Dr.Mehmet Nebil Bozdoğan hakkında

Araştırmalarım sonucunda Nebil beye ulaştım ve gerçekten çok memnun kaldım.Ben de karın germe ve liposaksın oldum sorularınız olursa bana da sorabilirsiniz.

Ffz canım merhaba... Bende Nebil Bey'e liposakşın olmayı düşünüyorum. Tecrübelerini paylaşır mısın? Ne kadar süre ağrın sızın oldu? Ne kadar sürede iyileştin? Ne kadar oldu ameliyat olalı? Durumun nasıl? Ay ne çok soru sordum :) Şu dalgalanmalar ve çukurluklar olur mu diye özellikle çok korkuyorum

canım benim ağrı eşiğim çok yüksek.karın germe ile birlikte oldum zaten.hani karının sıkıntısından onu hiç sissetmedim.ama şöyle söyleyebilirim.sanki sopa yemişşinde çürümüş gibi ...yani görüntü öyle. ama bildiğin çürük acısı gibi çokta zahmetli değil.valla ben memnunum.cesaretimi toplasam meme büyütme olacağım kendisine ....

Araştırmalarım sonucunda Nebil beye ulaştım ve gerçekten çok memnun kaldım.Ben de karın germe ve liposaksın oldum sorularınız olursa bana da sorabilirsiniz.

FfZ merhaba canım... Çok zaman olmuş gerçi ama yine de geçmiş olsun..
Ben de Nebil bey'e liposakşın oldum cuma akşamı. Benim derim çok sıkı değildi o yüzden 3.5 kilo civarı yağ alınmış. Basen, iç bacak, diz, baldır ve ayak bileğinden alındı yağlarım. Ameliyat akşamı aynaya baktığımda basenleriö resmen yoktular. Bacak kenarlarında ki o çıkıntılar yoktu ama ikinci günden sonra tabiki şişlik ve morarma oldu. Sıvı akışı çok olmadı bende. Sanırım bu yüzden de çok morardı ne zaman iniyor bu şişlikler? Bugün bandajlarım açıldı çok moralim bozuldu iç bacak kısmında bandaj iz yapmış bide sarkık gibi duruyor
Hepsi geçicek dedi. Sarkık deri bolluğu girinti çıkıntı kalmayacak dedi. Sımsıkı varis çorabıda giydirdiler bugün. Ne kadar zaman alıyor iyileşmek? çorabı çıkarsam her yerim sarkacakmış gibime geliyor

sakın çıkarma...biliyorum çok zor...kaşınıyor falan ama ..biraz sabret...cıvık cıvık gibi duruyor ama öyle olmuyor sonra merak etme

sakın çıkarma...biliyorum çok zor...kaşınıyor falan ama ..biraz sabret...cıvık cıvık gibi duruyor ama öyle olmuyor sonra merak etme

Ffz teşekkür ederim cevapladığın için. Tecrübelilerden destek almak her zaman insanı rahatlatıyor :)
Çorapla sımsıkı oluyor insan çıkarınca tuhaf hissediyor :/
Çorabı giyelim 11 gün oldu. Ameliyat olalıda yarın 1 hafta olacak. Henüz ameliyat öncesi kilomdan 1 kilo gitti yalnızca ve baldır ayak bileği hariç, basen, diz ve iç bacaklardan ancak 2 cm incelme var. Ve basenlerim sanki kalmış gibi Nebil bey 2 ay dedi incelme süresi için. Basen falan kalmayacak dedi. İnsan yine de endileşeniyor işte :/ normal di mi bendeki gelişmeler? İki haftaya incelme sağlanmıyor herhalde..

şu an o kısımlarda 2 kat fazlası sıvı var tamam yağ yok ama sıvı birikimi var bende sen gibi düşünmüştüm.elimi basenime attığımda besenim yoktu ama...bir incelmede yoktu...zamanla herşey düzelecek 2.3 ay sonra

Ayyyyy içime su serptin
İnşallah inşallah. Sabır sabır sabır yani :)
Senin son durum nasıl? Ne kadar oldu?

Nebil beye yaklasık 4 ay önce gögüs estetigi yaptrdım. İlk bir hafta cok agrılarım oldu. Ancak sonra hersey mükemmeldi. Ameliyattan cok memnun kaldım.Hatta hicbir komplikasyon agrı sızı basınc hissi hic bir sıkıntımın olmamasına gercekten inanamıyorum.buraya sadece sorunları olanlar ufacık seyden memnuniyetsizlik duyanlar yazıyor.Nebil beyi kesinlikle tavsiye ediyorum.

