Gördüğünüz yerden hızla uzaklaşın demek istiyorum. Çok kötü sonuçları olan bir ameliyat oldu benim için. FairyDaphne ve eked in yazdıklarının eksiği vardır fazlası yoktur. Bu tip operasyonların kişiye has sonuçları olacağının farkında olan bir hastayım. Sırf bu yüzden bilimsel olarak sonuçların tam olarak ortaya çıkacağı bir yılın dolmasını bekleyip öyle yorum yapıyorum. Burun nazal kemiğimi kontrolsüzce kesmiş veya kırmış burun sırtım kesip attığı kemik sebebiyle aşırı daralmış haldeydi. Kıkırdak dokulara da aşırı zarar vermişti. Daha çok yeni, revizyon ameliyatlarında çokça deneyim sahibi olan, başka bir KBB hekimine revizyon ameliyatı oldum, kaburgamdan greft alındı. Kaburgadan greft alınması kolay bir işlem değil. Ben bu platformu 1. ameliyattan sonra fark ettim, buradaki yorumları daha öncesinde görseydim kesinlikle burnuma dokundurmazdım. Burun tam bir denge üzerine yaratılmış, benim gibi düşme sonucunda şekli bozulmuş olsa dahi kesinlikle ameliyat olunmamalı. Şekli aşırı bozuk olan burunlar dışında bu ameliyata şiddetle karşıyım artık.. Estetik ameliyat pazarı her geçen gün hızla büyüyor, ve bu durum mehmet metin gibi vur kaç taktiğiyle ne kadar fazla kişiyi tuzağıma düşürürüm kafasıyla hekimlik yapanların iştahını fazlasıyla açıyor.. Google yorumlarının hepsini kendisi yazdırmış, yazdırıyor, ben sıkıştırınca itiraf etti. Kesinlikle yorumlara inanmayın. İlk ameliyat öncesinde her doktorun aşağı yukarı aynı işlemleri yapacağına bu işin bir standardı olduğuna inanıyordum fakat yaşayıp gördüm ki öyle bir şey yok!!! Bu platformun çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Tüketim endüstrisi kadınlar üzerinden çok acımasızca kazanma halinde, bu tuzaklara düşmeyelim, hayatta o kadar az şeye ihtiyacımız var ki bunu unutmayalım, tabi ki azların çok gelmeye başladığı nokta kendimizi sevmekle, kıymetini bilmekle başlıyor. Bizi değerli yapan düzgün bir burun değil, dolgun dudaklar hiç değil. Bu dünyaya neden geldiğimizi bilerek okuduğumuz kitaplar, gördüğümüz yeni yerler kültürler, faydamızın dokunduğu canlar bizi geliştiriyor. Kendinize çok iyi geleceğiniz zamanlar bol olsun...