Kubilay hocayla konustuk bu ayın sonunda ameliyata karar verdık hersey guzel gıderse anlastık gercekten cok ılgılendı uzun bır gorusme yaptık klınıgı buyuk lazerlerde var gıttıgımde hastaları vardı dolgu yapıyordu bıraz bekledım ama gorusmemız guzel gectı
Bense bu hafta gidiyorum inşaallah. Defos sen nasılsın memnunmusun doğal duruyom gerçekten
Hadi darısı bana olsun .sen kaç cc yaptırdın canm
Dikiş izlerinin kirmiziligi gittimi .yüz üstü yatıyomusun rahatça. Çok tedirginim aslında nasıl duracağını cok merak ediyorum 275cc kaç beden oluyoki dolgun mu yoksa normalmi gozukuyo.kusuruma bakma çok soru sordum
Senin diklestirme ameliyatın canım t şeklindemi yoksa sadece meme başı etrafimi dikişli. Ben de inşaallah önümüzdeki ay ameliyat olucam .çok gerginim ya kötü olursa çok izler olucak göğsümde bilmiyorum açıkçası senin ameliyatında epey oldu tam anlamıyla dik duruyomu ck merak ediyorum defoossssss helppppppp me
Haftaya inşaallah oluyorum.ben diklestirme den vazgeçtim aşırı iz olucak diye fAsya altına konulacak protezim
.diklestirme olmadigu için kas altına olmuyomus canım. Gogus dokum olduğunu söyledi doktor bey .kas altına gerek olmadigini.ama yinede bi korkum var panik halindeyim .
İnsaAllah canim.pijama takımı vs ne koydun yanıma neler götüreyim .bide sen hangi hastanede oldun bana 100.yıl hastanesinde olucagimı soyledi
Çok teşekkür ediyoRum gerçekten iyi varsinizEvet canim ama mutlaka onden dugmeli pijama tercih et giyerken daha rahat oluyor. Bende 100.yilda ameliyat oldum gerci liv hastanesi ve acibadem gibi bir kac hastanede onerdi ama fiyat farki cikiyordu o yuzden orayi tercih ettik.
Çok teşekkür ediyoRum gerçekten iyi varsiniz
Defos allahin izni ve inayetiyle bi atlatsam başka bişey istemiyorum.bebeğim olmasa oğullarım büyük bi sıkıntım olmazdı işte sipam annesine yardımcı olur insaallah