- 21 Haziran 2011
- 2.929
- 85
:26: ayy böyle şeyler çok daha üzücü..bu insanları anlayamıyorum,kadın bi de bunu yapan..yani çocuğumuz olmuyosa bile,bu Allahın elinde olan bişey,bununla dalga geçerken aslında ne ile dalga geçtiğinin farkında mı ki
benim kayınvalide hiç konuşmaz bu konuları,bizim de başka başka sorunlarımız var,Allah uzak etsin benden....ama bu konuda moralimi bozan kimse yok..kimse yok da yine de "ee daha çocuk yapmıyo musunuz,yapsanıza artık" denmesinden bile sıkıldım nefret ettim!! sanane sananeeee!!!!
hiç takma bence..Allah sana da nasip edecek,bana da..isteyen herkese de versin hayırlı ve sağlıklı..
kizlarbu yasadiklarinizi bende cok yasadimm ama emin olum birakin bebegi elinize almayi hamileolunca bunlarin hepsini unutuyosunuz sadece gulup geciyorsunuzz..etrafi bosverin onemli olan siz ve esinizz gerii fasa fisoo bebeklwriniz gelsinde varsin millet kisir gelin desinn..onlar kisir deyince hemen kisir olmuyoruzya bizim bebislerimiz ugrastiricii biraz ama mukafati benim iki kati oldu cekilen her sikintiyi sabirederseniz Allah kat kat veriyio karsilinii..sizlerede dua listeme ekledim ve buraya tedavilerinizi yazin takip edicemmm