler

• IMG-20190902-WA0003.jpg
    IMG-20190902-WA0003.jpg
    116,1 KB · Görüntüleme: 205
  • IMG-20190902-WA0006.jpg
    IMG-20190902-WA0006.jpg
    93,1 KB · Görüntüleme: 200
Ben burun estetiğinden sonra kendimi daha çok sevmeye başladım

Eklentiler

• IMG-20190902-WA0015.jpg
    IMG-20190902-WA0015.jpg
    133 KB · Görüntüleme: 225
5 yıl önce ben, 4 yıl önce kardeşim burun ameliyatı olduk

Eklentiler

• IMG-20190902-WA0008.jpg
    IMG-20190902-WA0008.jpg
    142,4 KB · Görüntüleme: 201
  • IMG-20190902-WA0011.jpg
    IMG-20190902-WA0011.jpg
    127,2 KB · Görüntüleme: 197
Nebil Bozdoğan'ın Amerika'dan yabancı hastaları geliyor ikisine ben şahit oldum. Birisi Reza diğeri Emilio. İsmini bilmediğim başka yabancı hastalarını da gördüm. Ta nerelerden bu adama geliyorlar. Dr. Nebil Bozdoğan'ı şikayet ediyorum başka ülkelerden gelen yabancı hastalar tarafından çok tercih ediliyor diye.

Eğer burnunuzda kemik eğriliği varsa ve nefes almakta güçlük çekiyorsanız AMELİYATI BEDAVAYA YAPSA BİLE KESİNLİKLE Nebil Bozdoğan'a ameliyat olmayın! Septum deviasyon sorunu açısından en ufak bir düzelme olacağını sanmıyorum. Septum deviasyon için bir KBB uzmanına ameliyat olmanızı öneririm. Nebil Bozdoğan'a ameliyat olduktan bir süre sonra nefes almamda hiçbir düzelme olmayınca muayene olduğum KBB doktoru burnumdaki kemik eğiriliğinin fena halde olduğunu söylemişti. Bu da ameliyatta kemik eğriliği adına en ufak bir işlem yapmadığı veya var olan eğriliği daha da kötü bir duruma soktuğunun göstergesiydi maalesef.

Öte yandan eğer Nebil Bozdoğan'a burun estetiği yaptırmayı düşünüyorsanız da KESİNLİKLE UZAK DURUN derim. Allah korusun asimetrik bir burun ve kalıcı morluklarla baş başa kalma ihtimaliniz az değil. Tabi ki başarılı olduğu operasyonlar da vardır ama başarısız operasyonlarının da sayısının az olmadığını kendisi hakkında yapılan birçok olumsuz yorumdan görebilirsiniz.

Not: Kişilik olarak hocaya hiçbir sözüm yok, ayrıca herhangi bir doktor önerim de yok. Sadece burun estetiği için uzak durmanızda yarar olduğunu belirtmek ve ameliyat olmayı düşünen kişileri uyarmak istedim. Yine de bütün uyarılara rağmen olmak isteyen riskleri göze alıp olabilir tabi ki. Bu durumda inşallah o arkadaşların ameliyatları sonrasındaki durum da hocanın başarısız burun ameliyatları gibi olmaz. Geçmiş olsun.

Nebil hocaya karın germe ameliyatı olacagim onerirmisiniz göğüs küçültme o yaptı iyi oldu sadece dikiş Lee hala belirgin 6ay geçti

Nebil hocaya karın germe ameliyatı olacagim onerirmisiniz göğüs küçültme o yaptı iyi oldu sadece dikiş Lee hala belirgin 6ay geçti

Nebil beye! burun estetiği olan cebine sağlam para koysun çünkü başka doktarda revizyon için ihtiyaç olacak

Back