Dr.Mehmet Nebil Bozdoğan hakkında

Polii sanada merhaba ben karın oldum.Dr.Nebil beye kontrollere gittiğimde bir sürü burun gördüm ama fiyatlarını bilmiyorum..

selam kızlar
ben de 2 hafta önce elime biraz para geçince birden dedim ki kurtulcam artık bu tahta göğüslerden:dilcikar:

hemen deli gibi internet araştırmalarına başladım, hem türk hem yabancı forumları okudum. bu forumda göğüs büyütmeyle ilgili bulabildiğim tek bir sayfayı bile atlamadım.
en sonunda doktor doktor gezip kafamı bulandıracağıma seçtiğim 5 doktora mail gönderip bilgi almaya karar verdim.
içlerinden en ilgilisi nebil bey oldu. ben de bu sabahtan konuşup bilgi almak için muayenehanesine uğradım.
sadece bilgi almaya gittim belki ama muayenehaneden 11 Ağustos'a ameliyat tarihi almış kaporamı da vermiş olarak çıktım :)
ağzım kulaklarımda bekliyorum şimdi operasyon gününü.

merak edenlere protezim hakkında bilgi veriym, çünkü eminim soranlar olacak.
internette yüzlerce fotoğraf inceledikten sonra en az 275cc lik, high profile, round ve cohesive gel'den mentor marka protez taktırmaya karar verdim.
bu forumlarda okuduğum yanlış bir bilgi var: high profile demek üstten patlak aşırı belirgin şekil demek değil. gidip elinize alıp incelediğinzde de görceksiniz zaten. medium profiledan biraz daha yüksek sadece. göğüs kısmı dar, zayıf bayanlar için en ideali.
damla şeklindeki protezlere de amerikan sitelerinde incelediğim yüzlerce resmin hiç birinde rastlamadım. hepsi yuvarlaktı. nebil bey de tercih etmiyormuş zaten.
boyuta karar verme konusunda da korkak davranmamaya karar verdim çünkü sonradan "ay küçük oldu bunlar" diye yakınan çok insan var.fisfisfis zaten ameliyat esnasında 6 değişik boyutta sterilize edilmiş deneme protezi bulunuyormuş, hangisi en doğal olursa ona karar verip o boyuttaki protezi yanıbaşında kutusundan çıkarcakmış doktor bey. boyuta karar vermek açısından ameliyathanede güvendiğiniz bi yakınınız da durabiliyor..

bu forumda okuduklarımdan sonra daha az acılı olsun diye subfasyal yani meme kası zarı altına, meme altı kesisiyle yapılsın istiyordum ancak nebil bey'le konuşup fotoğrafları da gördükten sonra kas altına ve koltukaltı kesisiyle yaptırmaya karar verdim.
herkes farklı bir şeyler söylüyor kızlar, en iyisi gidip doktorla konuşmak...
örneğin ben kas altına protez koydurtup da inanılmaz acılar çeken insanları görünce korkmuştum, birisi de kası kesiyolar ondan çok acıyo falan demişti ama kas mas kesilmiyomuş. koltukaltından zaten kasın altına direk girilebiliyomuş zarar vermeden.
bir de bu acı mevzusuna da çok takılmamak lazım. herkesin acı eşiği farklı, benimki yüksektir mesela. ameliyat sonrası da apranaxı dayayınca çok da bişe olcağını zannetmiyorum dedi nebil bey.
kas altı protezinin şöyle avantajları varmış: çok uzun yıllardır uygulanan bir metod olduğu için 20 sene sonra da 30 sene sonra da neler olacağı biliniyor (subfasyalde bilinmiyor henüz) emzirmeyi hiçbir şekilde olumsuz etkilemiyor çünkü süt kanallarına dokunulmuyor bile. mamografide de kolaylık sağlıyor çünkü kistlerin oluştuğu bölgeyle hiç bir ilgisi yok.

fiyatlara gelirsek ben fazla araştırma yapmadım sadece devlette ne kadar onu öğreniym dedim. örneğin gazi hastanesi'nde proteze 1500ytl, döner sermayeye de 2000-2500ytl arası ödendiğini öğrendim.
bugün nebil bey'e sorduğumda aynen o da 4000ytl dedi. yani özel hastanede yapılacak olmasına rağmen devletle aynı parayı ödiycem. (tabi bir de ameliyattan önce yaptırmanız gereken tahliller var, onları sağlık güvencemle devlet hastanesinde yaptıracağım için para ödemiycem.)

kafasında soru işareti olanlar için baya detaylı anlattım bildiklerimi ama size tavsiyem çok kafanızı bulandırmadan referansları kuvvetli bi doktora gidip bizzat ondan bilgi almanız..