Gerçekten ilgili bi doktor her soruyu cevaplıyor soruları gayet güzel anlatıyor ameliyat sonrasında da ayni sekilde devam ediyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaslar ben Dr. Nebil Bozdogan'a burun estetik ameliyati oldum yaklasik 6 yil önce.
Ameliyati aynen dedigim gibi yaptigini ve kendi kafasina göre hareket etmedigini söyleyebilirim. Burnum yandan her nekadar güzel ve dogal duruyorsa da ön profilden burnumdaki asimetriligi düzeltmemis oldugunu farkettim. Üstelik ameliyatimin cok zor fakat basarili gecmis oldugunu söylemisti kendisi, ki sonrasinda kanamam olmustu. Morluklarimin bi kac haftaya gecer denilmisti, benim morluklarim aylarca gecmedi. Koca bir sene gecmedi diyebilirim ki artik bunalimlara girme durumuna geldim. Bu durumun kisiden kisiye degistigini söylemis olsalar da ameliyatimin zor gecmis oldugunu söylemesi aslinda herseyi acikliyordu...Üstelik onca sene sonra ameliyat öncesinde olmayan fakat simdi gözalti morlugu dedigimiz durum kaldi maalesef...

Bütün bunlarin disinda ameliyattan sonra burnum inanilmaz hassaslasti, sürekli tikaniyor (ama kuru bir tikanma) ve nefes alma konusunda zorlaniyorum.
Bu sebeplerden dolayi doktora gittigimde burnunuzda bir sorun yok fakat genel olarak burun iciniz cok dar bu yüzden sorun yasiyorsunuz dedi.
Ameliyattan önce böyle bir sorunum yoktu. Bu sorun ameliyat sonrasinda gelisti. Bu yüzden her nekadar burnumdan memnun olsam da (cünkü ameliyat oldugum hic belli olmuyor, cok dogal duruyor) burun mevzusu hakikaten cok hassas. Iyi düsünün iyi arastirin öyle yaptirin derim.

Yaklasik 7 ay önce de gögüs ameliyati oldum ama Nebil beyi tercih etmedim. Bu kez Ankara özel AKAY hastanesinde Op.Dr.Orhan Erbas beye oldum. Cokkkk cokkkk memnunum inanin ki.
Cok gercekci bir doktor olmasiyla birlikte cok ilgili, nazik ve sevecen. Ben cok dogal bir boy olsun istemistim. Ikimiz de ayni ortak nokta da bulustuk ve 275cc takildi bana. Su an gögüslerimden de boyutlarindan da cok memnunum. Sahsen herkese tavsiye ederim kendisini.
SEvgiler...

Kesinlikle nebil beyi bukadar güzel tarif etmissiniz kesinlikle doğru

Merhabalar, forumdaki konuları tesadüfen gördüm ve ameliyat olmayı düşünen arkadaşları bilgilendirmek adına bunları yazmak istedim. Nebil Bey bir-iki yıl önce burun ameliyatımı yaptı. Kendisi kişilik olarak iyi bir doktor, sorularınıza cevap verip ilgileniyor. Ancak benim burun ameliyatım pek de başarılı geçmedi. Dahası Nebil Bey'e burun ameliyatı olup da simetri sorunu yaşayan bir kişiyi de duydum. Mesela benim ameliyatımdan sonra burnun üstünde ve her iki gözün çevresinde morluklar kaldı (gerekli buz uygulaması yapmama ve güneşten korumama rağmen). Şekil olarak simetrik değil ve burnumdaki fonksiyonel bozukluk da (kemik eğiriliği nedeniyle nefes alamama) tam olarak düzelmiş değil. Yani Nebil Bozdoğan'ı burun ameliyatı için KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM!.. Bu arada tavsiye edebileceğim bir doktor da yok maalesef ama en azından sadece ameliyat olan kişilerden tavsiye almanızı, doktorların daha önce ameliyat ettiklerini söyledikleri birkaç hastanın resmine bakarak karar vermemenizi öneririm. Şimdiden başarılı bir operasyon geçirmeniz ve en uygun doktoru bulabilmeniz dileğiyle. Hoşcakalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…