sebnemselayfurkan göğüs küçültme yapmışsın bedenin kaçtı kaça düşürdün ve maliyeti nasıl oldu bilgi verirmisin?
canım ikinize de geçmiş olsun inş herşey istediğiniz gibi olur.ben nebil bey amaliyatı çağ hastanesinde mi yaptı ve burun amaliyatı tam olarak kaça mal oldu bunu acele öğrenebilir miyim acaba.en kısa sürede bende düşünüyorum şimdilik doktor araştırması tamam sıra fiyatta.teşekkürler
canım teşekkür ediyorum fikrin için ama küçük bir sorunum var ben muğlada oturuyorum.bence randevu al ve görüş, zaten ücretsiz görüşmek.
Hem aklındaki tüm soruları yanıtlarsın hemde fiyat bilgisi alırsın.
nebil hocanın muayenesi tam olarak Tunalıhilmide nerede yani daha iyi bulabilmek için yanında belirgin tarif edecek yerler var mı?
mrb meltem ben sitede yeniyim.sen nebil bozdoğana ameliyat oldunmu?sonuçların nasıl?ameliyat sonrası ilgi ve alaka nasıl?yanıtlarsan sevinirim.Kızlarr merhaba
konu uzun süre önce açılmış ama yine de şansımı denemek istedim. Nebil hocayla henüz görüşmedim ama aklımdaydı ki burda yazılanları da görünce iyice sevindirik oldum :teytey:
özellikle konuyu açan arkadaş beni çok mutlu etti. kolundan ameliyat olmuş ben hem göğüs hem kolumdaki çatlakların gitmesi için kolumdan da ameliyat olmak istiyorum...
bakalım bunları okuduğum için memnunum teşekkürler kısssllaarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?