Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar,
Kayseride KBB doktoru Mehmet Metin bey’e burun estetik ameliyatı olanlar tecrübelerini yazabilir mi.
Kendi çapımda yaptığım araştırma sonucu çok iyi yorumlar aldım. Özelden de yazabilirsiniz.
Şimdiden teşekkür ediyorumDr kız kardeşim 9 ay önce
Merhaba arkadaşlar,
Kayseride KBB doktoru Mehmet Metin bey’e burun estetik ameliyatı olanlar tecrübelerini yazabilir mi.
Kendi çapımda yaptığım araştırma sonucu çok iyi yorumlar aldım. Özelden de yazabilirsiniz.
Şimdiden teşekkür ediyorum
Bende Dr.Mehmet Metin hocama kardeşimi ameliyat ettirdim gayet mutluyuz çok memnun kaldık aklımızda hiç soru işaret kalmadı bütün kaygılarımızı giderdi saolsun onun gibi doktor bulunmaz vallaMerhaba arkadaşlar,
Şimdiden teşekkür ediyorum
Sizde yaptığınız yorumlarda kimsenin anlamayacağı tıbbi terimler kullanmışsınız.Hangi doktorsunuz yada kimin için çalışıyorsanız Mehmet bey i karalamaya çalışmayın.Kendi işinize bakarsanız daha başarılı olursunuz.Ayni gün içinde 5 dk arayla isimsiz hesaptan yapılan yorumlarla böyle platformları kötüye kullanmayın.Çalışın sizde başarılı olunMehmet Metine iyi yorum yapanların hepsi reklam yapmak için yeni üye olmuşlar. Mehmet Hoca bunlarla uğraşacağına işini düzgün yapsa da hastalar mağdur olmasa…
Ben sizin Mehmet bey e ameliyat olduğunuza bile inanmıyorum.ben burnumun fotografini atabilirim sizde herhangi bir kanıt gösterin bizde size inanalım hodri meydanMehmet Metine iyi yorum yapanların hepsi reklam yapmak için yeni üye olmuşlar. Mehmet Hoca bunlarla uğraşacağına işini düzgün yapsa da hastalar mağdur olmasa….
Hanımefendi daha önceki bütün yorumlarınızı okudum ameliyat olmadığınız doktor kalmamış 8 yada 9 defa ameliyat olmuşsunuz kolimellaya takılmayın bir burnunuz kaldığına sukur edin.Benim size kanıtlayacak hiçbir şeyim yok. burnumu mahvetti doktor. Kemik cıkıntıları var kolumella hasat. Revizyon için doktor arıyorum. Tek mesajlık üyelersiniz reklam yapıyorsunuz sizi moda şikayet ettim. Reklam yapan üyeler banlanıyor. Kaç senelik KK üyesiyim kimseye yalan borcum yok. Mehmet Metin bu gibi reklam işleriyle uğraşacağına işine baksın da insanlar mağdur olmasın benim gibi
Sayamadım ama 8 9 olmuş sanırım burun ameliyatı her doktoru böyle karalıyorsaniz işiniz zor vallaStalka devam. Mehmet metin madem beceremeyecekti mahvedecekti neden yaptı burnumu? beceremeyeceği hastayı almasaydı?!
Madem bir önceki doktorunuzdan bu kadar memnundunuz neden üst üste bu kadar ameliyat oldunuz.Yaptırdığınız estetik işlemlerin hattı hesabı yok madem memnun değilsiniz bu kadar adliyenin yeri belli buyrunÖnceki doktoruma bak karalamış mıyım? Hala öneriyorum. Çok üzerime gelirseniz mal practice davası açarım. insanı delirtmeyin
Stalka devam. Mehmet metin madem beceremeyecekti mahvedecekti neden yaptı burnumu? beceremeyeceği hastayı almasaydı?
Çok geçmiş olsun. Buraya memnuniyetsizliğimizi yazınca yakını, eşi dostu saldırıyor. aklınız varsa mehmet metine olmayın. ben de hakkımı haram ediyorum. şimdi burnumun düzelmsesi için kaburgadan kıkırdak gerekecek. bugüne kadar hiç kıkırdak kullanılmamıştı burnumda sosyal medyadan her yerden habire sponsorluk ile reklamını yaptırıyor, benim gibi hastaları memnuniyetsizliğini belirtince özel mesajla tehdit ediyorlar. Ama doktora bir yaptırım yok ki; mahkemeye versek kazanamayız. ülkede hasta hakları korunmuyor, burnum içine kaçmış gibi, kısa kalkık ucunu kesmis koparmış resmen.Neden almasın yeter ki para olsun hasta memnun veya değil önemli değil. Ben de 2 ay önce oldum hiç memnun değilim nefes almam hala düzelmedi. Burun ucum yamuk oldu. Hakkım haramdır.