Araştırmalarım sonucunda Nebil beye ulaştım ve gerçekten çok memnun kaldım.Ben de karın germe ve liposaksın oldum sorularınız olursa bana da sorabilirsiniz.
Ffz canım merhaba... Bende Nebil Bey'e liposakşın olmayı düşünüyorum. Tecrübelerini paylaşır mısın? Ne kadar süre ağrın sızın oldu? Ne kadar sürede iyileştin? Ne kadar oldu ameliyat olalı? Durumun nasıl? Ay ne çok soru sordum :) Şu dalgalanmalar ve çukurluklar olur mu diye özellikle çok korkuyorum
Araştırmalarım sonucunda Nebil beye ulaştım ve gerçekten çok memnun kaldım.Ben de karın germe ve liposaksın oldum sorularınız olursa bana da sorabilirsiniz.
FfZ merhaba canım... Çok zaman olmuş gerçi ama yine de geçmiş olsun..
Ben de Nebil bey'e liposakşın oldum cuma akşamı. Benim derim çok sıkı değildi o yüzden 3.5 kilo civarı yağ alınmış. Basen, iç bacak, diz, baldır ve ayak bileğinden alındı yağlarım. Ameliyat akşamı aynaya baktığımda basenleriö resmen yoktular. Bacak kenarlarında ki o çıkıntılar yoktu ama ikinci günden sonra tabiki şişlik ve morarma oldu. Sıvı akışı çok olmadı bende. Sanırım bu yüzden de çok morardıne zaman iniyor bu şişlikler? Bugün bandajlarım açıldı çok moralim bozuldu iç bacak kısmında bandaj iz yapmış bide sarkık gibi duruyor
Hepsi geçicek dedi. Sarkık deri bolluğu girinti çıkıntı kalmayacak dedi. Sımsıkı varis çorabıda giydirdiler bugün. Ne kadar zaman alıyor iyileşmek?çorabı çıkarsam her yerim sarkacakmış gibime geliyor
sakın çıkarma...biliyorum çok zor...kaşınıyor falan ama ..biraz sabret...cıvık cıvık gibi duruyor ama öyle olmuyor sonra merak etme
Ffz teşekkür ederim cevapladığın için. Tecrübelilerden destek almak her zaman insanı rahatlatıyor :)
Çorapla sımsıkı oluyor insan çıkarınca tuhaf hissediyor :/
Çorabı giyelim 11 gün oldu. Ameliyat olalıda yarın 1 hafta olacak. Henüz ameliyat öncesi kilomdan 1 kilo gitti yalnızca ve baldır ayak bileği hariç, basen, diz ve iç bacaklardan ancak 2 cm incelme var. Ve basenlerim sanki kalmış gibiNebil bey 2 ay dedi incelme süresi için. Basen falan kalmayacak dedi. İnsan yine de endileşeniyor işte :/ normal di mi bendeki gelişmeler? İki haftaya incelme sağlanmıyor herhalde..
şu an o kısımlarda 2 kat fazlası sıvı var tamam yağ yok ama sıvı birikimi var bende sen gibi düşünmüştüm.elimi basenime attığımda besenim yoktu ama...bir incelmede yoktu...zamanla herşey düzelecek 2.3 ay sonra
Kesinlikle nebil beyi bukadar güzel tarif etmissiniz kesinlikle doğruArkadaşıma katılıyorum.
Bende kendisine 23 gün önce göğüs küçültme yaptırdım. Beni kaç kez aramıştır bilemiyorum.
Son derece ilgili, sevecen, babacan vede tecrübeli bir dr. dur. Üstelik bir çok dr. gibi parayla hiç işi yok, Ankaradaki en makul fiyata yaptı ve fiyatı bile asistanıyla konuşuyorsunuz.
Bende herkese tavsiye ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?