Sizin sanırım 2.gebeliğiniz , Doktorunuz peki Kahraman Bey mi?2009 da oğluma hamile iken çok süper ve iyi bir doktor diyorlardı. demek ki yıllar geçip tanınan bir doktor olunca burnu büyüdü.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin sanırım 2.gebeliğiniz , Doktorunuz peki Kahraman Bey mi?2009 da oğluma hamile iken çok süper ve iyi bir doktor diyorlardı. demek ki yıllar geçip tanınan bir doktor olunca burnu büyüdü.
2009 da oğluma hamile iken çok süper ve iyi bir doktor diyorlardı. demek ki yıllar geçip tanınan bir doktor olunca burnu büyüdü.
şu an sermet sağol a gidiyorum. işinde çok iyi bir doktor. fakat doğumu onda yapmaya maddi gücüm yetmez. prof olduğu için hem özel hastane hem de doktor parası 10 bini bulur. doğuma karar veremedim dahaSizin sanırım 2.gebeliğiniz , Doktorunuz peki Kahraman Bey mi?
bu sefer hangi doktora gidiyorsun canım? muayenelerim için prof sermet sağola gidiyorum ama doğum masrafları neredeyse 10 bini bulacağı için doğum için sgk ile anlaşmalı bir hastane ve doktor seçmem lazım halen bulmuş değilim.ben de yorumları okurken , sizin yazdığınızı yazmayı düşünmüştüm. Ben de 2009 da Kahraman Bey'le doğumumu gerçekleştirdim, hamileliğimin 3.ayında birlikte başlamıştık. Yorumları okuyunca çok şaşırdım. Ne oldum delisi mi olmuş demekten kendimi alamadım. Yine de kendim görmeden yorumm yapamam ama şaşırdım çünkü çok beyefendi, insanı rahatlatan bir doktordu. İkinci hamileliğim var şuan ama ona gitmeyi düşünmedim, muayene ücreti de yüksek olacağını düşünmüştüm ki öyleymiş zaten okuduğum kadarıyla. Başka bir doktorla devam ediyorum. Herkese hayırlı doğumlar dilerim.
Geçen sene bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bende Dr.Kahraman Kolday'a gittim ama nedense tavrı ve tarzından pek hoşlanmadım açıkçası kendini üstün gösterme gayretinde, daha sonra tekrar bir arkadaş vasıtasıyla Kent Hastanesinden Orçun Sezer için randevu aldım aksilik o ya o gün rahatsızlanmış onun yerine Funda Göde'ye muayene oldum kadın olmasına karşı ön yargım olmasına rağmen pozitif ve rahatlatıcı bir tavrı var şimdi Orçun Bey ve Funda Hanım arasında karar verme aşamasındayım.Herkese sağlıklı doğumlar dilerim
bu sefer hangi doktora gidiyorsun canım? muayenelerim için prof sermet sağola gidiyorum ama doğum masrafları neredeyse 10 bini bulacağı için doğum için sgk ile anlaşmalı bir hastane ve doktor seçmem lazım halen bulmuş değilim.
İnsülin direnci hastası olduğum için muayeneler için Sermet beyi tercih ettim. Muayenesi 250 tl. Çok aslında ama gittiğim iki doktorda insülin direncim ile ilgili ne yapmam gerekli beni bilgilendirmediler. Sermet bey ilaç dozumu ve perhizimi falan ayarlıyor. Ama dediğim gibi onunla doğum yapmak maddi olarak zorlar beni.Ahmet Güler'e gidiyorum canim. Halk adami :)) gayet guleryuzlu ve samimi. Cok memnunum suan. Muayene ucreti 130tl. Dogumu cinarli da yaptiriyor.
İnsülin direnci hastası olduğum için muayeneler için Sermet beyi tercih ettim. Muayenesi 250 tl. Çok aslında ama gittiğim iki doktorda insülin direncim ile ilgili ne yapmam gerekli beni bilgilendirmediler. Sermet bey ilaç dozumu ve perhizimi falan ayarlıyor. Ama dediğim gibi onunla doğum yapmak maddi olarak zorlar beni.
İlk bebeğimi Çınarlı da doğurdum. Doktorum güngör bey di. Çınarlı dan çok memnundum.
Ahmet beyle doğum toplam kaç tl oluyor? Bilginiz var mı acaba?
Sağol canım. Çınarlı nın kendi doktoru olursa 1550 tl imiş. Dediğin gibi en fazla 2000 dir. Bilgi aldığında bana mesaj yazarsan sevinirim. Bebişini de allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah :)ücretini bilmiyorum canım henüz konuşmadık. 2000'den fazla olacağını sanmıyorum ama. bilemiyorum yine de.
Sağol canım. Çınarlı nın kendi doktoru olursa 1550 tl imiş. Dediğin gibi en fazla 2000 dir. Bilgi aldığında bana mesaj yazarsan sevinirim. Bebişini de allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah :)
Peki tuttu mu bebeğiniz?Benim doktorum da Kahraman bey. Çocuğumuz olmuyor ve yıllardır tedavi için bir çok doktora gittim. Ama en çok Kahraman beyle kimyamız tuttu sanırım:) Eşim de ben de kendisini çok seviyoruz ve saygı duyuyoruz. Tüp bebek tedavimizi yapmıştı, tedavi boyunca bize açık sözlü ve samimi davrandı. Tecrübe ve titizliği de cabası..