Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yokmu kimsee?![]()
bende önce Hasan Findik'a ameliyat olmayi düsünüyordum ama bu forumu okuduktan sonra Emre Ilhana
olmaya karar verdim cunku hic bir yerde Hasan beyin yaptigi burunlari göremedim, ben yurt disinda yasiyorum
burada televizyonda hep Hasan beyin reklamlari çikiyor banada güvenilir gelmisti
ama hiç ona burun ameliyati olana rastlamadim!![]()
Canim bende yurtdisinda kaliyorum aynen, hasan findgin konusmalarini tvde cok izledim, yanliz dedigin gibi burada sadece dr.Emre Ilhanin yaptigi burunlar konusuluyo genelde, neden acaba kkdaki hanimlar genelde Emre Ilhana oluyoki? Hicmi dr. Hasan findikin yaptigi burunlari goremicem.. cok merak ediyorum..
çok kararsiz kaldimekimde gorusmem var hasan findik ile. Dedigin gibi fiyatlar hemen hemen ayni, galiba bu dr isini iyi bi dusunmeliyim. Bukadar unlu televizyonda cok cikan bir dr.un burun estetigi olan hastalari memnun olmadiklari icinmi paylasmiyo yada memnunlarda paylasmakmi istemiyolar
oooofof.
bende önce Hasan Findik'a ameliyat olmayi düsünüyordum ama bu forumu okuduktan sonra Emre Ilhana
olmaya karar verdim cunku hic bir yerde Hasan beyin yaptigi burunlari göremedim, ben yurt disinda yasiyorum
burada televizyonda hep Hasan beyin reklamlari çikiyor banada güvenilir gelmisti
ama hiç ona burun ameliyati olana rastlamadim!![]()
yelo ben de yurtdisinda kaliyorum ben bende emre ilhana olmaya karar verdim sen kendisiylen konustundumu birde ameliyat gunu felan nasil ayarliyiyorsun sen ameliyat gunu aldinmi??
ben hasan fındığa burun ameliyatı oldum.
daha önce konu açtım bununla ilgili oradan detayları görebilirsiniz kızlar :)
emre ilhanın fiyatını ben de merak ediyorum
emre bey burun ameliyatini 5500 tl ye yapiyor, hastanede 1 gece ve muayene dahil
Gamzeciim once ve sonra resmini gorebilirmiyim.. simdiye kadar hic rastlamadim yaptigi burunlara ama televziyonda gordugume kadar cok professionel ve iyi bir dr.a benziyo. Ekime gun aldimyupiiiiiii
Daha sonrasida 70 euro otelde kalmak. Ben emreilhanin ve hasan gfindigin arasinda kaldim, hollandada oldugum icin ikisinle gorusme sansim yok, ama dr hasan findikta iyi bi hissim var. Bakalim:) ins iyi olur.
tabiki Istanbulda kalacak yerin varsa akrabalarin felan otelde kalmana gerek yok..
Ben Emre beye karar verdim çunku yaptigi burunlar ortada ve kendisi hem KBB uzmani hem de estetik uzmani
bende deviasyon ve alerji de var bunlari da bir ameliyatta çözer Insallah..
Merhaba canim, bende sonunda emre ilhana karar verdim.. istedigim tarihte biri ameliyatini iptal etmis tarih bana verildi:) umarim guzel olur.