arkadaşlar ben de Nebil hocama göğüs büyütme ve burun ameliyatları yaptırdım çok çok çok memnunum hem doktorluğu hem de insanlığı harika, yine ihtiyacım olsa yine onu terch ederim we herkese de şiddetle tavsiye ederim en ufak bi pişanlığım olmadı... ağrı acı gibi şeylerden de kesinlikle korkmanıza gerek yok ben hiç zahmet çekmedim açıkçası :)
selam deprofundis
sana attığım maili okudunmu
meme buyutmeyi 5000 tl civarinda yapiyor saniirm, ayrica kredi karti da gecerli imis. bilgilerinize..
Ben hollandadan yaziyorum ve burda estetik yaptirmak cok pahali. hemde hic de guzel yapamiyorlar. ben aslinda ilk olarak burnumdan estetik olmak istiyorum sonra meme. ankarada bi kac cerrah arasinda gidip geldim..ama sonunda dr Nebil beye burun ameliyati olmayi karar verdim.
DR nebil Bozdogan bana email atip daha once hastalarinin once ve sonraki burun ameliyatlari resimlerini gonderdi..inanin cok guzel ve son derece dogal gozukuyorlardi!
hatta benim yan taraftan cekilmis resimlerimi istedi tasarim yapip geri email ile gonderecek. merakla bekliyorum:2: fiyatlarda cok uygun
deprofundis ben de nebil beye aynı teknikle ameliyat olmayı istiyorum merak ettiğim hangi hastanede hangi marka protezle ameliyat oldun?
aykız n'aptın? amelıyat oldun mu,ben de koltuk altı kesısı ıstıyorum ve ıstanbulda Zekeriya Kul dısında baska bı ısıme ulasamadım henuz bu yontemle amelıyat yapan?
yok canım ben okullar kapandıktan sonra düşünüyorum.ben koltukaltı kesisiyle asimetri sorunu yaşayan bir iki kişi duydum oyuzden fikrim değişmeye başladı hem doktor hemde kesi yeri ile ilgili.sende ii araştır istersen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?