• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr Kemal Aytuğlu

cigdemk_034

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2014
9
0
86
44
Dr Kemal Aytuğlu beye ameliyat olucak arkadaşları uyarmak isterim. Ben oldum ve çok pişmanım sakın denemeyin. Kendisinin uzmanlık alanı kesinlikle saç ekimiymiş bunu sonra anladım ama iş işten geçti. Şimdi tekrar ameliyat olmanın üzüntüsünü yaşıyorum

Göğüslerimi kaldırtıp silikon taktırdım. İz olmasın diye sadece uçtan işlem yaptı ama berbat oldu. Uçlarım büzül büzük ve basık oldu memelerim. Ben bile hala açıp bakamıyorum. Ve hala çok sarkık öncesinden tek farkı içi dolu. Ve uçlarımın biri büyük biri küçük. Şimdi en ii doktoru araştırıyorum. Düzeltmek için. Paramıda iade etmedi. Çok pişmanım çok

Göğüslerimi kaldırtıp silikon taktırdım. İz olmasın diye sadece uçtan işlem yaptı ama berbat oldu. Uçlarım büzül büzük ve basık oldu memelerim. Ben bile hala açıp bakamıyorum. Ve hala çok sarkık öncesinden tek farkı içi dolu. Ve uçlarımın biri büyük biri küçük. Şimdi en ii doktoru araştırıyorum. Düzeltmek için. Paramıda iade etmedi. Çok pişmanım çok
Geçmiş olsun,ameliyattan önce bunların olabileceğini söylememişmiydi doktorunuz? Yada ne biliyim meme ucu kesisinde tam sonuç alamayacağınız,muhakkak kesili yani ters T şeklinde kesi ile ancak güzel bir sonuç alabileceğiniz söylenmemişmiydi?
Tam meme ucu kesisinde iki meme ucu arasında farklılık olabiliyor.Ancak gerçekten uzman ellerde bu risk daa az tabi.
Başka bir doktorla görüşün derim,fikir alın sonuçta. Ne kadar geçti ameliyatınızın üzerinden?

Gecmis olsun insallah iyi bir doktor bulup duzeltir benimde goguslerimde sarkma var ama meme ucundan pek tavsiye etmediker en iyi sonuc alan lolipop yada i kesi seklinde diklestirme arti protez ben su an icin protez le deniyecegim ilerde diklestirme gerek olursa yaparim

Dr hatası var mı bunu bilemem ama demekki sarkıklık ileri bir boyuttaymış ki meme ucu ilile düzelmedi.. her şeyi açık ve net konuşmak lazım inşallah bi daha ki sefere daha iyi olur.. geçmiş olsun

Sarkıklığın İleri boyutta olması doktorun bana yöntemin sonucunu anlatmamasına sebep değildir. Anlatsaydı zaten tercih etmezdim. Gayette açık ve net anlattığımı düşünüyorum.

Yani evet kotu olacaksa siz israrla isteseniz bile yapmamasi lazimdi.
Talihsizlik olmus, uzuldum sizin adiniza..

Geçmiş olsun,ameliyattan önce bunların olabileceğini söylememişmiydi doktorunuz? Yada ne biliyim meme ucu kesisinde tam sonuç alamayacağınız,muhakkak kesili yani ters T şeklinde kesi ile ancak güzel bir sonuç alabileceğiniz söylenmemişmiydi?
Tam meme ucu kesisinde iki meme ucu arasında farklılık olabiliyor.Ancak gerçekten uzman ellerde bu risk daa az tabi.
Başka bir doktorla görüşün derim,fikir alın sonuçta. Ne kadar geçti ameliyatınızın üzerinden?

Önereceğiniz uzmanında profosyonel bir doktor varmı?para önemli değil
Canım,ben tüm işlemlerimi aynı doktora oluyorum.Yani açtığım yazdığım konulara ve yorumlara bakarsan bilgilenirsin zaten.Dr.Hasan Fındık..
Muayene ücretsiz,netten iletişim bilgilerini bulabilirsin. Bir görüş,fikir al istersen ;)

Bende Kemal Beyde aynı mağduriyetteyım :(( Yeniden ameliyat olmam gerekiyor ama o kadar gözüm korktu ki cesaret edemiyorum.

Merhaba Bende Kemal Beyde göğüs büyütme ameliyatı oldum, Bende de bir göğüsün bir kısmında hissizlik oldu, söyledim geçecek dedi, 6 sene oldu hala geçmedi, meme ucunda da ameliyat izi var, buraya dövme yaptırırsınız demişti, yaptırmadım. Evlenmeden önce yaptırmıştım, şimdi hamile kalırsam nasıl olacak bilemiyorum, aslında ilerleyen zamanda yeniden yaptırmak istiyorum. Ama eşim çok olumlu bakmıyor,

Back