DR. KUBILAY ÖZDIL HAKKINDA BILGI

Canim nasil oldun sanirim artik iyce duzelmeye baslamistir yan yatmaya basladin mi
Sağol hayatım iyiyim masaAllah.yan yatıyorum bazen abartip düz yatar gibi oluyorum sonra hemen sırt üstü mazallah bisey olmasinsen nasılsın

Sağol hayatım iyiyim masaAllah.yan yatıyorum bazen abartip düz yatar gibi oluyorum sonra hemen sırt üstü mazallah bisey olmasinsen nasılsın

Aman aman dikkat et :)) bende çok iyiyim canim tesekkur ederim artik iyleştim tamamen bir sorunum yok şimdilik bakalim

Aman aman dikkat et :)) bende çok iyiyim canim tesekkur ederim artik iyleştim tamamen bir sorunum yok şimdilik bakalim
MaşaAllah darısı bana tamamen iyilesmeyi sabırsızlıkla bekliyorum hayırlısıyla inşaallah. Sorunsuz olsun nazar değmesin 2gozum vardı vallah şimdi dört oldu

MaşaAllah darısı bana tamamen iyilesmeyi sabırsızlıkla bekliyorum hayırlısıyla inşaallah. Sorunsuz olsun nazar değmesin 2gozum vardı vallah şimdi dört oldu

Canim maşallah maşallah nazarimiz degmesin merak etme zaman gectikce iylesiyorsun her gun bir onceki gunden daha iyi oluyor

Farah akbar selam canim nasil oldun cok endiseliydin bebek vardi uzun zamandir gorusemedik nasil oldun sanirim artik yan yatabiliyorsundur
Sağol canım iyiyim çok şükür yan yatabiliyoRum 2 ayi devirdim çok sukur haftaya kontrole gidicem bakalım Dr bey ne diyecek .sen nasılsın senin sıkıntın yoktur insaAllah. Bu arada canım ya yasin kac sormadan bi sakınca yoktur umarim

Canim gec cevap verdim ozur dilerim iyi olmana cok sevindim bende iyiyim bir sorun yok tabiki benimkiler oturdu artik :)) yok canim ne sakincasi olacak ben 1982 dogumluyum 35 yasindayim canim

Bende 1984 lüyum canim..çok sevindim iyi olmana.benimde 24nde 3ayim bitiyor inşaallah kontrolüm var inşaallah bişey çıkmaz:)sen çık rahatsındir ne guzel artık kendi doğal memelerin gibi olmuştur her açıdan. Ne güzel MaşaAllah yuz ustu ne zamn yattın sen canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…