• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr Hakan Yüzer

ruyaaa10

merhabaaa hayat yasamaya değer
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2019
5
0
1
31
Balıkesir
Arkadaşlar Merhaba;

Sağ Göz Kapağı Düşüklüğü Sorunu Yaşıyorum. Yaklaşık 2 yıl önce başladı hem yüzümde ciddi ifade değişikliği yapıyor hem de ciddi göz torbası sorunum var. Bu konuda tecrübesi olan var mı? Dr Hakan Yüzer le görüştüm. Sorunun cerrahi müdahale ile düzeleceğini söyledi.
Hakan Beyin Hastası Olan yada daha önce bu ameliyatı geçirmiş olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilirler mi. Şimdiden Teşekkürler

Plexer yaptırdım.goz ustumde kirisiklik ve yanik izi kaldi.o yanik izleri yüzünden ameliyat olmak zorunda kaldım.

Plexer yaptırdım.goz ustumde kirisiklik ve yanik izi kaldi.o yanik izleri yüzünden ameliyat olmak zorunda kaldım.
Şu plexr yasaklanmalı. Çok zararlı. Benimde boyun derimi mahvetti. Hemde bu işlerin hocası dr D.K yapmıştı. İz kaldı. Binlerce liramı aldı. Göz kapağına da yapmıştı daha da sarktı ameliyat olmak zorunda kaldım. Bir tane bile plexr yaptırıp memnun olan görmedim. Para tuzağı. Sadece" ben " alımında kullanılabilir.

Şu plexr yasaklanmalı. Çok zararlı. Benimde boyun derimi mahvetti. Hemde bu işlerin hocası dr D.K yapmıştı. İz kaldı. Binlerce liramı aldı. Göz kapağına da yapmıştı daha da sarktı ameliyat olmak zorunda kaldım. Bir tane bile plexr yaptırıp memnun olan görmedim. Para tuzağı. Sadece" ben " alımında kullanılabilir.
Aynen benim kaz ayagim yoktu çizgiler oluştu,lekeler vs.o kdr acı çektim

Back