Dr.Hasan Fındık Hasta Yorumları (Burun Estetigi)

bende önce Hasan Findik'a ameliyat olmayi düsünüyordum ama bu forumu okuduktan sonra Emre Ilhana
olmaya karar verdim cunku hic bir yerde Hasan beyin yaptigi burunlari göremedim, ben yurt disinda yasiyorum
burada televizyonda hep Hasan beyin reklamlari çikiyor banada güvenilir gelmisti
ama hiç ona burun ameliyati olana rastlamadim! :50:

bende önce Hasan Findik'a ameliyat olmayi düsünüyordum ama bu forumu okuduktan sonra Emre Ilhana
olmaya karar verdim cunku hic bir yerde Hasan beyin yaptigi burunlari göremedim, ben yurt disinda yasiyorum
burada televizyonda hep Hasan beyin reklamlari çikiyor banada güvenilir gelmisti

Canim bende yurtdisinda kaliyorum aynen, hasan findgin konusmalarini tvde cok izledim, yanliz dedigin gibi burada sadece dr.Emre Ilhanin yaptigi burunlar konusuluyo genelde, neden acaba kkdaki hanimlar genelde Emre Ilhana oluyoki? Hicmi dr. Hasan findikin yaptigi burunlari goremicem:(.. cok merak ediyorum..

Canim bende yurtdisinda kaliyorum aynen, hasan findgin konusmalarini tvde cok izledim, yanliz dedigin gibi burada sadece dr.Emre Ilhanin yaptigi burunlar konusuluyo genelde, neden acaba kkdaki hanimlar genelde Emre Ilhana oluyoki? Hicmi dr. Hasan findikin yaptigi burunlari goremicem:(.. cok merak ediyorum..

ya canim bende onun icin Emre beye karar verdim, onun yaptigi burunlar dogal duruyor ve fiyat hemen hemen ayni sayilir!

çok kararsiz kaldim :(ekimde gorusmem var hasan findik ile. Dedigin gibi fiyatlar hemen hemen ayni, galiba bu dr isini iyi bi dusunmeliyim. Bukadar unlu televizyonda cok cikan bir dr.un burun estetigi olan hastalari memnun olmadiklari icinmi paylasmiyo yada memnunlarda paylasmakmi istemiyolar:( oooofof.

çok kararsiz kaldim :(ekimde gorusmem var hasan findik ile. Dedigin gibi fiyatlar hemen hemen ayni, galiba bu dr isini iyi bi dusunmeliyim. Bukadar unlu televizyonda cok cikan bir dr.un burun estetigi olan hastalari memnun olmadiklari icinmi paylasmiyo yada memnunlarda paylasmakmi istemiyolar:( oooofof.

evet canim karar vermek cok zor, sen ekim ayindami ameliyat olmak istiyorsun? yoksa sadece görusmen mi var?
bencede çok tuhaf butun doktorlarin ismi geçiyor burada ama Hasan Findik yok :26:
birde söyle dusundum Emre Ilhan sadece burun ameliyatlari yapiyor hani o iste uzmanlasmis, ama Hasan bey her estetigi yapiyor
hani Emre bey kadar burun yapmamistir herhalde??! birde Emre bey KBB uzmani bendede sinuzit var, hem saglik hem estetik yönunden benim icin daha uygun diye düsündüm

yelo ben de yurtdisinda kaliyorum ben bende emre ilhana olmaya karar verdim sen kendisiylen konustundumu birde ameliyat gunu felan nasil ayarliyiyorsun sen ameliyat gunu aldinmi??

ben hasan fındığa burun ameliyatı oldum.
daha önce konu açtım bununla ilgili oradan detayları görebilirsiniz kızlar :)

yelo ben de yurtdisinda kaliyorum ben bende emre ilhana olmaya karar verdim sen kendisiylen konustundumu birde ameliyat gunu felan nasil ayarliyiyorsun sen ameliyat gunu aldinmi??

merhaba fatos, ben önce mail attim emre ilhanin sitesinden, telefon numarami da yazmistim
sonra ertesi gun hemen asistani burcu hanim aradi kasim ayinda sadece 2 gun vardi ameliyat icin
bende 2 kasimi seçtim! dun de biletimi ayarladim 31 ekimde insallah Istanbula uçuyorum..
sorularim olunca mail atiyorum ayni gun hemen cevap geliyor..

ben hasan fındığa burun ameliyatı oldum.
daha önce konu açtım bununla ilgili oradan detayları görebilirsiniz kızlar :)

Gamzeciim once ve sonra resmini gorebilirmiyim.. simdiye kadar hic rastlamadim yaptigi burunlara ama televziyonda gordugume kadar cok professionel ve iyi bir dr.a benziyo. Ekime gun aldim :66: yupiiiiiii

emre bey burun ameliyatini 5500 tl ye yapiyor, hastanede 1 gece ve muayene dahil

Daha sonrasida 70 euro otelde kalmak. Ben emreilhanin ve hasan gfindigin arasinda kaldim, hollandada oldugum icin ikisinle gorusme sansim yok, ama dr hasan findikta iyi bi hissim var. Bakalim:) ins iyi olur.

Gamzeciim once ve sonra resmini gorebilirmiyim.. simdiye kadar hic rastlamadim yaptigi burunlara ama televziyonda gordugume kadar cok professionel ve iyi bir dr.a benziyo. Ekime gun aldim :66: yupiiiiiii

henüz fotoğraf yüklemedim canım..
ancak benim 2.ameliyatımdı.. kaburgamdan kemik alıp ilave yapmasına rağmen gayet güzel bir burun çıkardı ortaya..
ilgisinden,alakasından ve başarısından memnun kalacağından eminim..
hadi hayırlısı diyelim :)

Daha sonrasida 70 euro otelde kalmak. Ben emreilhanin ve hasan gfindigin arasinda kaldim, hollandada oldugum icin ikisinle gorusme sansim yok, ama dr hasan findikta iyi bi hissim var. Bakalim:) ins iyi olur.

tabiki Istanbulda kalacak yerin varsa akrabalarin felan otelde kalmana gerek yok..
Ben Emre beye karar verdim çunku yaptigi burunlar ortada ve kendisi hem KBB uzmani hem de estetik uzmani
bende deviasyon ve alerji de var bunlari da bir ameliyatta çözer Insallah..

tabiki Istanbulda kalacak yerin varsa akrabalarin felan otelde kalmana gerek yok..
Ben Emre beye karar verdim çunku yaptigi burunlar ortada ve kendisi hem KBB uzmani hem de estetik uzmani
bende deviasyon ve alerji de var bunlari da bir ameliyatta çözer Insallah..

Merhaba canim, bende sonunda emre ilhana karar verdim.. istedigim tarihte biri ameliyatini iptal etmis tarih bana verildi:) umarim guzel olur.

arkadaşlar ;
bende geçen hafta hasan beyle görüştüm. gerçekten kendinden emin güvenen bir doktor güven verdi banada ... ama ücretleri normalden biraz daha pahalı geldi bana . gerçi 1 sınıf hastanelerle çalışıyor. ama işte ücret konusunda biraz zorlanıcam sanırım. ameliyat olupda memnun kalan arkadaşlarınız varmı ? nolur yardım edin .....

Back
X