bakalım çok umutluyum operasyondan, umarım 11 ağustostan sonra fikrim değişmez. hihoyyyt

arkadaşlar ben de Nebil hocama göğüs büyütme ve burun ameliyatları yaptırdım çok çok çok memnunum hem doktorluğu hem de insanlığı harika, yine ihtiyacım olsa yine onu terch ederim we herkese de şiddetle tavsiye ederim en ufak bi pişanlığım olmadı... ağrı acı gibi şeylerden de kesinlikle korkmanıza gerek yok ben hiç zahmet çekmedim açıkçası :)

öncelikl çok geçmiş olsun.ameliyatı nerde yaptığını ve size kaça mal olduğunuda yazarsanız çok sevinirim

Son düzenleme:
arkadaşlar selam, göğüs büyütme için Nebil Beyden randevu aldım buradaki yorumlara bakarak. LÜTFEN bu ameliyatı olan varsa bana bilgi verebilir mi? Çok telaşlıyım heyecanlıyım ve doğru bir karar mı merak ediyorumm...

selam deprofundis
sana attığım maili okudunmu

selam capslock
muayenehanede karşılaşmasak hiç girip bakmıycam gerçi konuşalı baya oldu. kusra bakma ancak girebiliyorum:/
nası iyi oldun mu asimetri ne durumda? ne olursa olsun moralini bozma daha çok erken, benim sağ göğsüm de şiş hala ama yavaş yavaş indiğini hissedebiliyorum..

selam kızlar
ameliyatımı oldum geldim:) 20 gün geçti üzerinden, açıkçası yazmak için çok acele etmedim çünkü ameliyattan sonraki o ilk bir hafta gözüm hiç bir şey görmedi zaten.
daha önceki mesajımda dediğim gibi benim ameliyatım koltukaltı kesisiyle ve kasaltına yapıldı. ilk bir hafta çok sıkınıtı çektim, hatta bu kadar sıkıntı çekeceğimi bilsem yaptırmayabilirdim.
bir kere kollar iptal. yatağa yattın mı kalakalıyosun, annem olmasa hiç ama hiç bişeyimi yapamazdım.. yattığınız yerden kendi başınıza kalkmanız yasak, birinin sizi sırtınızdan destekleyip heykel gibi dümdüz kaldırması lazım. yalnız kollarınız da değil problem, sonuç olarak bu protezler kasların altına koyuluyor ve kasıklarınıza kadar uzanan tüm kasları gerginleştiriyor, inanılmaz rahatsızlık verici bi his. ameliyattan sonra karnım şişti ve azıcık dokunduğumda dahi acıyordu, kenarlarında morluk vardı. her ne kadar iyileşme süreci hızlı bi ameliyat olsa da ameliyat sonrası ilk bir hafta kamyon çarpmışa dönüyorsunuz.
kesinlikle tek başınıza olmayın bu ameliyatı gece gündüz yanınızda yatabilcek biri olsun bi süre, çünkü ilk bir hafta sadece sırt üstü yatabiliyorsunuz o da bi yerden sonra dayanılmaz sırt ağrılarına yol açıyor, sabahın 3ünde artık sırt ağrısına dayanamayıp annemi uyandırmak zorunda kalıyodum beni kaydığım pozisyondan dik hale getirsin diye. benim acı eşiğim çok yüksektir ama ben bile lanet olsun dedim bi ara. ancak şöyle bi 10 gün geçtikten sonra rahat nefes alabildim.
10 gün acı çekmeyi göze alabiliyorsanız bu ameliyatı olun derim ben...
bugün 21.günü ve doktorum 3 hafta dolduğu için bu sıcak havalarda gece gündüz takılmaktan bi hal olan sporcu sütyenimi çıkarabilceğimi söyledi. bugün ilk defa t-shirt giydim çünkü kollarınızı yukarı hareket ettiremediğiniz için gömlek giyebiliyorsunuz sadece. valla göğüslerim o kadar dik ve sert ki hiç sütyen takmadım bile, uçlarına birer yarabandı tamam :)
şu sütyen sıkıntısından kurtulduğum için çok mutluyum. gerçi zamanla yumuşayıp hafif sarkmaya başladığı zaman belki sallanması rahatsızlık yaratabilir ama şimdilik taş gibiler, yerlerinden oynamaları mümkün değil:)
bu arada ben yabancı forumlardan araştırıp fotoğraflara bakmıştım ve orada kıyaslamalarım sonucu kesinlikle 300cc altı istemediğime karar vermiştim.
doktoruma da ameliyatta 350ccye kadar çıkma payı bıraktım doğal durursa diye, o da gayet 350 takmış iyi ki de öyle yapmış. şu an göğüs çevrem tam tamına 93 ve A cuptan C kapa çıktım. tam istediğim gibi.. ve de iyiki high profile yaptırmışım çünkü göğüs kafesim dar, medium profile olsa resmen koltukaltlarıma kadar taşcaktı silikonlar(çapları daha büyük medium profileın) bu arada 1.67 boyunda 49 kiloyum düşünün benim kadar zayıf birinde bile anormal boyutta durmadı 350ccler, o yüzden korkmayın boyut konusunda 300lerde gezinmekten.

