Araştırmalarım sonucunda Nebil beye ulaştım ve gerçekten çok memnun kaldım.Ben de karın germe ve liposaksın oldum sorularınız olursa bana da sorabilirsiniz.
nebil bey ankaradamı
gidin görüşün ben ameliyat olalı 8 ay bitti çooooook memnunum sımsıkı karnım ve karın kaslarım var herhalde kimse cesaret edemiyor bu ameliyata kimse bana soru sormuyor..... korkmayın sonuç harika olacak ben şimdide meme büyütmeye taktım kafayı silikonlar 3 . 5 yıl sonra sorun çıkarır ve sürekli hissederim diye korkuyorum lütfen meme büyütme olanlar beni aydınlatın yaza ankaraya geleceğim karar verebilirsem
amaliyat olanlar resim yükleyebilirse çok sevinirim arkadaşlar.
merhaba, ben de kendisine mail göndermiştim geçen yıl, istanbul da ameliyat yapıyormu diye sormuştum ankara dışında yapamadığını belirtmişti.onun için kendisine ameliyat olamadım ama defalarca mail ile bilgi verdi bana..hiç bıkıp usanmadan sorduğum sorulara yanıt dönmüştü.
Böyle hekimlere bravo demek istiyorum birkez daha..
Bazıları için varsa yoksa para oluyor malasef
bu doktorun fiyat araligi nedir??
bu doktorun fiyat araligi nedir??
Mrb Kizlar, butun yazilanlari okudum, Deprofundis 3ay sonra yazarim demisin ama yok msj ? nasilsin simdi ? memnunmusun? bilgi verirsen sevinirim,Ben lipossucion yapmak istiyorum baldirlardan ve ic bacaklardan , ve meme kucutme diklestirme acaba bunlar kac para tutar? acaba yurtdisindakiler icin fiyat farki oluyormu? umarim olmuyordur,ve orada nasil konaklamak lazim? ben omrumde ankaraya gitmedimbilgi verirseniz cok sevinirim
ne yapmayı düşünüyorsun.çıkartmak istiyormusun?çıkarılırsa daha mutlu olurmusun.ben 3 kez anne oldum göğsüm çoook küçük içi boş ve hafif sarkık. istiyorum ama böyle sorunlar yaşarım diye korkuyorum.benimde doktorum nebil bey. çoooook iyi biri ben kendisine karın germe oldum. şimdi sıra bundaSelam,
Evet 3 ay demişim ama 1.5 sene sonra yazıyorum kusra bakmayın:)
Açıkcası bu yazıyı okuyanlar çok iyi bir intibah edinemeyecek. Yalnız niyetim Nebil Bey'i eleştirmek değil, aksine ilgisinden, operasyonundan çok memnun kaldım. Ameliyatım kolay geçti, nekahat dönemi de 2 hafta sürdü.
Ben sadece göğüs büyültme ameliyatı yapacaksanız 100 kere 1000 kere düşünün derim, ki benim için senelerdir hayalini kurduğum 100% emin olarak gülümseyerek ameliyat masasına yattığım bi durumdu. Nebil Bey bile rahatlığıma şaşırmıştı.
Eğer doğum yapmamış göğüsleri henüz bir gıdım dahi sarkmamış, sıkı bir cilde sahipseniz ve de benim gibi 350cc taktırdıysanız evet: his kaybı oluyor. bunu 1 sene sonra Nebil Bey'e gidip kontrol edildiğimde dile getirdim, doktor bey hiç bir sinirin kesilmediğini zarar görmediğini garanti etti. Protez güzel görünüyor, gayet de yumuşak normal meme dokusu gibi ancak sanırım deri normal santimetre karesinin 3 katına çıktığı için benim 1 santimetre karemde 10 sinir varsa şu an 1 sinire düşmüş gibi hissediyorum. İçimdeki o protez hissine 1.5 sene geçmesine rağmen alışamadım, doktor bey psikolojik diyor olabilir doğrudur psikolojiktir ama sonuç olarak ben bu sorunu yaşıyor muyum? evet 1.5 senedir yaşıyorum. Eskiden en büyük haz kaynağım göğüs uçlarımla uyarılmakken artık eşimin göğüslerime dokunması bile beni deli ediyor, hiç bir şey hiç kimse dokunmasın istiyorum. Dokunulduğu zamanki histen nefret ediyorum. Tabi şu anki cinsel isteksizliğimin eminim depresyonumla da ilgisi var ama dediğim gibi his kaybı oluyor ve bu benim hayatımı kötü etkiledi.
Başkasının başına gelir ya da gelmez ama benim başıma geldiyse sizin de böyle kötü bir deneyim yaşamanız ihtimali vardır. O yüzden dikkatli karar verin.
Eğer göğüslerinizde sarkma yoksa 350cc gibi büyük protezler koydurtmayın(kim ne derse desin!! hatta doktorunuz bile sizi ikna etmeye çalışacaktır!! ben 300 dedim Nebil Bey 'Sonradan bana küçük olmuş diye şikayet ediyolar, bünyeniz kaldırırsa 350 takalım' demişti ben de doktordur diye kabul ettim), şimdiki aklım olsa 280den yukarı çıkmazdım hem çok daha doğal durabilirdi.
Böyle işte..
Umarım kimse benim yaşadığım problemleri yaşamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?