- 4 Ağustos 2016
- 103
- 65
- 40
Çok teşekkür ederim gercekten iyi dileklerin içinMerak etme biter insallah rahatlarsin nasil gectigini anlamazsin bile. Umarim hersey istedigin gibi olur tatlim
Çok teşekkür ederim gercekten iyi dileklerin için
Amin canım. Seninde yeni yılını kutluyorum..dualarımız halebeNe demek bu arada yeni yilini kutluyorum yeni yilda saglik huzur mutluluk olsun tum ulkemizde huzur ve baris olsun
Amin canım. Seninde yeni yılını kutluyorum..dualarımız halebe
Defos allahin izni ve inayetiyle bi atlatsam başka bişey istemiyorum.bebeğim olmasa oğullarım büyük bi sıkıntım olmazdı işte sipam annesine yardımcı olur insaallah
Canım 24nde olucam inşaallah aslında tel konuşak iserdim seninleNe yaptin canim ameliyat oldun mu merak ettim nasil gecti diye soracaktim
arkadaşlar merhaba göğüs protezi ve aklımdaki sorulara cevap amaçlı üye oldum bende yaptırmak istiyorum ama iyi ve güvenilir bir doktor istiyorum kubilay beyinde iyi olduğunu okudum araştırdım, burun estetiği de düşünüyorum bu arada. fiyat bilgisi verebilecek misiniz?
Merhaba aramiza hoş geldin ben meme diklestirme ve protez yaptirdim. Cok memnunum. Kubilay hoca gercekten burda anlatilanlar gibi çok ilgili ve bence çok basarili dusunuyorsan mutlaka git kendisiyle gorus derim. Ben uygun fiyata yaptirmistim ama simdi fiyatlar artmis protez fiyatlarina zam gelmis diger arkadaslardan duyorum. Ama burda okuduklarim kadar çok yuksekte degil tabiki cok dusukte degil
Zeynep hanım mükemmel biri bence doğru seçim derim yinede sen bilirsin .inşaallah hakkında hayırlısı oluranladım canım çok teşekkürler sana da şimdiden geçmiş olsun umarım istediğin sonucu alabilirsin bana dönüş yaptılar yanında çalışan bi bayanla görüştüm zeynep hanım foto yollarsam üzerine konuşabileceğimizi söyledi şehir dışımdayım diye zorlanıyorum bu anlamda ama ilk fırsatta randevu alıp gidicem
anladım canım çok teşekkürler sana da şimdiden geçmiş olsun umarım istediğin sonucu alabilirsin bana dönüş yaptılar yanında çalışan bi bayanla görüştüm zeynep hanım foto yollarsam üzerine konuşabileceğimizi söyledi şehir dışımdayım diye zorlanıyorum bu anlamda ama ilk fırsatta randevu alıp gidicem
Canım ben haftaa oluyorum kubilay beye fiyatı sadece protez ameliyat 7bin tl başka işlem yok.bana 375 cc koyulacak senin fizyolojik yapına göre ölcümlerine göre .boyuna kılona göre doğal bi görünüm olsun dersen doktorun ona gore protezin ayarliyor
Canım ya gerçekten heyecan tavan yanibenim tek sikintim kızım yoksa evet başlanılan iş hemen biter .ayyyy bide çok merak ediyorum nasıl olucak olmadan merak içindeyim. Senin fotoğrafın yok dimi sen nasılsın artık seninkiler iyce oturmuştur süpersindır eminimNe yaptin canim senin gunlerinde az kaldi sakin heycanlanma rahat ol bence hersey bir an olup bitiyor anlamiyorsun
Canım ya gerçekten heyecan tavan yanibenim tek sikintim kızım yoksa evet başlanılan iş hemen biter .ayyyy bide çok merak ediyorum nasıl olucak olmadan merak içindeyim. Senin fotoğrafın yok dimi sen nasılsın artık seninkiler iyce oturmuştur süpersindır eminim
Çok sağol canim benimYok hayatim koyamadim malum ozel bir durum gogus olunca ama tabiki ben artik çok mutluyum kendime ozguvenim geldi merak etme sende cok iyi olacaksin korkma sakin haklisin cocuk olunca biraz daha zor ama engel degil merak etme hersey cok iyi olur insallah senin icin
Çok sağol canim benim
Ewet canım bugün 5.günüm nezaman yan yatıyoruz acaba:)Canim merak ettim ameliyat oldunmu