uzun lafın kısası şu an için sabırlı olmaya çalışıyorum çünkü çektiklerimden anladığım kadarıyla öyle kolay bi ameliyat değil bu, vücudun toparlanması da biraz zaman alacak. ameliyattan çıktığımda üstbedenim inanılmaz moralimi bozmuştu heryerimdeki şişlikler ve morluklar yüzünden şimdi eski boyutlarıma geri döndüm. fiziksel olarak tek sıkıntım göğüslerimdeki hissislik ve koltukaltlarımdaki yaraların bazen çok kaşınması ama onlar da 2-3 ayda geçecek doktorumun dediğine göre. ben doktoruma güveniyorum, sonuçta seneler boyunca yüzlerce silikon ameliyatı yapmış.. 3 ay dolmadan hiç bir şeye moralimi bozmamaya karar verdim. zaten önümüz kış koltukaltlarını saklamak daha kolay:)
böyle işte kızlar..
3. ayımda bi daha yazarım artık tecrübelerimi

bu arada profilimde bi albüm oluşturdum on günde bir yeni fotoğraf ekliycem.
şimdilik ameliyattan sonra 5. ve 15. günlerdeki hallerini koydum. altlarında da açıklamalar var.
görsel materyal açlığımızı doyurması ümidiyle hihoyyyt

mrb bende yeniyim ..nebil beye 2 hafta sonra ameliyat olucam meme küçültme .ama korkuyorum ameliyat sonrası çok ağrı oluyormu.birde tıp merkezinde olanlar varsa bana anlatabilirmisiniz.kaç saat sürüyo.dikişler nasıl.

deprofundis ben de nebil beye aynı teknikle ameliyat olmayı istiyorum merak ettiğim hangi hastanede hangi marka protezle ameliyat oldun?

deprofundis ben de nebil beye aynı teknikle ameliyat olmayı istiyorum merak ettiğim hangi hastanede hangi marka protezle ameliyat oldun?

aykız n'aptın? amelıyat oldun mu,ben de koltuk altı kesısı ıstıyorum ve ıstanbulda Zekeriya Kul dısında baska bı ısıme ulasamadım henuz bu yontemle amelıyat yapan?

aykız n'aptın? amelıyat oldun mu,ben de koltuk altı kesısı ıstıyorum ve ıstanbulda Zekeriya Kul dısında baska bı ısıme ulasamadım henuz bu yontemle amelıyat yapan?

yok canım ben okullar kapandıktan sonra düşünüyorum.ben koltukaltı kesisiyle asimetri sorunu yaşayan bir iki kişi duydum oyuzden fikrim değişmeye başladı hem doktor hemde kesi yeri ile ilgili.sende ii araştır istersen...

cnm ben zekeriya kul dıye bir doktoru arastırıyorum bu aralar,koltuk altı kesısı yapıyor bambaska bır yontemle,serum fızyolojık protez degil bildigin jel protez kullanıyormus,400 cc ye kdr takabılıyormus,bır gece agrı oluyormus (diren takarsa) ,iz kesınlıkle kalmıyormus,yanı cızılen profil ruya gıbı ,tam ıstedıgım gıbı,forumda ıkı kısı buldum yaptıran ,ıkısı de cok memnun yanı iki kısı daha bulsam ınan hıc dusunmeden yaptırıcam,tek sorunum bu ....

nebil beye gidip yüzüne dolgu yada yağ enjeksiyonu yaptıran varmı özelden de msj atabilirler. ne kadar yapıyor sonuçlardan memnunlar mı

Araştırmalarım sonucunda Nebil beye ulaştım ve gerçekten çok memnun kaldım.Ben de karın germe ve liposaksın oldum sorularınız olursa bana da sorabilirsiniz.

Mrb Kizlar, butun yazilanlari okudum, Deprofundis 3ay sonra yazarim demisin ama yok msj ? nasilsin simdi ? memnunmusun? bilgi verirsen sevinirim,Ben lipossucion yapmak istiyorum baldirlardan ve ic bacaklardan , ve meme kucutme diklestirme acaba bunlar kac para tutar? acaba yurtdisindakiler icin fiyat farki oluyormu? umarim olmuyordur,ve orada nasil konaklamak lazim? ben omrumde ankaraya gitmedim bilgi verirseniz cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…