DR. KUBILAY ÖZDIL HAKKINDA BILGI

Slm canim ne yaptin ameliyatini olmadin mi?

Bense bu hafta gidiyorum inşaallah. Defos sen nasılsın memnunmusun doğal duruyom gerçekten

Bense bu hafta gidiyorum inşaallah. Defos sen nasılsın memnunmusun doğal duruyom gerçekten

Merhaba ameliyatmi oluyorsun canim ben gercekten çok memnunum cok iyi duruyor kendime olan özguvenim geldi suanda cok mutluyum kesinlikle tavsiye ederim Kubilay hoca cok ilgili ameliyat sonrasi bile burakmiyor sureklu gorusuyor kendisi ve ekibi cok cok ilgili gercekten

Dikiş izlerinin kirmiziligi gittimi .yüz üstü yatıyomusun rahatça. Çok tedirginim aslında nasıl duracağını cok merak ediyorum 275cc kaç beden oluyoki dolgun mu yoksa normalmi gozukuyo.kusuruma bakma çok soru sordum

Olurmu canim istedigini sorabilirsin ben 85 takiyorum beni gercekten mutlu etti ozguvenim yerine geldi kendimi daha iyi hissediyorum tabiki yuz ustu yatmak maalesef biraz zaman aliyor dikislerim yavas yavas renk degistiriyor artik umarim en kisa zamanda iyce silikleşir sen ne zaman dusunuyorsun gittinmi doktora

Senin diklestirme ameliyatın canım t şeklindemi yoksa sadece meme başı etrafimi dikişli. Ben de inşaallah önümüzdeki ay ameliyat olucam .çok gerginim ya kötü olursa çok izler olucak göğsümde bilmiyorum açıkçası senin ameliyatında epey oldu tam anlamıyla dik duruyomu ck merak ediyorum defoossssss helppppppp me

Canim ne yaptin özelden gorustuk ben burdaki mesaji daha yeni gordum uzun zaman olmus yazmissin ameliyat oldun mu karar verdin mi canim kusura bakma lutfen mesaj dusmeyince farketmemisim

Haftaya inşaallah oluyorum.ben diklestirme den vazgeçtim aşırı iz olucak diye fAsya altına konulacak protezim
.diklestirme olmadigu için kas altına olmuyomus canım. Gogus dokum olduğunu söyledi doktor bey .kas altına gerek olmadigini.ama yinede bi korkum var panik halindeyim .

Bence hic

Bence hic panik yapma canim cok rahat oluyor uyuyorsun uyaniyorsun hersey bitmis oluyor ve mukemmel bir doktor çok ilgili seni cok rahatlatiyor.

İnsaAllah canim.pijama takımı vs ne koydun yanıma neler götüreyim .bide sen hangi hastanede oldun bana 100.yıl hastanesinde olucagimı soyledi

İnsaAllah canim.pijama takımı vs ne koydun yanıma neler götüreyim .bide sen hangi hastanede oldun bana 100.yıl hastanesinde olucagimı soyledi

Evet canim ama mutlaka onden dugmeli pijama tercih et giyerken daha rahat oluyor. Bende 100.yilda ameliyat oldum gerci liv hastanesi ve acibadem gibi bir kac hastanede onerdi ama fiyat farki cikiyordu o yuzden orayi tercih ettik.

Evet canim ama mutlaka onden dugmeli pijama tercih et giyerken daha rahat oluyor. Bende 100.yilda ameliyat oldum gerci liv hastanesi ve acibadem gibi bir kac hastanede onerdi ama fiyat farki cikiyordu o yuzden orayi tercih ettik.
Çok teşekkür ediyoRum gerçekten iyi varsiniz

Sende de diren oldumu çok zorlandınmi ben ameliyatim sabah erken olucam kalmiycam hastanede bebeğim olduğu için erken olup akşam inşaallah eve gelicem.bana anlatirmisin

Canim direnim oldu evet bir gece yatmistim.hastanede ama sabah erken olacaksan kendini iyi hissedersen cikarsin tabiki bebegin varsa birsey diyemiyorum tabiki direnlerini doktor bey takip ediyor akintin ona doluyor belli bir seviyenin altina inince cekiyor tatlim derin bir nefes aliyorsun hic acimiyor inan yanlizca gidiklanma gibi birsey hissediyorsun

Yine aklina takilan birsey olursa cekinmeden sor canim doktor bey ve ekibide cok iyiler her zaman yardimci oluyorlar ne zaman istersem ulasabiliyordum.

Defos allahin izni ve inayetiyle bi atlatsam başka bişey istemiyorum.bebeğim olmasa oğullarım büyük bi sıkıntım olmazdı işte sipam annesine yardımcı olur insaallah

Defos allahin izni ve inayetiyle bi atlatsam başka bişey istemiyorum.bebeğim olmasa oğullarım büyük bi sıkıntım olmazdı işte sipam annesine yardımcı olur insaallah

Merak etme biter insallah rahatlarsin nasil gectigini anlamazsin bile. Umarim hersey istedigin gibi olur tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…